View Full Version: Lahendatud Kui teema pealkiri on ületatud sisestamise langtitle asju lõhkuda
Märkasin, et kui keegi postitust niit teises keeles, mis on veidi alla min tähemärki teema pealkiri ja langtitle sildid minna üle selle piiri, see kruvi kuni ekraanil niit forumdisplay, otsingutulemustes ja niit lehele ise. Sama kehtib, kui teema pealkiri tõlkida, keegi vastab niit, ja "Re:" saadab Postituse pealkiri üle selle tähemärki.
Ma ei saa näidata näiteks seda, sest mul oli seda parandada on minu foorum. Olen kindel, et kui saab korrata siin kui sisestate pealkirja napilt Teema pealkiri sümbolit, mis on tõlgitud vaikimisi keeles.
r.dziadusz
13-09-11, 11:04
Kas te palun näita meile probleem, sest ma ei saa kuidagi aru, kui probleem paistab
Probleem on siis "langtitle" sisestamisel Teema pealkiri, ei ole tunnistades Teema pealkiri tähemärki. Kui tag saab lõigata ja ei ole korralikult suletud, see puruneb lehele, kus pealkiri ilmub.
r.dziadusz
14-09-11, 10:05
Ok, aga ma ei kanna seda probleemi minu test foorum, mu [langtitle] pole kunagi lõigatud.
Kas te palun saatke mulle infot selle probleemi kohta. Mis on teie langtitle pikkuse piirang, ja kui kaua kriipsuke peaks olema (mis keeles), et murda line?
Minu pealkiri pikkuse piirang oli 85, kuid mul kasvas see 100-ni. Nii näiteks, kui kasutaja sisestatud pealkiri, mis oli 95 tähemärki, siis siis langtitle sildid saadaks ta üle piiri. Süsteemi kärbitud sulgemise langtitle tag mille tulemuseks breaking paigutuse.
r.dziadusz
18-09-11, 20:01
Ok suutsime reprodutseerida see probleem, ja nüüd oleme selle kallal
Hi. Mul oli võimalus reprodutseerida. See oli tõesti raske reprodutseerida ja ma tegin seda kogemata töötavad millegi muuga. See oli raske, sest see on vBulletin bug. vBET kasutab vBulletin funktsioon vbchop, mida oletame, et lõigata string vastavalt soovitud pikkus ohutult (pidades silmas kodeeritud märki). Kahjuks vBulletin on bug seal ja sõnumeid, mis on kodeeritud puhtale UTF-8 (sümboleid, näiteks & # kood;) annab valed tulemused.
Saadame bug aru vBulletin (vBulletin bug (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13177)) ja lõi kiirparandus on vBET poolel. Nii kohe vBET tuvastab vbchop tagasi enam tulemus ja lõikab see neist sobivaim. Ka meil on lihtne avastada, et kontrollida ei kirja kodeeritud formaadis & # kood; ei olnud lõigatud keskel ja kui jah, siis viimane sõna on ka lõigatud (lihtsalt leides viimase space). Palun vaadake kiirparandus allpool.
Quick Fix:
Ava / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
Otsi:
$title = vbchop($title, $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]';
Asendatakse järgmisega:
$desiredLength = $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
$title = vbchop($title, $desiredLength);
if (strlen($title) > $desiredLength) {
$title = substr($title, 0, $desiredLength);
$lastOpen = strrpos($title,'&');
$lastSpace = strrpos($title, ' ');
$lastClose = strrpos($title,';');
if ($lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace < $lastOpen) && ($lastOpen > $lastClose)) {
$title = substr($title, 0, $lastSpace);
}
}
$title .= '[/langtitle]';
See lisatakse järgmise vabastamist.
Pange tähele, et eelmine postitus on toimetanud pakkuda mitmekesisemaid kiirparandus (lahendada küsimus lõigatud keskel kirja formaat & # kood;). Nii et kui te juba kehtivad Eelmise lahendusega võite kaaluda, et kasutada tegelikke üks või lihtsalt oodata uusi release:)
Tänu Michal - Ma teadsin midagi üles. Kas kiirparandus ka konto vastused ka? Mõnikord oled: "saatis üle piiri.
Me ei kontrolli seda. Kui leiad, et teema on endiselt olemas sel juhul, võtke meiega ühendust siin ja me sellega hakkama:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):