PDA

Zobraziť plnú verziu: Ako to funguje - príručka o multi jazyková podpora

vBET
09-10-09, 19:28
Tento článok popisuje, ako automatický preklad pracuje. Príručka preklad popis nájdete tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/3167-manual-translations.html
Ak sa chcete vyhnúť preklad časť textu, pozri tu: ako vytvoriť nejaký text neprekladajú? (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/3169-how-make-some-text-not-translated.html).

Neviem, ako veľmi vás zapôsobí viac jazykovú podporu až do teraz a dúfam, že bude mať dojem ešte viac, keď zistíte, aké ľahké je v použití: D

Predovšetkým mod podporuje užívateľské predvolený jazyk. Nachádza sa v registračnom formulári, a môže byť zmenená v užívateľskej CP. Takže ak má používateľ nastavený svoj predvolený jazyk, potom neurobí nič ... Len píše príspevky vo svojom jazyku, a vBET sa stará o všetko. V takomto prípade - ak má používateľ nastaviť predvolený jazyk, sa predpokladá, že celý príspevok (vrátane názvu), je zapísaný v jeho predvolený jazyk. Bude to čoskoro konfigurovateľné, ale v jeho dobe neexistuje jednoduchého predpokladu: ak je používateľ nastaviť predvolený jazyk a to je iný ako jazyk Predvolené nastavenie, potom každá jeho správa je v jazyku, ktorý si zvolí ako svoju predvolené.

Môžete tiež vytvoriť viac jazykových správy, kde iba časť správy sú v rôznych jazykoch. To je veľmi jednoduché - všetko, čo musíte urobiť, je dať text napísaný v inom jazyku vnútri lang BBCode. To má jeden parameter, ktorý sa kód jazyka. Tj. Ak chcete napísať niečo v poľštine, tak BBCode vyzerá lang = pl.
Pozri príklad celé (priestory v BBCode pridal sa vyhnúť hodnotenie):
[ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Tento príklad (bez medzier v BBCode) vám ako výsledok:
Príklad textu v poľskom

Tam je tiež jeden BBCode, ktorý funguje presne tak, ako lang BBCode, ale to je vyhradené pre príspevky iba tituly. Je langtitle BBCode - to je používané vBET k automatickému označenie správy pre užívateľov, ktoré stanovujú ich predvolený jazyk ako jazyk Predvolené nastavenie. To by nemal byť používaný ručne, a ak chcete používať takým spôsobom, potom si spomeňte, aby celá správa vnútri lang BBCode použitie rovnakého kódu jazyka ako parameter v stánku BBCode (inak niektoré časti prekladu RSS kanálov je možné nie sú preložené správne , ale príspevky sa zobrazí správne).

Vzhľadom k tomu, vBET 3.2.0, môžete využiť aj automatické zisťovanie jazyka. Takže v prípade, keď používateľ napíše správu, lang bez BBCode, potom vBET automaticky rozpoznať, čo je jazyk tejto správy a označte ho vhodne. Môžete si dokonca vybrať, kedy dôverovať automatické rozpoznávanie jazyka a kedy dôverovať autorovi:)

rstankiewicz
03-11-09, 17:36
Existuje spôsob, ako aktualizovať cache Ak preklad Google nie je úplne správne? Správcovia môžu upravovať prvý príspevok, ale môžu poskytnúť lepší Preklad miesto obsah Enterprise prekladateľa?

vBET
03-11-09, 22:54
Existuje spôsob, ako aktualizovať cache Ak preklad Google nie je úplne správne? Správcovia môžu upravovať prvý príspevok, ale môžu poskytnúť lepší Preklad miesto obsah Enterprise prekladateľa?

Premýšľali sme o tom (napr. preklady by mohli byť označené, aby sa zabránilo vymazanie z cache), ale bohužiaľ nie je Google umožňuje to. Podľa Google podmienky Nie je dovolené meniť výsledky Google prekladov. Tak sme nemožno pridať taká možná.

Nemôžeme to urobiť, ale uvažujeme o lepšiu integráciu s vBulletin frázy. To nie je doteraz preskúmaná, ale to je na našich TODO list, aby bolo možné použiť na preložených strán tiež vhodné frázy. Toto riešenie nebude zvládnuť lepšie príspevky preklady, ale to zvládne váš problém s vBulletin texty. Budete potrebovať len nainštalovať frázy sem tam nejaký jazyk a bude to hotovo. To sú naše plány v tejto oblasti:)

websnow
08-11-09, 04:58
ขอบคุณ ที่ คุณ vBET ส่ง กระทู้ นี้ มา ให้ อ่าน

ผม ได้ โพ ส ข้อความ นี้ โดย จาก การ เซ็ ต ภาษา เป็น ไทย (thajské predvolené) แล้ว ก็ โพ ส

vBET
08-11-09, 05:00
ขอบคุณ ที่ คุณ vBET ส่ง กระทู้ นี้ มา ให้ อ่าน

ผม ได้ โพ ส ข้อความ นี้ โดย จาก การ เซ็ ต ภาษา เป็น ไทย (thajské predvolené) แล้ว ก็ โพ ส

Prosím, použite BBCode lang alebo nastaviť predvolený jazyk v užívateľskej CP - ako je popísané v tomto návode:)

websnow
08-11-09, 05:05
Ďakujeme, že ste členmi vBET čítať. Ktorých som túto správu pre nastavenie jazyka Thai (thajský default), potom post.

websnow
08-11-09, 05:08
Wow, naozaj skvelé.

Wow skvelý

websnow
08-11-09, 05:19
Dobrý deň, vBET

Mám otázky

1. Keď som na predvolené thajskej a potom som Erotika v thajskom
Potom som zmeniť jazyk na angličtinu

Výsledkom je, že som stále vidieť môj príspevok v thajskej nie je angličtina. Mal by sa vypísať anglicky

vBET
08-11-09, 20:54
Wow, naozaj skvelé.

Wow skvelý

Som rád, že sa ti to páči:) A - nemusíte používať jazyk BBCode Ak píšete do fóra jazyku. V tomto prípade sa "wow veľký" nemusí byť v lang BBCode - to BBCode je podpora správ napísaných v rôznych jazykoch, ktoré si fórum.

vBET
08-11-09, 20:55
Dobrý deň, vBET

Mám otázky

1. Keď som na predvolené thajskej a potom som Erotika v thajskom
Potom som zmeniť jazyk na angličtinu

Výsledkom je, že som stále vidieť môj príspevok v thajskej nie je angličtina. Mal by sa vypísať anglicky

Stačí sa pozrieť na URL - hľadáte na preložené stránke:) Stačí kliknúť anglickou vlajkou a uvidíte celé fórum v anglickom jazyku - vrátane správ, ktorá bola napísaná v thajčine:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1