Zobraziť plnú verziu: Niektoré otázky pre vás
Dobrý deň,
1. Koľko je branding zadarmo poplatok za platenú verziu (Cena v austrálskych dolároch). Zmätený:
2. Cena v austrálskych dolárov za preklady vBet automatické prosím:. Zmätený:
3. Môžete mi dať nejakú predstavu o tom, ako dlho trvá dostať tento skript nainštalovaný a pracuje správne: Zmätený:
wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = od USD, k = AUD, AMT = 1
Tu to máš
Dobrý deň,
Vezmite prosím na vedomie, že naše ceny sú v USD a koľko to bude v austrálskych dolároch závisí na aktuálny kurz - ktoré môžu byť zmenené zakaždým. Takže budete musieť kontrolovať, čo je aktuálny kurz Paypal.
1. Branding zadarmo stojí $ 135 (v USD)
2. vBET licencia stojí $ 90 (v USD)
3. Inštalácia je jednoduchá a rýchla. Vkladať, importovať súbor s produktom a konfiguráciu, ako je popísané v readme.html chcete nastaviť správne, môžete skončiť inštalácia behom niekoľkých minút.
Ak nakonfigurujete zle, niektoré konflikty s inými pluginmi a integráciu s ďalšími pluginmi vBET nie je správne, potom to bude trvať tak dlho, ako si nastavíte všetko správne. Vezmite prosím na vedomie, že v prípade problémov, ktoré majú našu bezplatnú online podporu, a ak máte pocit, že to je pre nás lepšie urobiť celú inštaláciu, potom stačí kúpiť inštalačné služby ($ 30).
Dobrý deň,
Máte problémy s podaním objednávky.
Formulár nie je funkčná.
Nemožno vložiť info.
Goanna
Jejda, prepáč,
Nechcel som zaškrtnúť tlačidlo Súhlasím. He he
Nevedela, že som musel zaškrtnúť dohody tlačidla, než som sa vyplniť formulár.
Takže ako som pochopil všetko, čo je v poriadku:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):