Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Google Email

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Google Email

Volám sa Adam Feldman, a ja som produktového manažéra spoločnosti Google. Vidím, že ste sa zaregistrovali na kľúč pre Google AJAX API pred časom, a že máte webové stránky alebo aplikácie s využitím tohto kľúča na strane servera (REST) žiadosti.

Za účelom zabrániť legitímnym otázky, ktoré pochádzajú z jednej IP adresy zo zaradenia medzi automatizovaných otázok, teraz ponúkame nový parameter URL, ktoré môžu byť použité na identifikáciu koncového užívateľa, ktorý požiadal o dotaz. Spomeňte si, že naše podmienky použitia vyžaduje, aby každá žiadosť API byť na účet konečného užívateľa akcie, a tento nový parameter, mal by "userip", byť súčasťou všetkých žiadostí na strane servera, aby pomohla zaistiť, že vaše použitie o API nie je mylne identifikovaný ako zneužitie.
    Je to pridal vbet?

Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Dostal som rovnaký e-mail. Od absolvovania IP je nová funkcia API, pochybujem, že je súčasťou vBET doteraz.

Aj ja som dostal tento e-mail, čo mám robiť?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

To nie je v cene - nie sme schopní predvídať budúcnosť a pridať niečo, čo neexistuje v čase výroby

Čo by ste mali urobiť - jednoducho čakať na novej verzii, budeme podporovať ju tam Nie je žiadny spech - to nie je potrebné.

Nováčik
    Dátum registrácie
    Mar 2014

Je to naozaj dobré znamenie k získaniu súvisiace s uverejnením svojho účtu Gmail.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •