Teljes verzió megtekintése: Néhány kérdésem van
Sziasztok,
1. Mennyibe kerül branding ingyenes díjat fizetett változat. (Ár ausztrál dollár): confused:
2. Ár ausztrál dollár vBET Automatikus Fordítások kérjük.: Confused:
3. Tudna nekem néhány ötlet, mennyi ideig tart, hogy ezt a szkriptet telepített és megfelelően működik-e: confused:
wowglider.de
18-06-10, 02:43
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # from = USD, a = AUD; amt = 1
Tessék
Hi,
Felhívjuk figyelmét, hogy áraink és dollárban is, hogy mennyi lesz az ausztrál dollár függ az aktuális árfolyamtól - amit meg lehet változtatni minden alkalommal. Szóval van, hogy ellenőrizze, mi van a tényleges természetesen Paypal.
1. Branding ingyenes költségek $ 135 (USD)
2. vBET licenc költségek 90 $ (USD)
3. A telepítés egyszerű és gyors. Fájlok feltöltése, import termék fájlt és állítsa leírtak readme.html Ha beállítani megfelelően tudja befejezni telepítési folyamat néhány perc alatt.
Ha állítod rossz, van néhány ütközik más bővítmények, vagy integrálja vBET más plugin nem megfelelő, akkor lesz, amíg lesz meg mindent megfelelően. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a kérdés van az ingyenes online támogatást, és ha úgy érzi, hogy jobb nekünk, hogy nem az egész telepítést, akkor csak a vásárolni telepítési szolgáltatás ($ 30).
Helló,
Problémái benyújtó érdekében.
A forma nem működik.
Nem lehet beszúrni info.
Goanna
Hoppá, bocsánat,
Nem ért egyet, jelölje meg a gombot. Ő Ő
Volt tudomása, hogy én kellett kullancs megállapodás gombot, mielőtt töltse ki űrlapot.
Tehát ha jól értem minden rendesen működik:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):