Zobraziť plnú verziu: Vyriešené vbet narušenia bezpečnosti
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Bežím vbet a 4.0.3
Zdá sa, že vírus JS presmerovania dostal od vbet.
Budem kontrolovať to rýchlo. Čo vírus myslíš, ako myslíš, že sa dostal z vbet?
Snažíme sa vám pane .. Samozrejme to nie je vaša vina! Ale ak môžete pomôcť nájsť mimo to stalo znova, že by bolo fajn.
ďakujem
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Bežím vbet a 4.0.3
Zdá sa, že vírus JS presmerovania dostal od vbet.
Skontrolujte, či vyššie uvedený odkaz, jeho to zrejmé na presmerovanie. AVG bloky prehliadača po tom.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Vidím, že vaša hlavná stránka nefunguje správne - Výstup HTML je rez. Čo sa zmenilo od poslednej doby, kedy fórum beží správne?
Skontrolujte, či vyššie uvedený odkaz, jeho to zrejmé na presmerovanie. AVG bloky prehliadača po tom.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Áno, vidím to presmerovanie, ale nenašiel príčinu - Napísali ste o nejakej vírus, tak som si myslel, že viete, čo píšete o. Popíšte prosím, čo znamená AVG?
Som vyšetrovanie tejto záležitosti, a hneď v logu vidím, že odkaz, na ktorý ste dal dáva osobitnú htaccess presmerovania na:. / Var / chroot / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php
Čo je príčinou tohto dôvodu URL v prehliadači. Zaujímalo by ma, prečo práve teraz vBET nikdy nevidí členských úvod URL ... Vyzerá to, že niektoré presmerovanie dôjde skôr, ale nevidím to proti Htaccess
Ak máte ne informácie, ktoré by mohli pomôcť - uveďte ho.
Dobrá otázka. Toto fórum je plne funkčný v noci. Dnes ráno je, keď k nej došlo.
Snažíme sa vám pane .. Samozrejme to nie je vaša vina! Ale ak môžete pomôcť nájsť mimo to stalo znova, že by bolo fajn.
ďakujem
To nie je zrejmé, v tomto okamihu - musí byť diagnostikovaná ako prvý.
Dobrá otázka. Toto fórum je plne funkčný v noci. Dnes ráno je, keď k nej došlo.
Opýtajte sa osoby, ktoré majú prístup k vášmu fórum - ste už niekto problém, ktorý vám odstráni súbory zo servera. Tie by mali obmedziť prístup tam a zmeniť všetky heslá. Už sme vám dal odporúčanie k zmene FTP heslá a budete ignorovať, že potom, čo niektoré súbory zmizne zo servera ... Zvážte znovu urobiť.
Tiež - ako som už písal svojej hlavnej stránke nie je generovanie správne, to, čo nie je vBET chyba a je zrejmé, že celé fórum stavu havaroval. Je možné, že tie podivné presmerovania je vďaka svojej vyššej fóra problém a keď sa opraviť forum problém, potom všetko bude fungovať opäť. Samozrejme je to len možné, ale teraz môžem povedať, že niektoré problémy sú zrejme nie vBET chyba.
Máte nejaké presmerovanie pravidiel stanovených pred htaccess súborov -. Úrovni v konfigurácii Apache? Zdá sa, že presmerovanie deje pred vBET predpisy podniká kroky, a to je možná príčina problému. Ak máte - Uveďte, prosím, ty tu. V tejto chvíli nemám žiadne ďalšie tušenie, prečo sa presmerovanie uskutočnená pred vBET platí ...
Tiež, ak máte zálohu zo včerajška - zvážte ho používať.
Spätnú väzbu na posledný príspevok? Potrebujem nejaké informácie, môžete mi, ktorý vám pomôže tento problém vyriešiť.
Bezpečnostný problém - Erotika SEO fórum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Neviem, čo na to povedať?
Stále tu
Bezpečnostný problém - Erotika SEO fórum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Veľmi dlhé vlákno - je tam niečo, čo súvisí s vBET?
Spätnú väzbu na naše posledné správy?
Dúfam, že oprava je poskytovaná tak skoro.
Ja samozrejme viem, nič o tejto veci ľudí .. My technici sa snažil po celý deň, a nie šťastie. Jediný spôsob, ako získať kontrolu nad fóra opäť bol v podstate začať znovu a stratiť všetok obsah.
Nemám tušenie, čo sa stalo. : O
To je závažný problém.
Zakázané teraz kým nebude táto otázka bola zistená a opravená.
Nechcem ďalší členovia vyvádzať na túto tému. Michal je profesionálny. Jeho beží bez problémov aj naďalej, možno jeho, ako to beží na 4.0.3? kto vie, ale museli sme vypnúť celé fórum a funkcie a stratili sme všetci sú spokojní. Hrozné správy z mnohých dôvodov, samozrejme Google a väčšina bezpečnostný softvér bude blokovať vchody do URL. Len musíme vymyslieť, ako v pekle sú využívané. To nie je ľahká úloha. a ja viem, nič o toto! Nie som si istý, či Vbet bol v mojom admin sekcii, aby sa pokúsila opraviť, alebo nie, a pokúsiť sa zistiť, ako sa to stalo. Dúfam, že sú, pretože to narušenie bezpečnosti nikdy byť stanovená iné múdre, a to je najlepšie staviť.
My sme išli do vášho správcu CP. Ešte nedostal žiadnu spätnú väzbu o otázky. V prípade technických chlap s plným prístupom ku fórum - spýtajte sa ho. Máte nejaké presmerovanie pravidlá na úrovni konfiguráciu Apache?
Tiež ste našli, čo bol problém s hlavnej stránky? - Máte otázky, ktoré nie sú spojené s vBET, a tie, presmerovanie môže byť vedľajším účinkom fórum väčší problém. Má niečo sa v tejto oblasti?
Prosím podrobnosti hodín prístup pre správu CP - budem kompletne dissable vBET pre kontrolu Má to niečo spoločné s týmto problémom.
To je závažný problém.
Zakázané teraz kým nebude táto otázka bola zistená a opravená.
V tejto chvíli neexistuje žiadne konečné diagnóze zatiaľ. Nevieme, aké zmeny boli vykonané od posledného fórum bolo funkčné. Nevieme však žiadne narušenie bezpečnosti bola vykonaná vBET. Vieme, že fórum bolo prerušené v oblastiach, ktoré nesúvisia s vBET. Vieme, že niekto mal prístup k tomuto fóru, pretože tam problémy s chýbajúcimi súbormi skôr a bez hesla sa zmenil majiteľ.
Naše aktuálne diagnózy ukazuje, že vlastník fóra netušil, čo sa píše o jeho prvý príspevok. Takže určite môžeme povedať, že neexistuje žiadny vírus JS dostal od vBET. Link, ktorá bola daná nám bola presmerovaná o niečo skôr, než sa ešte dostal k vBET. Htacces pravidlá. Máme podozrenie, že to bolo niečo na úrovni konfiguráciu Apache, ale nemôžu byť istí, pretože sme žiadne spoluprácu zo strany užívateľa vlastníka v tejto oblasti. Ale určite to nebol žiadny JS - JS, pretože je hodnotený na strane prehliadača a tie, presmerovanie sa vykonáva na strane servera. A ako som už písal - že bola vykonaná pred vBET sa akéhokoľvek konania - diagnostikovaná záznamy pridané do vbenterprisetranslator_seo - to je prvý prístupový bod k vBET a celé fórum. Tak preto, že tam išiel URL už zmenilo máme podozrenie, niektoré vyššej úrovni problém. Na tomto fóre stránkach sa generuje len do polovice za to, že si názory, čo potvrdzuje naše podozrenie. Ešte - to sú len podozriví, pretože sme žiadne spoluprácu zo strany vlastníka fóra v spýtal oblastiach.
Krátko - to môže mať čo do činenia s vBET. Je môžu mať niečo spoločné s vBET. Budeme úplne vypnúť vBET na tomto fóre skontrolovať to súvisí s vBET vôbec.
V tejto chvíli máme právo sa domnievať, že porušenie bezpečnosti príčinou bola zlá bezpečnosť / administratívne management. Predchádzajúce čísla na tomto fóre je preto, že niečí akcie (odstraněny. Htaccess pravidlá, odstrániť celé súbory). Naše odporúčanie vzhľadom k tomu, kedy niektoré súbory zmizne, zmeniť FTP heslá bola ignorovaná.
Vezmite prosím na vedomie, že sme stále v tejto otázke, a ako som už písal, že žiadne konečnej diagnózy. V tejto chvíli čaká na majiteľa spätnú väzbu.
Som späť ľúto ...
Tak, aby to skrátil sme prišli o všetko a nahrali nové .. Stále ešte stále to však ...
Má to niečo spoločné s VBET?
Vďaka NLP-er si automatické preklady (vBET 2.4.3)
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
Vďaka <a href="http://www.forum.simple-nlp.pl/"> NLP-er si môžete vychutnať </ a> automatické preklady (vBET 2.4.3) <br>
</ Div>
Myslím, že kľúčové slovo 1 a 1 url je dosť, ak je.
Som späť ľúto ...
Tak, aby to skrátil sme prišli o všetko a nahrali nové .. Stále ešte stále to však ...
Má to niečo spoločné s VBET?
Myslím, že kľúčové slovo 1 a 1 url je dosť, ak je.
Prečo používate bezplatnú verziu? Máte licenciu pre platené jeden. Čo ste citoval, je výstup z free verzie.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):