Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 4 z 4 FirstPrvé ... 234
Výsledky 31 na 40 z 40

Závit: Hlavné otázky preklade

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Quote Pôvodne odoslal Simon Lloyd View Post
    Mám upgrade na beta, aby sa pokúsili vyriešiť moje problémy, ale zdá sa, že som nedostal preklady od Microsoftu?

Tu je Micorsoft výsledok testu:

Ja som dvojité chaecked mám ID MS správne!
    Microsoft preklad API ID správne, tento druh chyby sa objaví tu: MSDN vydania Prosím prečítajte si ju. Ale Google testu vyzerá dobre. Tiež ak pm účtu prístup by som mohol hľadať nejaké vnútorné problémy
    Naposledy upravil r.dziadusz; 03-10-11 v 08:45.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Vidím, ale ja som vždy používať Google a nastaviť pomocou API v2 tak by som vždy hit môj limit? Mám tiež ggogle API V2, keď sa zistilo

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Rozumiem tomu správne - ste nepoužili Microsoft? To nebolo nikdy zapnuté, na forum? Vezmite prosím na vedomie, že Microsoft sa mesačná limity, takže na čo dosiahnete limitu musíte počkať až do budúceho obdobia. Nie je to denný limit. Ale ak ste nikdy predtým Microsoft, mali by ste sa dostať limit. Prosím, objasniť - nepoužívate teraz alebo ste nepoužili vôbec.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael, som v súčasnosti nie pomocou Microsoft, mám vBET nastavená na používanie Google iba detekcie Google API V2, používanie Google API V2, pred som použil V1, spustená na odkaz pre Microsoft dnes produkuje preklad, ale jeho sporadicky, ak si myslíte, môžete povedať, že sú mesačné limity potom samozrejme moje limity by ešte byť nevynulovali až do 1. novembra.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Ja mám znakov pre Google nastavený na 100.000 perday tak s mojím nastavením, keď som hore, že dosiahnu hranice, a už sa výsledky z platených Google by sa bez API a začať produkovať výsledky?

Dátum registrácie
    10. 2009

Michael, som v súčasnosti nie pomocou Microsoft, mám vBET nastavená na používanie Google iba detekcie Google API V2, používanie Google API V2, pred som použil V1, spustená na odkaz pre Microsoft dnes produkuje preklad, ale jeho sporadicky, ak si myslíte, môžete povedať, že sú mesačné limity potom samozrejme moje limity by ešte byť nevynulovali až do 1. novembra.
    Limity nie sú na našej strane, ale na strane spoločnosti Microsoft. Informácie, ktoré je mesačný limit je vziať odtiaľ: InvalidOperationException: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant máte pravdu, urobil som malú chybu - úplné informácie:
    Objem obmedzenia voľného použitia, na 4 milióny znakov mesačne a nie viac ako 400K za hodinu
    Takže ste sa tiež hodinové hranice. Ospravedlňujem sa za trochu dezinformácie, - by som mal čítať pozornejšie. Spoločnosť Microsoft nejaké iné obmedzenia - spýtajte Microsoft. V tejto chvíli si nie som vedomý o ďalších obmedzení. Ak ste dostali chybové hlásenie formulára Microsoft potom to znamená, že sa nedostanete niektoré svoje medze. Obráťte sa na Microsoft pre podrobnejšie informácie - sú to oni, kto vám dáva chybu príslušnú žiadosť. Nedokážem vysvetliť. Je to treťou stranou. V prípade zlého kľúča chybové hlásenie sa líšia, čo sa dá jednoducho overiť.

Ďalej upozorňujeme, že to nemusí byť 1. novembra - nevieme, podrobnosti o tom, kedy sa začalo nové obdobie. Je to za kalendárny mesiac, a to je suma za posledných 30 dní, alebo iným spôsobom ... Naozaj nemám poňatia, ako Microsoft riadiť - opýtajte sa Microsoft chcete viac informácií, sú potrebné. Každopádne, ak je forma za posledných 30 dní, potom by vám každý deň, aby sa nové žiadosti (pokiaľ tomu tak nie je úplne limit v jeden deň).
    Naposledy upravil vBET; 04-10-11 v 00:15.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ja mám znakov pre Google nastavený na 100.000 perday tak s mojím nastavením, keď som hore, že dosiahnu hranice, a už sa výsledky z platených Google by sa bez API a začať produkovať výsledky?
    nie. V tejto chvíli vBET žiada o preklad len jeden poskytovateľ (v závislosti od konfigurácie fórum). Ak sa chyba v odpovedi nie žiadame iného poskytovateľa. Môžete vytvoriť novú funkciu žiadosť o túto ak máte pocit, že je dôležité.

Senior Member
    Dátum registrácie
    September 2010

Michael Ok, začnem túto požiadavku, môžete označiť túto tému riešiť, pretože pre mňa už slúži inému účelu

Dátum registrácie
    10. 2009

OK, takže - výrazné vyriešený

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Spustenie prekladateľský test MS
    Výsledok testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Testovacia chyba:
    Pripojenie čas (ms): 237,756103516
    Snažil som sa preskúmať túto chybu opatrnejšie, ale to je nemožné.
    Musíte sa spýtať sami seba Microsoft, pretože to mohlo byť aj vnútorné Microsoft problém, ak ste si istí, že ste nedosiahol hranice svojich možností:
    K tomu, prosím napíšte e-mail: mtcont@microsoft.com
    Popíšte svoj problém - chyby pri používaní zo skúšky
    Poslať Microsoft Preklad API ID - Je to hlavne spôsob, ako môžem to urobiť sám
    Napísať hlasitosť na preklady odoslané do prevádzky v znakov alebo MB za hodinu a zuhoľnatie alebo MB/deň
    Naposledy upravil r.dziadusz; 05-10-11 v 11:16.

| 4 z 4 FirstPrvé ... 234

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •