Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Pokročilé vyhľadávanie nevykazuje žiadne výsledky

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Default Pokročilé vyhľadávanie nevykazuje žiadne výsledky

Práve som si všimol, že keď som sa prihlásiť na testovacie účet, ktorý má nemecké nastaviť v užívateľskom cp (Forum predvolený jazyk je angličtina), že som si žiadne pokročilé vyhľadávanie výsledkov sa vrátil pre niektoré termíny, ktoré sa skutočne vráti výsledky v predvolenom jazyku. Hádam, že to môže byť udalosť v iných jazykoch.

To sa deje na vlastný účet tiež. Len som použiť pokročilé vyhľadávanie hľadať slovo (Bannführer) a získal výsledky pomocou fóra predvolený jazyk angličtinu. Potom som prešiel do nemeckého jazyka (kliknutím na vlajočku v mojej navigačnej lišty), vykonávať rovnaké vyhľadávanie a dostal žiadne výsledky pre rovnaké slovo. Nejaké nápady?
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 v 10:50.

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Stačí, aby sa scenár z rovnice Išiel som ku Usercp a meniť predvolený jazyk nemčina, vykonal rovnaký pokročilé vyhľadávanie a znovu som žiadne výsledky vyhľadávania. Nie je dobré, keď cudzí jazyk reproduktory nemožno hľadať v ich vlastnom jazyku, samozrejme.

Edit: len sa snažil niekoľko ďalších jazykov, a hoci slová zadám do vyhľadávača sú viditeľné, keď cudzí jazyk reproduktor čítanie fóra, ktoré sa nevracajú v rozšírenom vyhľadávaní výsledok.
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 v 10:59.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Bol som na vašich stránkach. V mojej užívateľské detaily som languege - poľsky.
    Použil som svoje pokročilé vyhľadávanie hľadať slovo - "forum". A mám plné stránky výsledkov.

Môžete mi to vysvetliť lepšie?

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Niektoré termíny do práce, ako hovoríte, ale prepnúť na nemeckú a skúste Bannführer a Stammführer napríklad. Žiadne výsledky. Prepnite do Nórska a hľadať bronzová. Žiadny výsledok, aj keď som si vlákno s tým slovom v názve, keď som názor fórum v nórskom ...?
    Naposledy upravil norku; 22-03-11 v 11:42.

Dátum registrácie
    05. 2010

Máte pravdu!
    Môžem reprodukovať na svoje skúšobné forum, tak som sa presunúť na chybu časti.

Tam je asi problém s kódovaním - budem skontrolovať a opraviť na svoje skúšobné forum.
    Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Vďaka Kamil.

Dátum registrácie
    05. 2010

Stále pracujem na tom

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Opravené a budú zahrnuté do budúcej verzii. Vezmite prosím na vedomie, že v tejto chvíli iba zmenené požadované údaje (tam bol problém kódovania), testovanie na závit vyhľadávanie. Ak zistíte, že nepracuje pre ďalšie filtre, oznámte nám to.

Quick Fix - v tomto okamihu je možné opraviť pridaním nových plugin:
    - Prejdite na správcu CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> Pridať nový plugin
    - Set:
    • Product = vB Enterprise Prekladateľ
    • Location = hák search_process_start
    • Title = Upraviť vyhľadávacie kritériá preložených strán
    • Exekučného príkazu = 5
    • Plugin PHP kód:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin je aktívny = Ano

- Uložiť a skontrolovať to funguje

V prípade, že nájdete nejaké ďalšie problémy v tejto oblasti, napíšte nám bude znovu problém potom. Na našom testovacom forum to funguje dobre

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2011

Dobrý deň,

Len testoval plugin, a bohužiaľ to nefunguje. Tu je príklad:

Ak sa prepnúť do francúzštiny, napríklad, a zadajte "Jeunesses Hitlériennes" do jednej hľadanie alebo pokročilé vyhľadávanie som si žiadne výsledky. Avšak, ak zadám "Hitlerovej mládeže" Potom som si zoznam výsledkov obsahuje "Jeunesses Hitlériennes". To sa deje bez ohľadu na to, či si plugin je aktívny alebo nie. To samozrejme nie je spôsob, akým francúzsky používateľ by za normálnych okolností vyhľadávanie. Chce hľadať vo svojom vlastnom jazyku a samozrejme želá si, aby výsledky vrátenej v tomto jazyku.
    Naposledy upravil norku; 06-05-11 v 10:46.

Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Bol som na vašich stránkach a skúša to. všetko funguje dobre. Ak sa pokúsite hľadať svoje vety nie sú preložené Rozšírené vyhľadávanie - žiadne výsledky tiež.

Snažil som sa nájsť Führerschnur slovo vo všetkých jazykoch na vašich stránkach a ja som mal výsledky vo všetkých jazykoch, sa rieši tak problém.

Môžete vypnúť vBET a pokúsiť sa nájsť svoju vetu ešte raz - ešte žiadne výsledky, takže to nie je chyba vBET.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •