PDA

Zobraziť plnú verziu: Niektoré otázky pre vás

Goanna
16-06-10, 21:29
Dobrý deň,

1. Koľko je branding zadarmo poplatok za platenú verziu (Cena v austrálskych dolároch). Zmätený:
2. Cena v austrálskych dolárov za preklady vBet automatické prosím:. Zmätený:

3. Môžete mi dať nejakú predstavu o tom, ako dlho trvá dostať tento skript nainštalovaný a pracuje správne: Zmätený:

wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = od USD, k = AUD, AMT = 1
Tu to máš

vBET
18-06-10, 10:08
Dobrý deň,

Vezmite prosím na vedomie, že naše ceny sú v USD a koľko to bude v austrálskych dolároch závisí na aktuálny kurz - ktoré môžu byť zmenené zakaždým. Takže budete musieť kontrolovať, čo je aktuálny kurz Paypal.

1. Branding zadarmo stojí $ 135 (v USD)
2. vBET licencia stojí $ 90 (v USD)

3. Inštalácia je jednoduchá a rýchla. Vkladať, importovať súbor s produktom a konfiguráciu, ako je popísané v readme.html chcete nastaviť správne, môžete skončiť inštalácia behom niekoľkých minút.
Ak nakonfigurujete zle, niektoré konflikty s inými pluginmi a integráciu s ďalšími pluginmi vBET nie je správne, potom to bude trvať tak dlho, ako si nastavíte všetko správne. Vezmite prosím na vedomie, že v prípade problémov, ktoré majú našu bezplatnú online podporu, a ak máte pocit, že to je pre nás lepšie urobiť celú inštaláciu, potom stačí kúpiť inštalačné služby ($ 30).

Goanna
21-06-10, 15:36
Dobrý deň,

Máte problémy s podaním objednávky.
Formulár nie je funkčná.

Nemožno vložiť info.

Goanna

Goanna
21-06-10, 15:48
Jejda, prepáč,

Nechcel som zaškrtnúť tlačidlo Súhlasím. He he
Nevedela, že som musel zaškrtnúť dohody tlačidla, než som sa vyplniť formulár.

vBET
22-06-10, 22:16
Takže ako som pochopil všetko, čo je v poriadku:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1