Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Ak je Názov témy prekročená o vložení langtitle vecí break
Všimol som si, že ak niekto príspevkov vlákno v inom jazyku, ktorý je tesne pod min znakov Názov témy, a langtitle tagy ísť nad touto hranicou, to skrutiek zobrazenie niť forumdisplay, výsledky vyhľadávania, a na strane závitu sám. To isté platí, ak Názov témy je preložený, niekto odpovie na vlákno, a "Re:" pošle po titulu cez jeho znakov.
Nemôžem ukazujú príklad, pretože som musel opraviť na svojom fóre. Som si istý, či môže byť kopírovaný tu, ak zadáte názov tesne pod charakteru Názov témy limit, ktorý je preložený z predvoleného jazyka.
r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Mohli by ste prosím ukázať nám problém, pretože môžem ťažko pochopiť, keď sa objaví problém
Problém je, keď je "langtitle" vložený do názvu vlákna, nie je uznanie Názov témy znakov. Ak je tag dostane odrezať a nie je správne zatvorené, to sa zlomí na stránku, kde titul objaví.
r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Ok, ale nemôžem reprodukovať problém na svoje skúšobné forum, môj [langtitle] nie je nikdy rez.
Mohli by ste mi prosím pošlite mi podrobné informácie o tomto probléme. Aký je váš langtitle obmedzenie dĺžky, a ako dlho titulu má byť (v akom jazyku) k prerušeniu vedenia?
Môj Názov Dĺžka limit bol 85, ale ja som ju zvýšil na 100. Tak napríklad, v prípade, že používateľ vložil titul, ktorý bol 95 znakov, potom sa potom langtitle značiek pošle ju cez limit. Systém skrátený uzatváracie langtitle značku, ktorá vedie k rozbitiu layoutu.
r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Ok sme boli schopní reprodukovať tento problém, a teraz pracujeme na tom
Dobrý deň. Bol som schopný reprodukovať. Bolo to naozaj ťažké reprodukovať a ja som robil to náhodou pracuje na niečom inom. Bolo to ťažké, pretože to je vBulletin chyba. vBET používa vBulletin vbchop funkcie, ktoré predpokladám znížiť reťazec podľa požadovanej dĺžky v bezpečným spôsobom (udržiavanie v mysli kódované znaky). Bohužiaľ vBulletin je chyba tam a pre správy, ktoré sú kódované pre bezpečné UTF-8 (znaky ako & # kód;) dáva nesprávne výsledky.
Posielame hlásenie na vBulletin (bug phpBB (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) a vytvoril narýchlo na vBET strane. Takže teraz zisťuje, či vBET vbchop sa vrátil už výsledok a znižuje ju na požadovanú adresu. Tiež sme jednoduché detekčnej kontrole, aby sa list zakódovaný vo formáte & # kód, nebol rez v stredu, a ak áno, tak posledné slovo je tiež znížiť (jednoducho tým, že hľadajú posledné miesta). Pozri narýchlo nižšie.
Quick Fix:
Otvoriť / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Hľadať:
$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Nahradiť:
$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';
To bude zahrnutá v nasledujúcej verzii.
Vezmite prosím na vedomie, že predchádzajúci príspevok bol upravený tak, aby poskytla viac sofistikované rýchle riešenie (riešenie problému rezu v stredu list vo formáte & # kód;). Takže ak ste sa už uplatňujú predchádzajúce riešenie, môžete zvážiť použitie skutočných jedného, alebo len čakať na novú verziu:)
Vďaka Michal - Vedel som, že sa niečo deje. Má rýchlu opravu tiež zodpovedajú za odpovede rovnako? Niekedy "Re:" poslal cez limit.
My sme skontrolovať. Ak si zistíte, že problém stále existuje v tomto prípade, prosím, kontaktujte nás a my sa zvládnuť:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):