Šķiet kā theres lielu pārtraukumu un izmaiņas pieprasīja pārtraukumu URL saglabāti google, tomēr ap šo
Šķiet kā theres lielu pārtraukumu un izmaiņas pieprasīja pārtraukumu URL saglabāti google, tomēr ap šo
Kāda veida pārtraukuma URL, lūdzu, parādiet man, viens no tiem?
Es centīšos, lai reproducētu šo problēmu mūsu testa forumā.
Es mainīja VBSEO_URI, doesn't darbu u.c.
Būtībā, ja tā mēģina mainīt vai pievienot kaut ko līdz beigām url tā pārtrauc darboties
burtiski nevar izmantot šo spraudni būtībā: P
Tās awesome ideja un id love, lai tā darbotos, bet otrais to iespējot visu vietā iet uz 500s (iekšējais kļūdas)
labi, ka jūs pareizi iestatīt opcijas, bet arī ir jums augšupielādēt no upload-reiz mapevBET tulkošanas opcijas
savu mapi zem www saknes ar forumu
mape ir zem forums saknes
Hi.
-Lūdzu, pārliecinieties, vai veicāt instalāciju pareizi.
-Arī pārliecinieties, vai veicāt vbseo integrācija pareizi.
-Lūdzu pārliecinieties arī, vai jūsu htaccess izmaiņas ir pareiza (ja neesat pārliecināts, lūdzu, nosūtiet mums visa htaccess failu un mēs to pārbaudīt).
-Arī Radek sūtīt jums jautājums, kas jums nav atbildēt - vai jūs augšupielādēt failus no uplad-pēc tam, kad direktoriju?
Readme.html no vBET paketi, jūs atradīsiet visu aprakstu.
Vispirms pārliecinieties, vai instalācijas un integrācija bija pareiza.
![]()
Pēdējo reizi vBET; 11-10-11 pie 01:19.
Im mazāk apmierināti ar whats nepieciešams ar šo mod, kā es izmantot turpinājumu:
1.) Visiem Dragon baits Tech Plugins, visām instalētajām un viss darbojas
2) WikiVault
3.) VBSEO
Es arī prasa īpašu re-writes, jo es izmantoju Priedols, kā mana CDN
Es godīgi nav vēlaties modificēt visu vairs, es nevēlos manu kešatmiņā google saites mainīt, es nevēlos būt atkārtoti rakstīt mans mods padarīt tās darbu šeit cilvēks.
Mēs vienkārši samierināsies, kompensāciju un izdarīt?
Bija atbilde, mapi, kurā atrodas dati ir saskaņā ar foruma maršrutu, faktiski man atbildēja, ka divas reizes