Javí ako theres hlavných prestávke tu a zmeny požadované zlom adries URL uložené v google, mimochodom okolo to
Javí ako theres hlavných prestávke tu a zmeny požadované zlom adries URL uložené v google, mimochodom okolo to
Aký druh zlom adries URL, ukážte mi, jeden z nich?
Budem sa snažiť reprodukovať tento problém v našom fóre testu.
Som zmenil na VBSEO_URI, atď nefunguje
v podstate, ak sa ho pokúša zmeniť alebo pridať niečo na koniec url prestane pracovať
doslova nemôžem používať tento plugin v podstate: P
Jeho skvělej nápad a id Milujem to je práca, ale druhý mu umožňujú celého webu jede do 500s (vnútornej chyby)
OK mať môžete nastaviť možnosti správne, tiež mať upload od Nahrať-once Zložkavbet-preklad-možnosti
jeho priečinok pod www root fórum
priečinok je pod fórum koreň
Dobrý deň.
-Prosím, uistite sa, že ste sa inštalácia správne.
-Prosím skontrolujte, či ste urobili vbseo integrácie správne.
-Tiež prosím, uistite sa, že váš o. htaccess zmeny bolo správne (ak si nie ste istí, prosím pošlite nám celú o. htaccess súboru a budeme sa skontrolovať).
-Tiež Radek odoslať vás otázka, na ktorú ste neodpovedal - urobil môžete nahrať súbory z uplad-raz adresár?
Celé popis nájdete v readme.html z vBET balíka.
Najprv skontrolujte, že vaša inštalácia a integrácie bolo správne.
![]()
Naposledy upravil vBET; 11-10-11 v 01:19.
Im menej a menej pohodlné s čo je potrebný s tento mod, ako môžem použiť sledovať:
1.) Všetky Dragon bajt Tech pluginy, všetky nainštalované a všetky spustené
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Tiež vyžadujú špecifické re-writes, pretože aj použitie Akamai ako môj CDN
Úprimne nechcete zmeniť všetko už, nechcete moje vo vyrovnávacej pamäti odkazy v google zmeniť, Nechcem want to musieť opätovne zapísať všetky moje Mody k ich práci tu muž.
Mohli sme len vysporiadať sa náhrada a urobiť?
Urobil odpovedať, priečinok obsahujúci údaje je pod fórum trasy, vlastne som odpovedal, že dvakrát