Teljes verzió megtekintése: Megoldott vBET biztonság
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Én futás vBET és 4.0.3
Úgy tűnik, a js vírus redirect került a vBET.
Fogom ellenőrizni, hogy gyors. Milyen vírus érted, és hogyan tegyük azt kapott vBET?
próbáljuk segíteni, uram .. Nyilvánvaló Ez nem a te hibád! De ha segít megtalálni re ez történik újra, hogy lenne jó.
köszönöm
http://www.hotslot.org/new-member-introductions/
Én futás vBET és 4.0.3
Úgy tűnik, a js vírus redirect került a vBET.
Ellenőrizze a fenti linkre, hogy elég nyilvánvaló a redirect. AVG blokkolja a böngésző után.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Látom, hogy a fő oldal nem működik megfelelően - output HTML vágják. Mi változott mivel az elmúlt időben, amikor fórumon fut megfelelően?
Ellenőrizze a fenti linkre, hogy elég nyilvánvaló a redirect. AVG blokkolja a böngésző után.
http://www.hotslot.org/vbenterprisetranslator_seo.php
Igen látom, ez a redirect, de nem találták az okát - írtál néhány vírust, így azt gondoltam, hogy tudod, mit írt. Kérjük, írja le, milyen AVG jelent?
Én vizsgálja ezt a kérdést most, és a naplók látom, hogy linket amit adott ad furcsa. Htaccess átirányítás: / var / chroot / home / content / h / o / t / hotslot / html / vbenterprisetranslator_seo.php
mi okozza ennek érdekében URL-böngésző. Én kíváncsi vagyok most, miért nem látja vBET tagja bevezetése URL ... Úgy néz ki, mint egy átirányítás előtt történik, de nem látom azt. Htaccess
Ha sőt információk, amelyek segíthetnek - kérjük adja meg.
Jó kérdés. A fórum volt, teljesen működőképes tegnap este. Ma reggel, amikor ez történt.
próbáljuk segíteni, uram .. Nyilvánvaló Ez nem a te hibád! De ha segít megtalálni re ez történik újra, hogy lenne jó.
köszönöm
Ez nem egyértelmű ebben a pillanatban - el kell diagnosztizáltak először.
Jó kérdés. A fórum volt, teljesen működőképes tegnap este. Ma reggel, amikor ez történt.
Kérdezd személyek férhetnek hozzá a fórumon - már volt kérdés, hogy valaki eltávolított meg fájlokat a kiszolgálón. Meg kell a hozzáférést ott, és megváltoztathatod az összes jelszavát. Már adtam neked tanácsot megváltoztatni az FTP jelszót, és figyelmen kívül hagyja után néhány fájlt eltűnnek a szerver ... Kérjük, vegye figyelembe újra erre.
Is - mint írtam a főoldalon nem generál megfelelően, ami nem vBET hiba, és azt mutatja, hogy az egész fórum állapot lezuhant. Lehetséges, hogy ezek a furcsa átirányítások miatt a forum nagyobb problémát, és ha erősít a forum problémát, akkor minden működni fog újra. Természetesen ez csak lehetőség, de most már elmondhatom, hogy egyes kérdések nyilvánvalóan nem vBET hibája.
Van átirányítás szabályok előtt. Htaccess fájlt - az apache konfigurációs szinten? Úgy tűnik, hogy átirányítás történik előtt vBET szabályok lép fel, és ez lehetséges oka a kérdés. Ha van - kérjük, adja meg az itt. Ebben a pillanatban már nincs más nyom, miért átirányítás előtt vBET szabály vonatkozik ...
Továbbá, ha van mentés a tegnapi - kérjük, fontolja használni.
Minden visszajelzést az utolsó hozzászólást? Szükségem van olyan információk tudsz adni nekem, hogy segítsen megoldani ezt a problémát.
Biztonsági kérdés - vBulletin SEO Fórum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Nem tudom, mit mondjak?
Még mindig ott
Biztonsági kérdés - vBulletin SEO Fórum (http://www.vbseo.com/f3/security-issue-41463/)
Nagyon hosszú menet - van valami kapcsolódó vBET?
Minden visszajelzést az utolsó üzeneteket?:
Remélem a javítás áll rendelkezésre erre a közeljövőben.
Én természetesen semmit sem tud ez a cucc srácok .. Saját technika megpróbált egy egész nap és nem szerencse. Egyetlen módja, hogy az irányítást a fórum ismét az volt, hogy alapvetően kezdeni, és elveszti az összes tartalmat.
Fogalmam sincs, mi történt. : O
Ez egy komoly aggodalomra ad okot.
Letiltva Mostantól a kérdés már diagnosztizált és rögzített.
I dont akar más tagjaival rohadt ki ezt. Michal egy profi. Ő fut finom is, talán annak, hogyan működik a 4.0.3? ki tudja, de meg kellett tiltani az egész fórumon, és funkciókat, elvesztettük az összes olyan tartalmat. Szörnyű hír több oka nyilvánvalóan a Google és a legtöbb biztonsági szoftver blokkolja a bejáratok be url. Csak meg kell kitalálni, hogyan a pokolba, hogy kihasználják. Ez nem könnyű feladat. és tudom, hogy semmit ez a cucc! Nem vagyok biztos benne, vBET már az én admin felületen, hogy megpróbálja kijavítani, vagy nem, és próbálja meghatározni, hogyan történt. Remélem, azok, mert ez a biztonság soha nem lesz fix más bölcs és amit a legjobb megoldás.
Nem ment a Admin CP. Még mindig nem kapott visszajelzést a feltett kérdésekre. Ha technikai srác teljes hozzáférést biztosít a forum - kérjen tőle. Van átirányítási szabályok Apache konfigurációs szinten?
Szintén nem talált, mi volt a probléma a főoldalra generáció? - Ön kérdéseket nem kapcsolódó vBET, és azokat átirányítás lehet mellékhatása a forum nagyobb probléma. Van valami történt ezen a területen?
Kérjük PM hozzáférési adatait az Ön Admin CP - Én teljesen dissable vBET, hogy ellenőrizze nem is kell semmit tenni ezzel a kérdéssel.
Ez egy komoly aggodalomra ad okot.
Letiltva Mostantól a kérdés már diagnosztizált és rögzített.
Ebben a pillanatban nincs végleges diagnózis még. Nem tudjuk, milyen változtatásokra került sor, mivel fórumot utoljára volt működőképes. Nem tudjuk, hogy ez bármilyen biztonsági résről készítette vBET. Tudjuk, hogy fórumot tört területeken nem kapcsolódó vBET. Tudjuk, hogy valaki hozzáférést ezt a fórumot, mert nem volt kérdés a hiányzó fájlokat, mielőtt és nem jelszavakat megváltozott a tulajdonos.
A tényleges diagnózis azt mutatja, hogy a fórum tulajdonosának fogalma sem volt arról, mit is írt az első post. Tehát biztosan meg tudjuk mondani, hogy nem volt semmilyen js vírus van a vBET. Link amit adott nekünk volt irányítva a valamit, mielőtt még eljutott vBET. Htacces szabályokat. Azt gyanítja, hogy ez valami Apache konfigurációs szinten, de nem biztos, mert nem kapott együttműködés a felhasználó tulajdonosa ezen a területen. De az biztos, hogy nem volt semmilyen js - mert js értékelése a böngésző oldalon és a átirányítás történt szerver oldalon. És ahogy már írtam - ez volt előtt vBET vett valamennyi intézkedés - diagnosztizált bejelentkezik hozzá a vbenterprisetranslator_seo - ez elsősorban hozzáférési pont vBET és az egész fórumot. Tehát mivel URL ment már megváltoztatta azt gyanítja, néhány magasabb szintű kérdés. Ezen a fórumon oldalakon volt generáló csak fél, hogy nem fordították véleményét, mi igazolja a gyanúsítottak. Mégis - ezek csak gyanúsítottak, mert nem kapott együttműködés fóruma tulajdonos kért területeken.
Röviddel - akkor semmi köze vBET. Van is valami köze vBET. Mi teljesen letiltja vBET a fórum, hogy ellenőrizze nem is kapcsolódik vBET egyáltalán.
Ebben a pillanatban van joga azt hinni, hogy a biztonság megsértése oka az volt, rossz biztonsági / közigazgatás irányítását. Előző kérdések ezen a fórumon azért volt, mert valakinek intézkedések (távolítani. Htaccess szabályokat, ki az egész kép). A javaslat, hiszen ha néhány fájl eltűnnek, megváltoztatni az FTP jelszavakat nem lett figyelembe véve.
Felhívjuk figyelmét, hogy még ezt a kérdést, és mint írtam nincs végleges diagnózis. Ebben a pillanatban várja a tulajdonos véleményét.
Én hát sajnálom ...
Tehát, hogy egy hosszú történet rövid mi mindent elveszített, és feltöltött friss .. Még mindig kapok ez azonban ...
ez semmi köze vBET?
Hála NLP-er élvezze az automatikus fordítás (vBET 2.4.3)
<div id="footer_copyright" class="shade footer_copyright">
Köszönet <a href="http://www.forum.simple-nlp.pl/"> NLP-er tetszik </ a> az automatikus fordítás (vBET 2.4.3) <br>
</ Div>
Azt hiszem 1 kulcsszó és 1 url is elég, ha van.
Én hát sajnálom ...
Tehát, hogy egy hosszú történet rövid mi mindent elveszített, és feltöltött friss .. Még mindig kapok ez azonban ...
ez semmi köze vBET?
Azt hiszem 1 kulcsszó és 1 url is elég, ha van.
Miért használ ingyenes verzió? Van engedély fizetett egy. Amit idézett kimenet az ingyenes verzió.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):