PDA

View Full Version: CMPS väljaandmise ja vaikimisi keel

vidal
19-01-10, 08:00
Tere,

Im kasutades vb cmps ja minu vaikimisi keel on inglise keel. Aga minu forumer kasutamiseks malai.

Minu küsimus. Kas Vbet toetust CMPS? ja see on esmakordselt vaikimisi keel on sama ja pärast me nuppu teises keeles, siis täidab?

Aitäh.

vBET
19-01-10, 20:42
CMPS on eraldi mod ja sel hetkel vBET teha koostööd, kuid ei ole ametlikult seda toetada. Nagu teame, meie kasutajatele lehed on tõlgitud ja on üks küsimus ametikohtade nimetusi kirjutatud teistes keeltes, kuid on olemas mitteametlik määrata selle (vt siit detailid: vBET ja CMPS

Ma ei ole tegelikult kindel, et see vastus hõlmab teie küsimusele, nii et võid vabalt küsida rohkem, kui sa pead teadma:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1