PDA

Zobraziť plnú verziu: Auto si stránky Google vs obsahová pravidlá

StarBuG
30-03-11, 20:20
---
ADMINISTRÁTOR Poznámka: Tento príspevok obsahuje nepravdivé informácie o Google vyhlásenie pre automatický preklad obsahu. Tiež tvrdenie nemusí sa týka vBET. Nájdete tu informácie:
Bohužiaľ som bol na dovolenke, kedy bola správa vytvorená a veľa zlé informácie boli obsiahnuté v tomto vlákne - to je dôvod, prečo je tu zahrnutá korekcie.
---

Ahoj

Len som chcel, aby si vedel, že Matt Cutts povedal, že auto prekladanie stránok patrí do jeho "auto generovaný obsah", pokynov, ktoré budú potrestaní, pretože aktualizácia Google Panda.

Tak len ako varovanie budete chcieť znovu pridaní všetkých strán prekladu do súboru Sitemap.

V skutočnosti by ste mohli chcieť, aby zvážila blokovať Google zo zoznamu jazykov, prekladal auto vôbec cez robots.txt.

Tu je video: YouTube - Ako by som mal zvládnuť lokalizovaným obsahom? (Http: / / www.youtube.com/watch?v=GyWx31GeQWY)

S pozdravom

Kosmik

norku
30-03-11, 21:49
Oops ... Zdá sa jasné, že Google nemá rád, čo sa potom Vbet. Prečo Google ešte index auto-preložených strán aj keď? Nemá zmysel.

StarBuG
30-03-11, 22:16
Vzhľadom k tomu, keď navštívi stránky, nevie, že sa auto preložené.
Sú uložené v databáze a nie sú napojené ich API pre ich crawler.

To je úplne v pohode, čo vBET však nie je v tom zmysle, väčšina ľudí sa snaží používať.

Jedná sa o preklad funkcie, ktorá pomáha ľuďom hovorí rôznymi jazykmi, k pochopeniu obsahu.
Avšak to nie je spôsob, ako znásobiť svoj obsah stránky.
Ak používate to tak Google bude vidieť, ako nízka kvalita "auto generovaný obsah", a potrestať vaše webové stránky na to skôr alebo neskôr.

norku
31-03-11, 08:48
Vďaka.

Kamil,

Môžem len potvrdiť, prosím, že ak chcem, aby Vbet beží na moje forum, ale nechcem vidieť, Google automaticky preložený stránky, ktoré potrebujem len urobiť nasledovné:

1. Zadajte "Disallow: / forum / xx / 'do robots.txt, kde xx označuje cudzí jazyk (y) v prevádzke na mojej forum

2. Obrátiť kroky v tomto príspevku pre integráciu Mapa:

3. Re-vytvorenie a znova odoslať súbor Sitemap.

kamilkurczak
31-03-11, 12:34
Áno. Ak máte zakázať stránok pre Google roboty - budete mať svoje stránky nie sú indexované Google.
Samozrejme, ak ste zvrátiť všetky zmeny z Sitemap - rovnaké - stránky nie sú indexované.

Samozrejme už ste indexovaných stránok Google, budete musieť znova načítať nový súbor Sitemap.
Pridal Michał Podbielski:
Nemáte zablokovať preložený obsah, pozri:

norku
31-03-11, 13:15
Ďakujeme, že ste Kamil. Myslím, že je to naozaj škoda, že Google nemá rád obsah vytvorený týmto spôsobom. Myslím, že by mal urobiť výnimku, pretože je pre diskusné fóra Vbet je fantastický nápad, a to aj za tú krátku dobu som si to plne funkčné som videl zlepšenie v mojich štatistikách. Všetko nie je stratené, aj keď samozrejme preto, že veľmi šikovný časť Vbet - že cudzieho jazyka reproduktory môžu podieľať na fóre vo svojom vlastnom jazyku - je samozrejme stále existuje.

tavenger5
31-03-11, 14:00
Riadenie ľudských zdrojov, je Google nakoniec bude len kvapka tých preložených strán? Ak sa tak stane Zaujímalo by ma, či bude mať vplyv na poradie rodný jazyk stránok?

MOGmartin
07-04-11, 11:31
Riadenie ľudských zdrojov, je Google nakoniec bude len kvapka tých preložených strán? Ak sa tak stane Zaujímalo by ma, či bude mať vplyv na poradie rodný jazyk stránok?

Google sa zrejme odstránené VBET stránky teraz: pozri diskusie na mojom blogu.

Ja osobne si nemyslím, že tieto stránky sú spam, majú legitímny účel ...
Stratené v preklade: Google Algo aktualizácia 06.4.2010 | SEO Blog z SEOforums.org (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/)

vBET
07-04-11, 14:41
Ahoj

Len som chcel, aby si vedel, že Matt Cutts povedal, že auto prekladanie stránok patrí do jeho "auto generovaný obsah", pokynov, ktoré budú potrestaní, pretože aktualizácia Google Panda.

...

Tu je video: YouTube - Ako by som mal zvládnuť lokalizovaným obsahom? (Http: / / www.youtube.com/watch?v=GyWx31GeQWY)

To nie je pravda. Prosím, pozrite sa na video ešte raz. Povedal, že je možné použiť pre auto vytvorený obsah smernice, a potom je rozprávanie o zlý dojem, keď strana je úplne nečitateľný pre človeka. Takže naozaj Google Roboti nie sú schopní posúdiť týchto stránok je auto generovaný obsah, a to by mohlo byť vykonané len ľudské a len vtedy, ak preklad nie je ani týždeň, ale úplne zrútil, pretože mať preložených strán sám o sebe je veľmi dobré, čo je popísané vo filme kontextu, ako by mal vyzerať URL potom.

Tiež chcem upokojiť všetkých našich užívateľov, že to, čo hovorí Matt Cutts o automatické preklady, ktoré môžu padá Google auto generovaný obsah smernica sa nevzťahuje na vBET. Je to preto, že:
1. Matt jasne hovorí, že hovorí o jednoduchý preklad celého obsahu a nie vBET preloží celý obsah - šetrí používateľské mená a ďalších oblastiach, pokiaľ nie sú označené ako na preklady vBET.
2. vBET nejde o automatický preklad, ale o podpore multi-kultúrne komunity, kde si každý môže písať svoj vlastný jazyk, v rovnakom vlákno. Takže opäť to nie je len prostý preklad celej stránky, a to nie je o automatický preklad, ale o multi-kultúrnej komunity.
3. Preklady sú od seba sám Google, ktorý má veľmi dobrej kvalite a ako Matt jasne povedal, tieto preklady môžu byť považované za auto generovaný obsah, len ak sú naozaj nie je čitateľné.

Takže dúfame, že naši užívatelia lepšie:) Aby sa zabránilo zlé pocity a strašiť tých, ktorí nečítajú celé tému len hlavičky budem Zmeniť názov tejto témy. S plným rešpektom k autorovi - robíme to len aby nedošlo k nedorozumeniu, pretože téma predpokladá, že niečo veľmi zlé, ktorá veríme, že to nie je pravda. Dúfam, že to je v poriadku, autor:)

vBET
07-04-11, 14:47
Vďaka.

Kamil,

Môžem len potvrdiť, prosím, že ak chcem, aby Vbet beží na moje forum, ale nechcem vidieť, Google automaticky preložený stránky, ktoré potrebujem len urobiť nasledovné:

1. Zadajte "Disallow: / forum / xx / 'do robots.txt, kde xx označuje cudzí jazyk (y) v prevádzke na mojej forum

2. Obrátiť kroky v tomto príspevku pre integráciu Mapa:

3. Re-vytvorenie a znova odoslať súbor Sitemap.

Vy nemusíte blokovať preložených obsah! Pozri film znovu - to je celý film o tom, ako názov URL, keď máte preložený obsah, tak s preložený obsah je úplne v poriadku na Google!

Poznámka o automatický preklad obsahu sa NEVZŤAHUJÚ na vBET a tiež Kosmik písať falošné informácie, ktoré je považované za obsah opakovanie toho, čo nie je pravda (to môže byť, nie "je", a toto môže sa nevzťahujú na vBET) - pozri môj predchádzajúci príspevok.

vBET
07-04-11, 14:52
Ďakujeme, že ste Kamil. Myslím, že je to naozaj škoda, že Google nemá rád obsah vytvorený týmto spôsobom. Myslím, že by mal urobiť výnimku, pretože je pre diskusné fóra Vbet je fantastický nápad, a to aj za tú krátku dobu som si to plne funkčné som videl zlepšenie v mojich štatistikách. Všetko nie je stratené, aj keď samozrejme preto, že veľmi šikovný časť Vbet - že cudzieho jazyka reproduktory môžu podieľať na fóre vo svojom vlastnom jazyku - je samozrejme stále existuje.

To nie je pravda, že Google nemá rád taký obsah. To všetko je nedorozumenie, pretože nepravdivých informácií, ktoré Kosmiku dal sem. Prosím, pozrite sa a počúvať pozorne filmu. Tu to máte popísané ďalej:

vBET
07-04-11, 15:05
Google sa zrejme odstránené VBET stránky teraz: pozri diskusie na mojom blogu.

Ja osobne si nemyslím, že tieto stránky sú spam, majú legitímny účel ...
Stratené v preklade: Google Algo aktualizácia 06.4.2010 | SEO Blog z SEOforums.org (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/)

Čítal som váš blog. Ako to vidím ja, je reakciou na posledný deň informácií. Vezmite prosím na vedomie, že podľa môjho názoru je to nesúvisí s prekladmi. Zvlášť, že som si skontrolovať a vidím, že fórum je indexované v iných jazykoch: site: SEO fórum + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org (http://seoforums.org/de/)

A tak, pretože vidím, že si stránky sú indexované Domnievam sa, že to bol len nejaký dočasný problém možno aj na strane Google Analytics, ale definitívne nesúvisí s vBET. Môžeš popísať, čo sa stane teraz?

MOGmartin
07-04-11, 17:08
mate - Im veľký fanúšik si plugin, a ja som robil v prípade, že Google nie je auto Preložiť spam.

Ktorý uviedol, že - pozrite sa na môj blog post (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/).

VBET auto si stránky boli vykopli z indexu Buddy.

Môj návrh: Použite iný API, alebo aspoň dať možnosť. Neexistuje žiadny spôsob, že Google môže zistiť, že stránky sú preložené do auto-Ak preklad je dosť dobrý.

Niektoré jazyky, ako je španielsky fungujú veľmi dobre, niektoré dont.

MOGmartin
07-04-11, 19:27
Čítal som váš blog. Ako to vidím ja, je reakciou na posledný deň informácií. Vezmite prosím na vedomie, že podľa môjho názoru je to nesúvisí s prekladmi. Zvlášť, že som si skontrolovať a vidím, že fórum je indexované v iných jazykoch: site: SEO fórum + SEO Blog SEO & Tools@seoforums.org (http://seoforums.org/de/)

A tak, pretože vidím, že si stránky sú indexované Domnievam sa, že to bol len nejaký dočasný problém možno aj na strane Google Analytics, ale definitívne nesúvisí s vBET. Môžeš popísať, čo sa stane teraz?

Stránky sú stále indexujú, ale nezdá sa na hľadanie.

Jeho 100% sa dočasne GA problém, a nie prekladal (napr. normálne), stránky sa nestratil objemu vyhľadávania.

(Takmer) 100% z objemu vyhľadávania bude VBET stránky sa zastavil.

Nechápte ma zle - Im 100% na vašej strane tu je problém, Google nie je.

I - Nehovorím, že plugin VBET je vinný, alebo rozbité - to ešte funguje veľmi dobre a je skvelé plugin. Google však oznámili, že pristupujú na tieto stránky je vytvorené automaticky, a ako také nie sú žiadne posielanie objemu vyhľadávania.

Budem si aktualizovať svoj blog a za pár dní času.

Niektoré oprávnenia pre Vás: Im profesionálny SEO, bolo 6 rokov, hovorím pravidelne na konferenciách - Ja nie som niekto, kto hovorí s "napoly vedomostí", alebo nepochopenie toho, ako Google funguje.

MOGmartin
08-04-11, 11:54
Tu je aktualizované dopravné štatistiky.

@ Hilinebuilders Tu je aktualizovaný graf. Tiež vidieť rovnaké ... na Twitpic (http://twitpic.com/4i8zwr) 3

Vašu informáciu: Mám tiež stránky Beží na WP-robot WordPress, ktoré používajú Google Translate API. Oni tiež boli hit v rovnakom čase a stratil 100% ich prevádzku.

norku
08-04-11, 16:20
Vďaka za nové info chlapi. Aj blokovaný My si stránky na 30. marca a potom sa rozhodol vrátiť späť zmeny pár dní neskôr, takže som mal Vbet normálne beží znovu na týždeň. Práve som skontroloval vstupnej stránky a zobrazení stránok a nevidí výrazný pokles aktivity pre Vbet-vytvorený obsah. Veci vyzerajú normálne, ale tu budem sledovať štatistiky, a keď vidím Vbet stránky pádu budem post tu.

MOGmartin
08-04-11, 16:28
Vďaka za nové info chlapi. Aj blokovaný My si stránky na 30. marca a potom sa rozhodol vrátiť späť zmeny pár dní neskôr, takže som mal Vbet normálne beží znovu na týždeň. Práve som skontroloval vstupnej stránky a zobrazení stránok a nevidí výrazný pokles aktivity pre Vbet-vytvorený obsah. Veci vyzerajú normálne, ale tu budem sledovať štatistiky, a keď vidím Vbet stránky pádu budem post tu.

nie je jeho činnosť (tj zobrazenie), že by ste sa mali pozrieť na jeho vstupné stránky, teda prevádzku, ktorý Odoslať na týchto stránkach.

činnosť je perfektný, plugin VBET je perfektný, problém je Google neodosiela prevádzku na stránky, ktoré vytvára (čo je veľká časť hodnoty plugin pre mňa)

norku
08-04-11, 17:19
Ako som povedal, som skontroloval vstupné stránky, a ja nevidím žiadny podstatný rozdiel. Baňa je malý fórum a ja som len pomocou vbet za niekoľko týždňov, ale moje výsledky nie sú ukazujú pokles v túto chvíľu.

Edit: nemôžem nahrať fotky tu, ale ja som pri pohľade na graf tu (filtrovaná ako vy je), a to ukazuje stále stúpanie. Možno uvidíme pokles na ďalšie aktualizácie, ale rozhodne zatiaľ nevidím probs.

vBET
09-04-11, 19:54
mate - Im veľký fanúšik si plugin, a ja som robil v prípade, že Google nie je auto Preložiť spam.

Ktorý uviedol, že - pozrite sa na môj blog post (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/).

VBET auto si stránky boli vykopli z indexu Buddy.

Môj návrh: Použite iný API, alebo aspoň dať možnosť. Neexistuje žiadny spôsob, že Google môže zistiť, že stránky sú preložené do auto-Ak preklad je dosť dobrý.

Niektoré jazyky, ako je španielsky fungujú veľmi dobre, niektoré dont.

Rovnako ako som napísal, som si prečítal váš blog už:) A písal som, že vidím preložený stránok vBET indexovaných v GOOG. Uvidíte sami - stačí napísať do Google zadať otázku:
site:http://seoforums.org/de/
Takže to sú neštartovali z indexu, alebo možno nechápem, čo tým myslíš ...

vBET
09-04-11, 20:21
Stránky sú stále indexujú, ale nezdá sa na hľadanie.

To nie je pravda. Len som poslať dotaz na Google:

wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
Výsledkom je len jeden a to je váš web na strane prekladal vBET.

Jeho 100% sa dočasne GA problém, a nie prekladal (napr. normálne), stránky sa nestratil objemu vyhľadávania.

(Takmer) 100% z objemu vyhľadávania bude VBET stránky sa zastavil.

Nechápte ma zle - Im 100% na vašej strane tu je problém, Google nie je.

Som rád, že sa vám páči vBET:) To nie je o tom, kto je na koho strane. Práve sme sa musí preveriť všetky informácie, ktoré môžu mať zásadný význam pre našich užívateľov. Najmä ak je tak dôležité informácie, ako je táto. Takže budeme musieť opraviť výrok, ktorý mohol dať falošný dojem z vBET užívateľov o jeho využití.

To je dôvod, prečo sme skontrolovali to je pravda, že si stránky sú odstránené z indexu. A teraz sme to skontrolovať, nie je možné dosiahnuť ti hľadania. A v prípade Booth výsledky sú dobré - to znamená, že sú vaše stránky indexujú a sú dosiahnuteľné pomocou vyhľadávania.

Vezmite prosím na vedomie, že ak váš prevádzku na preložených strán je nižší ako predtým, než to mohlo byť dobré porovnať svoje pozície v Google indexe, čo je veľmi dôležité pre prevádzku z vyhľadávania. Možno preto, že zmeny Google niektoré z vašich stránok ísť v indexe. Mohlo by to byť dočasné alebo dlhšie. Ťažko povedať.

I - Nehovorím, že plugin VBET je vinný, alebo rozbité - to ešte funguje veľmi dobre a je skvelé plugin. Google však oznámili, že pristupujú na tieto stránky je vytvorené automaticky, a ako také nie sú žiadne posielanie objemu vyhľadávania.

Budem si aktualizovať svoj blog a za pár dní času.

Vďaka za poznámku. Samozrejme musíme tiež kontrolovať tieto informácie analyzovať to je vBET chyba, alebo nie. To je, aby bola zaistená vynikajúci produkt pre našich užívateľov a ako jeden z našich užívateľov Dúfame, že budete radi, že sme liečiť vážne a kontrola všetkého aj zo strany vBET potenciálnych chýb.

Budeme čakať na aktualizáciu.

Niektoré oprávnenia pre Vás: Im profesionálny SEO, bolo 6 rokov, hovorím pravidelne na konferenciách - Ja nie som niekto, kto hovorí s "napoly vedomostí", alebo nepochopenie toho, ako Google funguje.

Nikdy sme naznačujú, že neviete, čo sa píše. A naozaj ľúto, ak ste sa ako dojem. Vezmite prosím na vedomie, že to nie je súkromná, ale verejná diskusia, takže sme palube musí obsahovať všetky dôležité informácie, aj keď si myslíme, že viete o tom, pretože to je aj pre celú našu spoločnosť. Takže ak uvidíte nejaké jasné informácie pre vás, je to len preto, že sa staráme o všetky svojich užívateľov, aby lepšie pochopiť túto tému:) Dúfam, že to je v poriadku pre vás - ak nie, môžete prepnúť na súkromný rozhovor s našimi zamestnancami:)

vBET
09-04-11, 20:37
Tu je aktualizované dopravné štatistiky.

@ Hilinebuilders Tu je aktualizovaný graf. Tiež vidieť rovnaké ... na Twitpic (http://twitpic.com/4i8zwr) 3

Vašu informáciu: Mám tiež stránky Beží na WP-robot WordPress, ktoré používajú Google Translate API. Oni tiež boli hit v rovnakom čase a stratil 100% ich prevádzku.

Druh hlúpa otázka - kde si môžete dať toto filtrov v nástroji Analytics? Len som sa rýchlo skontrolovať a nie nájsť - už viete, kde, takže by som rád bezpečné nejaký čas na hľadanie:)

My sme na to a zaškrtnutím. Zdá sa, že individuálne - Niektoré fóra pozri napr tendenciu niektoré nie. V tejto chvíli nie sme schopní určiť, čo je ten dôvod. Len v prípade enyone ktorá takýto problém - prosím, uistite sa, že ste si zablokovať všetky preložených strán v robots.txt

MOGmartin
11-04-11, 11:57
Druh hlúpa otázka - kde si môžete dať toto filtrov v nástroji Analytics?

Nie probs Michal,

jeho: OBSAH -> Najlepšie vstupnej stránky
FILTER: Stránky obsahujúce tento reťazec:

Aktualizované obraz Štatistiky, a môžete vidieť v ľavom stĺpci, kde správa:

Twitpic - Zdieľanie fotografií a videa na Twitter (http://twitpic.com/4jl0oo)

Uistite sa, že ste si zablokovať všetky stránky v súbore robots.txt

S pozdravom - som sa zablokovať dopravu v žiadnom prípade;)

Len pre RE STATE:
Neverím, že plugin vbet je rozbitá. To ešte robí presne to, čo jeho inzerovaný ako - ľudia môžu stále používať preložené stránky na 100%.

Jediným problémom je, že Google prestal posielať prevádzku na týchto preložených strán. Ako jeho sakramentsky ťažké stopy preložené stránky, ak jeho dobrý preklad, ja som navrhol, že obsahujú Yahoo Preložiť API.

Pokojne by som sa stavil veľké peniaze, že to bude oveľa ťažšie pre Google odfiltrovať indexu.

Len pre RE štátu, ako:
Nehovorím, že tieto stránky sú DE-indexovaných .... Oni jednoducho nie sú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania, kedy bývali.

tavenger5
11-04-11, 15:46
Vďaka za poskytnutie nejaké nahliadnutie MOGmartin. Vidím pokles stránkach vBET prekladal tiež, ale to nie je zďaleka tak dramatická ako vy. Rozdiel je približne 25% z predchádzajúceho týždňa. (26. marca - 1.apríla vs 2 apríla-8 4)

vBET
12-04-11, 12:54
Pošlem Vám podrobnejšie informácie prostredníctvom PM v najbližších dňoch serveral ...

Prosím, pozrite sa v tomto článku:
technospot.net / Blogy / stratégie-remove-strojovo preložená stránka na okuliare-index /

V tejto chvíli nevidíme vaše licencie - prosím podrobnosti hodín licenciu ASAP. Ak si nie ste licencovaný používateľ, potom nemáte zaplatené vBET verziu. Zašlite prosím informácie o licenciu.

O link - je to opäť odporúčanie zakázať slabé automatické preklady, ktoré môžu byť nerozumie ľudským.

Odporúčame, aby ste neumožňujú automatické preklady sa indexované. Automatické preklady nie sú vždy zmysel a mohli by mohli byť považované za spam. Ešte dôležitejšie je, namiesto aby viacjazyčné webové stránky, je dosiahnuť väčšieho publika tým, že poskytuje hodnotný obsah v niekoľkých jazykoch. Ak používatelia nemôžu pochopiť automatického prekladu, alebo ak sa domnieva, umelé im, mali by ste sa pýtať sami seba, či skutočne chcete prezentovať tento druh obsahu, pre nich.
Google preklady sú veľmi dobré a čitateľné, takže nie je problém s tými. Tak čo, aby bolo jasné - odporúča vypnúť len tie preklady, ktoré môžu byť nerozumie ľudským. Poskytujeme podporu pre ľudí písať v rôznych jazykoch a preklady sú naozaj dobré. Takže to nie je o Google preklady poskytnuté vBET.

Myslím si, že v panike a bez podrobného čítania vyhlásenie Google tu máme veľa nedorozumení. Tak, aby bolo jasné:
1. Preklady sú v poriadku na Google
2. Google sa nepáči slabá automatické preklady, ktoré nie sú čitateľné
3. Po slabé aj automatické preklady nie je zakázané, ale iba sa neodporúča
4. Vysoká hodnota automatické preklady sú v poriadku na Google
5. vBET ponúka Google preklady, ktoré majú veľmi dobrú kvalitu a sú čitateľné

vBET
12-04-11, 13:15
Nie probs Michal,

jeho: OBSAH -> Najlepšie vstupnej stránky
FILTER: Stránky obsahujúce tento reťazec:

...

Len pre RE štátu, ako:
Nehovorím, že tieto stránky sú DE-indexovaných .... Oni jednoducho nie sú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania, kedy bývali.

Vďaka budem hrať s ním, a či niektoré z našich fórach.

O štátnej re - ako som vám ukázať tu Google vracia stránky vo výsledkoch vyhľadávania. Myslím si, že môžete mať menej hľadať záznamy kvôli zmenám v indexe pozícii, ale definitívne vaše stránky sú stále v registri a budú vrátené vo výsledkoch vyhľadávania.

Urobíme nejaké vlastné vyšetrovanie - aj za Vašu ďalšiu vstup, ak zistíte niečo viac o stave vašich fóra v indexe Google.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1