I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Kerkim i avancuar tregon asnjë rezultat

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Default Kerkim i avancuar tregon asnjë rezultat

Unë kam vënë re vetëm se kur hyni në një llogari provë e cila ka vendosur gjermane në krah përdoruesit (gjuha forum default është anglisht) se kam marrë asnjë rezultat kërkimi i avancuar kthyer për disa kushte të cilat në të vërtetë rezulton të kthehen në gjuhën e parazgjedhur. Unë jam guessing se kjo mund të ndodh në gjuhë të tjera.

Kjo ndodh në llogarinë time too. Unë vetëm përdorur kerkim i avancuar për të kërkuar një fjalë (Bannführer) dhe mori rezultatet e përdorur gjuhën paracaktuar i forumi të gjuhës angleze. Unë pastaj kaloi e gjuhës në gjermanisht (duke klikuar mbi flamurin në navbar tim), e kryera e kërkimit të njëjtën dhe mori nuk ka rezultate për të njëjtën fjalë. Ndonjë ide?
    Fundit edituar nga norku; 22-03-1110:50.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Vetëm për të marrë skenarin nga ekuacioni shkova në Usercp tim dhe ndryshuar gjuhën time parazgjedhur në gjermanisht, të kryera të njejtin Kërkues të avancuara dhe përsëri kam marrë asnjë rezultatet e kërkimit. Jo të mirë në qoftë se folësit e gjuhëve të huaja nuk mund të kërkoni në gjuhën e tyre natyrisht.

Edit: thjesht u përpoq disa gjuhë të tjera dhe edhe pse fjalët unë të hyjë në kërkim janë të dukshme, kur folësi gjuhë të huaj është lexuar e forumit që nuk janë kthyer në rezultat kërkimi të avancuar.
    Fundit edituar nga norku; 22-03-1110:59.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë kam qenë në faqen tuaj. Në të dhënat e mia përdorues kam languege - Polake.
    I përdorur kërkimin tuaj të avancuara për të kërkuar fjalë - "forum". Dhe unë kam një faqe të plotë të rezultateve.

A mund ta shpjegoni më mirë?

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Disa terma punojnë si ju thoni, por kaloni në gjermanisht dhe të përpiqen Bannführer dhe Stammführer për shembull. Nuk ka rezultate. Kaloni në norvegjisht dhe kërkimi për bronse. Asnjë rezultat, edhe pse unë kam një fije me atë fjalë që në titull, kur kam parë forum në norvegjeze ...?
    Fundit edituar nga norku; 22-03-1111:42.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ju jeni të drejtë!
    Unë mund të riprodhoni atë në provë forum time kështu që unë do të shkojë këtë në seksionin bug.

Nuk është ndoshta çështje me encoding - Unë do të kontrollojë atë dhe të rregulluar në forum time test.
    Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Thanks Kamil.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ende duke punuar në atë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Korrigjohet dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Ju lutem vini re se në këtë moment, ne vetëm të ndryshuar të dhënat e kërkuara (nuk ishte çështje e encoding) testimin në kërkim thread. Nëse ju gjeni se nuk punojnë për filtra shtesë, lutemi njoftoni atë për ne.

Quick fix - në këtë moment mund të rregullohet duke shtuar plugin të reja:
    - Shko tek Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin -> Add New Plugin
    - Set:
    • Produkt = vB Enterprise Translator
    • Vendndodhja Hook = search_process_start
    • Title = kriteret Korrigjo kërkoni për faqet e përkthyer
    • Urdhrin e ekzekutimit = 5
    • Plugin PHP Code:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin është aktive = Po

- Ruani dhe kontrolloni e bën atë punë

Në rast se ju do të gjeni ndonjë çështje të tjera në këtë fushë, ju lutem shkruani ne do të rihapë çështjen, atëherë. Në forumin tonë provuar se është duke punuar edhe

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Hi,

Testuar vetëm plugin dhe për fat të keq ajo nuk është duke punuar. Ja një shembull:

Nëse unë kaloni në frëngjisht, për shembull, dhe të hyjnë "Hitlériennes Jeunesses" në qoftë kërkimi ose kërkimi i avancuar kam marrë asnjë rezultat. Megjithatë, në qoftë se unë të hyjë "Rinia Hitleri" Unë pastaj merrni një listë të rezultateve që përmban "Hitlériennes Jeunesses" '. Kjo ndodh pavarësisht nëse plugin juaj është aktiv apo jo. Kjo nuk është e qartë mënyra një përdorues frengjisht normalisht do të kërkimit. Ai dëshiron të kërkoni në gjuhën e vet të kursit dhe dëshiron të shohin rezultate të kthyer në atë gjuhë.
    Fundit edituar nga norku; 06-05-1110:46.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Unë kam qenë në faqen tuaj dhe testuar atë. çdo gjë është duke punuar mirë. nëse ju përpiqeni të kërkoni dënimin tuaj duke e kërkimit nuk janë të përkthyera të avancuar - nuk ka rezultate shumë.

Unë u përpoqa për të gjetur një Führerschnur fjalë në të gjitha gjuhët në faqen tuaj dhe kam pasur një rezultat për të gjitha gjuhët, kështu që çështja është zgjidhur.

ju mund ta çaktivizoni vBET dhe të përpiqen për të gjetur dënimin tuaj edhe një herë - ende nuk ka rezultate kështu që kjo nuk është bug vBET.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •