PDA

Teljes verzió megtekintése: Auto lefordított oldalak vs Google tartalmi irányelvek

StarBuG
30-03-11, 20:20
---
ADMINISZTRÁTOR Megjegyzés: ezen a poszton is téves információkat Google nyilatkozata automatikus fordítás tartalom. Emellett a nyilatkozat nem vonatkozik vBET. Kérjük, olvassa el ide a részletekért:
Sajnos voltam nyaralni, ha üzenetet hozta létre, és sok téves információ ebbe a téma - ez az, amiért korrekció is itt.
---

Helló

Csak azt akartam, hogy tudd, hogy Matt Cutts azt mondta, hogy az automatikus fordítás weboldalak alá tartozik a "auto generált tartalom" irányelveket, amelyek büntetik, mivel a Google Panda frissítést.

Tehát csak egy figyelmeztető érdemes újra hozzá az összes lefordított oldalakat a sitemap.

Valójában akkor érdemes megfontolni, hogy blokkolja a Google tőzsdei Automatikusan fordított nyelv egyáltalán keresztül robots.txt.

Itt van a videó: YouTube - Hogyan kezeli lokalizált tartalmat? (Http://www.youtube.com/watch?v=GyWx31GeQWY)

Üdvözlettel

StarBuG

norku
30-03-11, 21:49
Hoppá ... Úgy tűnik, elég nyilvánvaló, hogy a Google nem szereti, amit vBET tesz majd. Miért mutatnak a Google is index automatikusan lefordított oldalak is? Nincs értelme.

StarBuG
30-03-11, 22:16
Mert, ha felkeresi a lapok nem tudják, hogy Automatikusan fordított.
Ezek az adatbázisban tárolt, és nem szolgálja keresztül api saját lánctalpas.

Ez teljesen rendben, amit vBET azonban nem abban az értelemben, a legtöbb ember megpróbálja használni azt.

Ez a fordítás funkció, amely segít az embereknek különböző nyelveket beszélő megérteni a tartalmat.
Azonban ez nem egy módja annak, hogy szaporodnak az oldal tartalmát.
Ha ez így a Google fogja látni ezt az alacsony minőségű "auto generált tartalom", és büntetni a honlapján, hogy előbb vagy utóbb.

norku
31-03-11, 08:48
Köszönöm.

Kamil,

Lehet én csak megerősíteni kérem, hogy ha akarom tartani vBET fut a fórumon, de nem akar a Google, hogy az automatikus lefordított oldalak, amit csak fel kell tennie a következőket:

1. Adja meg a "Disallow: / forum / xx /" a robots.txt, ahol xx jelöli az idegen nyelv (ek) használata a fórumon

2. Fordított lépéseit ezen a poszton a sitemap integráció

3. Re-generál, és újra be sitemap.

kamilkurczak
31-03-11, 12:34
Igen. Ha letiltja az oldalak a Google robotok - akkor az oldalak nem indexel a Google.
Persze ha fordított minden változik sitemap - ugyanazon - az oldal nem indexelt.

Természetesen már megvan a Google által indexelt oldalak akkor van szükség, hogy láthatóvá váljanak az új sitemap.
Beküldte Michał Podbielski:
Nem kell, hogy megakadályozza minden lefordított tartalom, lásd:

norku
31-03-11, 13:15
Köszönöm Kamil. Azt hiszem, ez egy igazi szégyen, hogy a Google nem szereti generált tartalom ilyen módon. Azt hiszem, kell, hogy kivételt fórumok, mert vBET egy fantasztikus ötlet, és még a rövid idő alatt kellett, hogy teljes mértékben működő láttam javulást a statisztika. Még nincs minden veszve, bár természetesen, mert az igazán okos része vBET -, hogy idegen nyelvet beszélők is részt vehetnek a fórum saját nyelvükön - persze még mindig ott van.

tavenger5
31-03-11, 14:00
HRM, a google végül fog csak csepp az oldal fordítását? Ha ez megtörténik Kíváncsi vagyok, hogy befolyásolja a rangsor az anyanyelv oldalakon?

MOGmartin
07-04-11, 11:31
HRM, a google végül fog csak csepp az oldal fordítását? Ha ez megtörténik Kíváncsi vagyok, hogy befolyásolja a rangsor az anyanyelv oldalakon?

A Google nem úgy tűnik, hogy eltávolították vBET oldalak most: nézze meg a vita a blogomban.

Én személy szerint nem hiszem, hogy ezeken az oldalakon található spammy, akkor jogos cél ...
Lost in Translation: Google Algo Frissítés 2010/06/04 | SEO blog SEOforums.org (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/)

vBET
07-04-11, 14:41
Helló

Csak azt akartam, hogy tudd, hogy Matt Cutts azt mondta, hogy az automatikus fordítás weboldalak alá tartozik a "auto generált tartalom" irányelveket, amelyek büntetik, mivel a Google Panda frissítést.

...

Itt van a videó: YouTube - Hogyan kezeli lokalizált tartalmat? (Http://www.youtube.com/watch?v=GyWx31GeQWY)

Ez nem igaz. Kérjük, olvassa el a videót újra. Azt mondta, hogy lehet alkalmazni automatikusan generált tartalmi követelményeknek, és aztán azt mondja a rossz benyomást, amikor az oldal teljesen nem olvasható az emberre. Tehát valójában a Google robotok nem tudják figyelembe venni ilyen oldalak az automatikus generált tartalom, és ez lehetne tenni csak az emberi, és csak akkor, ha a fordítás még nem hét, hanem teljesen összeomlott, mert miután lefordított oldalakon is nagyon jó, mi van leírva a film összefüggésben, hogy hogyan kell kinéznie URL majd.

Én is szeretnék megnyugtatni minden felhasználó számára, hogy amit mondtam Matt Cutts az automatikus fordítás, amely alá a Google automatikusan generált tartalmi követelményeknek nem alkalmazható vBET. Azért, mert:
1. Matt egyértelműen azt mondja, hogy beszél egyszerű fordítása teljes tartalmát, és vBET nem fordítja teljes tartalmát - takarít meg a felhasználó nevét és egyéb területeken, ha fel van tüntetve, hogy nem a fordítás vBET.
2. vBET nem az automatikus fordítás, de a támogató többnyelvű közösségekben, ahol mindenki írhat a saját nyelvén ugyanazon téma. Tehát még egyszer ez nem csak egyszerű fordítása a teljes oldal, és nem az automatikus fordítás, de a többnyelvű közösségekben.
3. Fordítások is készülnek a Google is, amely nagyon jó minőségű és Matt egyértelműen azt mondta ilyen fordítások kezelhető automatikusan generált tartalom csak akkor, ha ezek valóban nem olvasható.

Szóval remélem mi felhasználók jobban érzem most:) Annak elkerülése érdekében, a rossz érzések és ijeszteni azokat, akik nem olvassák az egész téma csak fejlécet fogok változtatni címét ebben a témában. Teljes tiszteletben tartása mellett, hogy a szerző - mi ezt csak a félreértések elkerülése végett, mert a téma azt feltételezi, valami nagyon rossz, amit hinni nem igaz. Remélem, hogy rendben van a szerző:)

vBET
07-04-11, 14:47
Köszönöm.

Kamil,

Lehet én csak megerősíteni kérem, hogy ha akarom tartani vBET fut a fórumon, de nem akar a Google, hogy az automatikus lefordított oldalak, amit csak fel kell tennie a következőket:

1. Adja meg a "Disallow: / forum / xx /" a robots.txt, ahol xx jelöli az idegen nyelv (ek) használata a fórumon

2. Fordított lépéseit ezen a poszton a sitemap integráció

3. Re-generál, és újra be sitemap.

Nem kell, hogy megakadályozza bármely lefordított tartalom! Kérjük, olvassa el a filmet ismét - ez az egész film arról szól, hogyan név URL, ha van lefordított tartalom, így miután lefordított tartalom tökéletesen a Google!

A megjegyzés az automatikusan lefordított tartalom NEM vonatkoznak az vBET és StarBuG írja hamis információt, hogy úgy vélik, a tartalom párhuzamos, ami nem igaz (lehet, nem "ez", és ez nem vonatkozik a vBET) - lásd korábbi post.

vBET
07-04-11, 14:52
Köszönöm Kamil. Azt hiszem, ez egy igazi szégyen, hogy a Google nem szereti generált tartalom ilyen módon. Azt hiszem, kell, hogy kivételt fórumok, mert vBET egy fantasztikus ötlet, és még a rövid idő alatt kellett, hogy teljes mértékben működő láttam javulást a statisztika. Még nincs minden veszve, bár természetesen, mert az igazán okos része vBET -, hogy idegen nyelvet beszélők is részt vehetnek a fórum saját nyelvükön - persze még mindig ott van.

Ez nem igaz, hogy a Google nem szereti az ilyen tartalom. Ez az egész félreértés, mert a hamis információk StarBuG fel ide. Kérjük, nézd és hallgasd figyelmesen a filmet. Itt van ez le többet:

vBET
07-04-11, 15:05
A Google nem úgy tűnik, hogy eltávolították vBET oldalak most: nézze meg a vita a blogomban.

Én személy szerint nem hiszem, hogy ezeken az oldalakon található spammy, akkor jogos cél ...
Lost in Translation: Google Algo Frissítés 2010/06/04 | SEO blog SEOforums.org (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/)

Olvastam a blog. Ahogy én látom a reakció utolsó napja információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy Véleményem szerint nem áll kapcsolatban a fordítások. Különösen, hogy én csak ellenőrzött, és látom, hogy a fórum indexelt más nyelveken: site: SEO Fórum + SEO blog SEO és Tools@seoforums.org (http://seoforums.org/de/)

Szóval azért, mert látom, hogy a lefordított oldalak indexelve gondolom, hogy ez csak egy átmeneti probléma talán még a Google analytics oldalon, de véglegesen nem kapcsolódó vBET. Le tudná írni, hogy mi történik most?

MOGmartin
07-04-11, 17:08
mate - Im nagy rajongója a plugin, és csináltam a helyzet, hogy a google nem automatikus fordítása spam.

Azt mondta, hogy - vess egy pillantást a blog post (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/).

A vBET Automatikusan fordított oldalak indította el az index haver.

A véleményem: használjon más API, vagy legalább adni a lehetőséget, hogy. Nincs lehetőség, hogy a Google képes észlelni, hogy az oldalak automatikus fordítás ha a fordítás elég jó.

Egyes nyelvek, mint a spanyol nagyon jól működik, néhány ne.

MOGmartin
07-04-11, 19:27
Olvastam a blog. Ahogy én látom a reakció utolsó napja információkat. Felhívjuk figyelmét, hogy Véleményem szerint nem áll kapcsolatban a fordítások. Különösen, hogy én csak ellenőrzött, és látom, hogy a fórum indexelt más nyelveken: site: SEO Fórum + SEO blog SEO és Tools@seoforums.org (http://seoforums.org/de/)

Szóval azért, mert látom, hogy a lefordított oldalak indexelve gondolom, hogy ez csak egy átmeneti probléma talán még a Google analytics oldalon, de véglegesen nem kapcsolódó vBET. Le tudná írni, hogy mi történik most?

Az oldal még mindig indexelt, de nem jelennek meg az olyan kereséseknél.

A 100%-ban nem egy ideiglenes GA kérdés, és a nem lefordított (azaz normális) oldalakat sem veszített keresési forgalom.

(Majdnem) 100%-a keresési mennyiség lesz a vBET oldalak leállt.

Ne érts félre - Im 100% a te oldaladon van, a kérdés, a Google nem.

Is - nem azt mondom, hogy a vBET plugin a hibás, vagy sérült - még mindig nagyon jól működik, és egy nagyszerű plugin. A Google azonban bejelentették, hogy kezeli ezeket az oldalakat, mint autogenerated, és mint ilyenek, nem küld semmilyen keresési forgalom.

Fogom frissíteni neked és a blog egy-két napon belül.

Néhány hitelesítő az Ön számára: Im szakmai SEO, már 6 éve, beszélek rendszeresen konferenciákat - Nem vagyok, aki beszél a "fél ismeretek", vagy egy félreértés, hogy hogyan működik a Google.

MOGmartin
08-04-11, 11:54
Itt van a frissített forgalmi statisztika.

@ Hilinebuilders itt a frissített grafikon. Szintén látható ugyanaz ... A Twitpic (http://twitpic.com/4i8zwr) 3

FYI: nekem is van helyszínek powered by wp-robot a wordpress, hogy használja a Google Translate API-t. Ők is sújtotta időben és elvesztette 100%-át a forgalom.

norku
08-04-11, 16:20
Köszönjük az új info fiúk. Én blokkolta a lefordított oldalak március 30-án, majd úgy döntött, hogy megfordítsa a változások egy-két nappal később, így már volt vBET normálisan fut ismét egy hétig most. Csak ellenőrzött a céloldalakra és oldalmegtekintések, és nem látnak jelentős visszaesése tevékenységet a vBET által generált tartalom. A dolgok látszólag normális, de itt leszek figyelemmel kíséri a statisztika, és ha látom a vBET oldalak esett írok ide.

MOGmartin
08-04-11, 16:28
Köszönjük az új info fiúk. Én blokkolta a lefordított oldalak március 30-án, majd úgy döntött, hogy megfordítsa a változások egy-két nappal később, így már volt vBET normálisan fut ismét egy hétig most. Csak ellenőrzött a céloldalakra és oldalmegtekintések, és nem látnak jelentős visszaesése tevékenységet a vBET által generált tartalom. A dolgok látszólag normális, de itt leszek figyelemmel kíséri a statisztika, és ha látom a vBET oldalak esett írok ide.

hogy nem a tevékenység (pl. oldallal), hogy meg kell nézni, hogy a leszállás oldalak, azaz a forgalom, hogy a google küld ezeket az oldalakat.

a tevékenység tökéletes, a vBET plugin tökéletes, a kérdés a Google nem küld a forgalom az oldalakat hoz létre (ami egy nagy része a plugin érték számomra)

norku
08-04-11, 17:19
Mint mondtam, megnéztem a nyitóoldalak, és nem látok lényeges különbséget. Az enyém egy kis fórumot, és én már csak a vBET egy pár hétig, de az eredményeim nem mutatják egy csepp abban a pillanatban.

Edit: Nem tudok feltölteni képeket itt, de keresem a grafikon itt (szűrt, mint a tiéd), és azt mutatja, folyamatosan növekszik. Talán találkozunk a csepp a következő frissítést, de természetesen most nem látok probs.

vBET
09-04-11, 19:54
mate - Im nagy rajongója a plugin, és csináltam a helyzet, hogy a google nem automatikus fordítása spam.

Azt mondta, hogy - vess egy pillantást a blog post (http://seoforums.org/seo-blog/google-translation-algo-update-06-04-2010/).

A vBET Automatikusan fordított oldalak indította el az index haver.

A véleményem: használjon más API, vagy legalább adni a lehetőséget, hogy. Nincs lehetőség, hogy a Google képes észlelni, hogy az oldalak automatikus fordítás ha a fordítás elég jó.

Egyes nyelvek, mint a spanyol nagyon jól működik, néhány ne.

Ahogy írtam olvastam a blog már:) És írtam, hogy látom a lefordított oldalak vBET indexelve googe. Lásd magad - csak írni a google lekérdezés:
site:http://seoforums.org/de/
Tehát ezek nem indítható el az index, vagy talán nem értem, mit jelent ...

vBET
09-04-11, 20:21
Az oldal még mindig indexelt, de nem jelennek meg az olyan kereséseknél.

Ez nem igaz. Csak küldeni ezt a lekérdezést a Google-nak:

wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
Az eredmény csak egy, és ez a webhely oldalon fordította vBET.

A 100%-ban nem egy ideiglenes GA kérdés, és a nem lefordított (azaz normális) oldalakat sem veszített keresési forgalom.

(Majdnem) 100%-a keresési mennyiség lesz a vBET oldalak leállt.

Ne érts félre - Im 100% a te oldaladon van, a kérdés, a Google nem.

Örülök, hogy tetszik vBET:) Ez nem arról szól, ki melyik oldalon. Csak ellenőriznie kell minden olyan információt, mely elengedhetetlen a felhasználók számára. Különösen, ha ez az információ olyan fontos, mint ez. Így már csak a helyes minden olyan nyilatkozat, amely hamis benyomást vBET felhasználókat a használhatóság.

Ezért ellenőrzik nem igaz, hogy a lefordított oldalak távolítani az index. És most nem ellenőrzött nem lehet elérni ezeket a keresést. És standján esetekben eredmények jók - azt jelenti, hogy az oldalak indexelve, és elérhető a keresést.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a forgalom lefordított oldalakon alacsonyabb, hogy mielőtt ez lehet jó, hogy hasonlítsa össze a pozíciók Google index, ami nagyon fontos a forgalmat a keresést. Talán azért, mert a Google változások néhány oldalak wend megállapított index. Ez lehet átmeneti vagy hosszabb ideig. Nehéz megmondani.

Is - nem azt mondom, hogy a vBET plugin a hibás, vagy sérült - még mindig nagyon jól működik, és egy nagyszerű plugin. A Google azonban bejelentették, hogy kezeli ezeket az oldalakat, mint autogenerated, és mint ilyenek, nem küld semmilyen keresési forgalom.

Fogom frissíteni neked és a blog egy-két napon belül.

Köszönöm a megjegyzést. Természetesen mi is ellenőrizni az ilyen információk elemzése nem ez vBET hiba vagy sem. Ennek célja, hogy biztosítsa a nagyszerű termékre a felhasználóink számára, és mint az egyik felhasználó reméljük, hogy örülünk, hogy kezeljük komolyan és ellenőrzés mindent szintén oldaláról vBET esetleges hibákat.

Mi vár a frissítés.

Néhány hitelesítő az Ön számára: Im szakmai SEO, már 6 éve, beszélek rendszeresen konferenciákat - Nem vagyok, aki beszél a "fél ismeretek", vagy egy félreértés, hogy hogyan működik a Google.

Soha nem arra utalnak, hogy nem tudod, mit írt. És nagyon sajnálom, ha volt ilyen benyomást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem privát beszélgetés, de az állami ellátás tehát tartalmaznia kell minden fontos információt akkor is, ha azt gondolja, hogy tud erről, mert ez is egész társadalmunk. Tehát, ha látsz egy nyilvánvaló információkat az Ön számára, hogy csak azért, mert érdekel minden felhasználó számára, hogy megértsék több ebben a témában:) Remélem, hogy rendben van az Ön számára - ha nem tud váltani a magán-beszélgetés munkatársaink:)

vBET
09-04-11, 20:37
Itt van a frissített forgalmi statisztika.

@ Hilinebuilders itt a frissített grafikon. Szintén látható ugyanaz ... A Twitpic (http://twitpic.com/4i8zwr) 3

FYI: nekem is van helyszínek powered by wp-robot a wordpress, hogy használja a Google Translate API-t. Ők is sújtotta időben és elvesztette 100%-át a forgalom.

Valami hülye kérdés -, ahol meg lehet tenni ezt a szűrők elemző? Csak tette a gyors ellenőrzése, és nem találják - már tudja, ha ezt szeretnék biztonságban egy kis időt a keresett:)

Vagyunk, és ellenőrzése is. Úgy tűnik, hogy az egyes - bizonyos fórumok lásd például tendencia, mások nem. Ebben az időben nem vagyunk képesek meghatározni, hogy mi az oka. Csak abban az esetben a enyone aki ilyen kérdés - győződjön meg róla, hogy nem blokkolja az összes lefordított oldal robots.txt

MOGmartin
11-04-11, 11:57
Valami hülye kérdés -, ahol meg lehet tenni ezt a szűrők elemző?

Nem probs Michal,

a: a tartalom -> Top Landing oldalak
FILTER: Oldalak tartalmazó szöveg:

Frissítve képet a legújabb statisztikák, és láthatjuk a bal oldali oszlopban, ahol a jelentés:

Twitpic - megoszthatja fényképeit és videóit a Twitteren (http://twitpic.com/4jl0oo)

győződjön meg róla, hogy nem blokkolja az összes lefordított oldal robots.txt

FYI - Én nem blokkolja a forgalom semmilyen módon;)

Csak hogy RE ÁLLAMI:
Nem hiszem, hogy a vBET plugin hibás. Még mindig pontosan, mi a hirdetett - az emberek továbbra is használhatja a lefordított oldalak 100%-os.

Az egyetlen kérdés az, hogy a google is megállt a forgalom küldését ezen lefordított oldalak. Amint azt a rohadt nehéz lábnyom egy lefordított oldal, ha egy jó fordítás, azt javasoltam, hogy foglalja bele a yahoo lefordítani API-t.

Szeretném fogadni jó pénzért, hogy ez teszi sokkal nehezebb a google, hogy kiszűrje az index.

Csak hogy RE állam, hanem:
Nem azt mondom, ezeken az oldalakon található DE-indexelt .... Ők egyszerűen nem tért vissza a keresési eredmények között, amikor régen.

tavenger5
11-04-11, 15:46
Köszönjük nyújt némi betekintést MOGmartin. Látok egy csepp vBET lefordított oldalakon is, de ez közel sem olyan drámai, mint a tiéd. A különbség mintegy 25%-a az előző héten. (Március 26. - április 1. vs április 2 - április 8.)

vBET
12-04-11, 12:54
Én küld Önnek részletes tájékoztatást keresztül PM a jövő serveral nap ...

Kérjük, nézd ezt a cikket:
technospot.net / blogok / stratégia-remove-gép lefordított oldal-Googles-index /

Ebben a pillanatban nem látjuk a licenc - kérjük PM engedély részletei ASAP. Ha nem licenccel rendelkező felhasználó, akkor nem kell fizetni vBET verzió. Kérjük, küldje licenc információkat.

A kapcsolat - ez ismét ajánlása letiltani gyenge automatikus fordítás mely által nem értett ember.

Javasoljuk, hogy nem teszik lehetővé az automatizált fordítások, hogy indexelt. Automatizált fordítások nem mindig van értelme, és esetleg tekinthető spam. Ennél is fontosabb, a pont az, hogy egy többnyelvű honlapot elérni egy nagyobb közönséget értékes tartalom több nyelven. Ha a felhasználó nem érti az automatikus fordítás vagy, ha úgy érzi mesterséges őket, akkor kérdezd meg magadtól, hogy szeretné bemutatni ezt a fajta tartalmat őket.
Google fordítás nagyon jó és olvasható, így nincs probléma ezekkel. Tehát mit kell világossá tenni, - azt javasolja, hogy tiltsa csak fordításokat amely által nem értett ember. Mi támogatása az emberek írásban a különböző nyelvek és fordítás nagyon jó. Tehát ez nem a Google fordítások által vBET.

Úgy gondolom, hogy a pánik nélkül részletes olvasata Google nyilatkozatok van itt sok félreértés. Tehát világossá tenni:
1. Fordítások rendben vannak a Google
2. A Google nem szeretik a gyenge, az automatikus fordítás, amelyek nem olvasható
3. Miután még gyenge az automatikus fordítás nem tiltott, de csak nem ajánlott
4. Nagy értékű automatikus fordítás OK Google
5. vBET nyújt Google fordításokat, amelyek nagyon jó minőségű, és olvasható

vBET
12-04-11, 13:15
Nem probs Michal,

a: a tartalom -> Top Landing oldalak
FILTER: Oldalak tartalmazó szöveg:

...

Csak hogy RE állam, hanem:
Nem azt mondom, ezeken az oldalakon található DE-indexelt .... Ők egyszerűen nem tért vissza a keresési eredmények között, amikor régen.

Köszönöm fogok játszani vele, és ellenőrizze, néhány fórumunkban.

A RE állam - ahogy azt mutatják, hogy itt Google visszatér az oldal a találatok között. Úgy gondolom, hogy akkor kevesebb keresést bejegyzések változásai miatt index helyzet, de véglegesen meg az oldal is az index, és visszatért a keresési eredmények között.

Mi lesz, hogy néhány saját vizsgálatai - is értékelik a jövő input, ha megtudja, valami többet helyzete a fórum Google index.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1