PDA

Zobraziť plnú verziu: CMPSU vydania a predvolený jazyk

vidal
19-01-10, 08:00
Dobrý deň,

Im pomocou vb CMPSU a ako predvolený jazyk je angličtina. Ale moja Nemôžete mazať svoje využitie malajzijská.

Moja otázka. Podpora je Vbet CMPSU? a je to pre prvý jazyk doba omeškania bude rovnaký, a potom, čo kliknite na iný jazyk, potom to bude robiť?

Vďaka.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPSU je samostatný mod a v túto chvíľu vBET môže spolupracovať s ním, ale nie oficiálne podporovať. Ako vieme od našich používateľov, stránky sú preložené a je tam jeden problém s názvami miest v iných jazykoch, ale tam je neoficiálne oprava tohoto (pozri tu pre detaily: vBET a CMPSU

Nie som si istý, že táto odpoveď sa vzťahuje na vašu otázku, tak neváhajte sa opýtať viac, ak budete potrebovať vedieť:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations