Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Slučky
Podľa môjho hostiteľa mám veľký problém s vbenterprisetranslator_seo.php beží vo svojom adresári fóra, ktorý sa zdá byť jednoducho slučky a stravovania do procesora. Môžete mi prosím skontrolovať. Ďakujem.
kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Ako vidím, zmeniť štýl stránok a preklady diel rýchlo.
Muž, môžete prosím zistiť, čo som sa opýtať, vbenterprisetranslator_seo.php beží vo svojom adresári fóra, ktorý sa zdá byť jednoducho slučky a stravovania do procesora.
Musím sa neustále zabíjať to!
kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Dobrý deň,
vbenterprisetranslator_seo.php iba front controller, takže ak máte slučky - môže byť spôsobená iným mod. Takže prosím, poraďte sa so svojím poskytovateľom hosť - prečo to povedal, že sa jedná o cykly (slučky) a čo je príčinou - budeme vedieť, kde začať.
Ste boli informovaní o tom, čo by mohlo byť príčinou tohto problému tým, Michal. (Od októbra 9) ste sa niečo zo zoznamu Michał? Môžete potvrdiť, že?
Tu máte informácie z Michal:
"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server
In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Prosím - overiť, či prvé (pretože podľa dát s predtým príspevkov, domnievame sa, že sa nevzťahuje na vBET problém, ale jeden z tejto možnosti).
Skontrolujte prosím predovšetkým tento bod: - Niektoré úlohy na pozadí bežal (niektoré sheduled úlohy), ktorý sa zabil na serveri
tak prosím skontrolujte, že: stačí zájsť do vašej admincp-> Naplánované úlohy-> Naplánované Task Manager a zakázať všetky - pokiaľ to pomohlo - to je dôvod (jeden proces) - stačí aby jeden po druhom a nájsť tento proces.
Ak tomu tak nie je - kontrola v prvom a druhom mieste z tohto zoznamu.
Prosím, skontrolujte, pretože sme vBET podporu a zaoberáme sa problematikou vBET - nie je podpora serverov.
Prosím, pamätať si to:
vbenterprisetranslator_seo.php len front controller. Všetky žiadosti, ktoré sú odosielané na server prejde tento súbor, tak to bude vždy viditeľná.
Vďaka
Áno, vBET nikdy žiadne problémy. Vždy je niečo iné. Aj teraz nastaviť cron na svojom serveri ku kontrole a zabiť vbenterprisetranslator_seo.php každé 4 minúty. A pretože som to urobil, moje zaťaženie procesora je menej ako 3 po dobu dlhšiu ako 24 hodín. Aj keď sa vbenterprisetranslator_seo.php bude prebiehať až do viac než 20 miestami. Tak, ako môže byť niečo iné!?
Takže to, čo lame ospravedlnenie bude ďalej?
EDIT: Čo je účelom vbenterprisetranslator_seo.php??
kamilkurczak
22-10-10, 15:03
Máte návod, čo robiť a čo šek od vBET.
Tak prosím skúste to a potvrdiť tu. Pýtali ste sa nás na to - Michal dal zoznam tipov.
vbenterprisetranslator_seo.php je front controller. Všetky požiadavky na server (všetko mods a kol.) Prechádzky tento súbor. Jedná sa o veľmi krátky súbor. Stačí sa pozrieť do súboru.
Tento súbor sa volá o každej žiadosti o webové relácie tak tento súbor je vždy viditeľná.
Viac informácií o front controller: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Takže to, čo lame ospravedlnenie bude ďalej?
Ak nemáte ladom naše rady a nepoužívajte našu pomoc - prečo ste si o to? Už máte odpoveď a ignorovala ho. Je to naozaj nezáleží na váš server budete zaobchádzať s našimi pokynmi, ako chabé výhovorky alebo znalecký posudok. To, čo je pre kanalizáciu sa vám urobili nejaké akcie, alebo nie.
Takže prosím, danielej pokyny, ktoré máte, a kontrola je to spôsobené nejakou naplánovanú úlohu.
To rozhodne nie je vbenterprisetranslator_seo.php chyba - pretože nie je žiadny cyklus vôbec. Každý, kto má menej než základné znalosti o PHP vám povie, že. A to nie je téma na diskusiu - to je fakt. Otvorte súbor a skontrolujte sami - tu iba podmienené príkazy a variabilné zmeny. Vezmite prosím na vedomie, že jednoducho hádže zlá slová nezmení nič. Ak ste si istí, že to je len výhovorka, potom si prosím lame miesto ŽIADNE slučky vnútri vbenterprisetranslator_seo.php súboru ...
Inak, ak neviete, čo sa deje - potom sa prosím najprv skontrolovať.
Ak cyklov existuje, bude v rôznych súboru, ktorý je skutočný cieľ žiadosť alebo v nejakej naplánované úlohy (to, čo bol požiadaný, aby kontrola). Tiež sme už kontrolujú na forum (predtým, než som ti dal rady citoval Kamil) sa objaví presmerovanie slučky a tam bol žiadny.
Ako už viete, potrebujeme informácie, ktoré potvrdí alebo poprieť to je nejaká chyba naplánované úlohy. Informácia nie je k názoru, dal v zlom jazyku a na nič.
Tak povedz mi to. Potom, čo zabil vbenterprisetranslator_seo.php Prečo CPU pokles 20-2? Všetko, čo chcem vedieť.
A vy ste zvyknutý nájsť slučky na môj blog teraz, pretože vbenterprisetranslator_seo.php je zabitý každé 4 minúty cronu.
EDIT: Nie každý tu má znalosti, ktoré majú na všetky tieto technické veci, viete! Je to tak ťažké pochopiť? Vidím CPU jede vyššie a vyššie, až sa zrúti mojej stránky. Aj Proste moja hostingové spoločnosti, čo je príčinou tohto, a oni mi z rovnakého dôvodu vždy. vbenterprisetranslator_seo.php
Tak čo mám asi robiť? Nejedná sa mi, že je nejaký mod spustenie naplánované úlohy, ktorá je opakovanie, ktoré hovoria, že je vbenterprisetranslator_seo.php
Udržujú, že mi tieto:
17616 nikto 25 0 80640 28m 4032 R 99.7 0.8 1571:01 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 nikto 25 0 80780 28m 4776 R 99.7 0.8 566:53.72 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 nikto 15 0 76876 23m 3952 S 40.7 0.7 0:00.99 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 nikto 15 0 75036 22m 4328 R 37.9 0.6 0:10.91 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 nikto 15 0 70600 18m 3904 S 12.6 0.5 0:00.78 lsphp5: ic_html / Fórum / vbenterprisetranslator_seo.php
Tak teraz som naozaj veľmi sklamaná všetko, pretože keby to bol mod, tak ako musím zistiť o ňom.
Je mi ľúto, že nie som génius, ako ste vy.
Prečo sa pýtate znova, čo by ste mali robiť, keď sme už písali, čo by ste mali robiť. Ak chcete, aby hostingové spoločnosti podporu, ktorou sa tento problém - ísť tam. Ak chcete, aby sme vám pomôcť s týmto problémom potom použiť podporu, ktorú ste už dostali.
Plne si uvedomiť, že nie každý má technické znalosti - to je dôvod, prečo dávame zadarmo podporu našom fóre. To je dôvod, prečo ste sa krok za krokom, čo by ste mali urobiť. Prosím, použite tieto pokyny a dať nám spätnú väzbu.
I - nie sme hovorím, že niektoré iné mod pôsobiť v naplánované úlohy. Od samého začiatku hovoríme, že je to možné, príčinou problému, a od samého začiatku žiadame, aby ste overiť. Už máte návod ako na to. Prosím urobte to.
Vaše štatistiky nehovorí nič o presnej príčine - ti len povedal, že problém je niekde vnútri Forum (Fórum, pretože všetky požiadavky prechádzajú vbenterprisetranslator_seo.php). Vaša firma hosting neviem nášho produktu a nie pochopiť. Nežiadame si rozumieť, ak nechcete, alebo nie sú možné - žiadame vás, aby ste ladom presne pokyny, ktoré máte. Ak nemáte dôveru v naše informácie, že to nie je chyba v súbore vbenterprisetranslator_seo.php Prečo sa pýtať aj nás opäť o tom? Vy nechcete počuť pravdu od nás. A nebudeme klamať, budeme Vám opäť pravdu - nie je slučka vnútri vbenterprisetranslator_seo.php. Možno začnete chápať, keď si uvedomíte, že neexistuje žiadny iný súbor v vBulletin štatistiky - a to je preto, že všetky požiadavky, ktoré bude vBulletin prezerajúci vbenterprisetranslator_seo.php (okrem admin cp, atď). Nevieme, ktoré požiadavky sú skutočnú príčinu problému, a zdá sa, ste naozaj nemajú záujem o riešenie problému, pretože sa stále znovu a znovu ignorovať pokyny, ktoré ste dostali od vBET odborníkov s tým, že niekto, kto nemá úplne žiadnu predstavu o tom, vBET povedal, že vbenterprisetranslator_seo.php pútka. Ak chcete veriť, potom požiadajte ho, aby pozrieť do tohto súboru a zobrazí každý riadok kódu, kde je nejaká slučka.
Vezmite prosím na vedomie, že nebudeme schopní pomôcť, keď nechceš použiť našu pomoc. Budeme veľmi radi, keď sa váš problém bude preč, stále neveríme, že to bude odišla sama.
Nemá zmysel diskutovať, že to už je vbenterprisetranslator_seo.php chyba, alebo nie. To teda nie je. Nemusíte rozumieť, aby ladom naše pokyny. Máme už bolo uvedené, prečo vbenterprisetranslator_seo.php nemáte slučky a napísal, že ak chcete zachovať hovoriť, že to majú, potom prosím najavo. Tak dlho, kým neviete, čo píšete o prestaňte podkopať túto skutočnosť. Aký je váš cieľ tu - k riešeniu problému, alebo diskutovať o veci, ktoré, ako ste už písal, že nemáte vedomosti o? Vezmite prosím na vedomie, že diskusia okolo slučky v vbenterprisetranslator_seo.php je úplne pása času vás i nás a vás posunie vpred bez vášho problému.
Aj vec, ktorú by bolo oveľa menej frustrovaný, ak prestanete počúvať popl ktorí nevedia vBET, začať počúvať nás a ladom naše rady, namiesto aby povedal, že dávame vám chabé výhovorky, bez toho, aby zisťovali, do akej sme písať o ...
Aj odpovede na vašu otázku, ktorú práve vydal:
Ak to bol mod, tak ako musím zistiť o ňom.
Už máte odpoveď na túto a rozhodol sa to ignorovať ... Nebojte sa ich použiť:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Máte popísané tu, ako môžete vypnúť naplánovaných úloh. Stačí vypnúť jeden po druhom. Vypnúť jeden a vidieť, že problém stále sa stane. Ak áno, vypnite a opäť ďalšie ... Ak sa problém stane sa zastaví - a potom posledná postihnuté naplánované úlohy je zodpovedný. Ak vypnete všetky naplánované úlohy a problém bude stále ešte dochádza aj po reštarte serveru, potom potvrdí, že to nie je chyba naplánované úlohy. V takom prípade budeme skúmať to viac. V tejto chvíli je potrebné potvrdenie o tejto možnej príčiny, pretože sa zdá najpravdepodobnejší pre nás.
OK, ďakujem. Budem robiť, čo chcete povedať.
Môžem sa vás opýtať nielen to. Mám vbenterprisetranslator_seo.php v tejto fáze zabil každé 4 minúty, ak dar. Doteraz som nevidel žiadny problém na mojej forum Tým, a tiež moje vyťaženie CPU je extrémne nízka, ako je 2 dni, čo som to urobil.
Takže chcem vedieť, či je to zlé, čo robiť? Zabíjanie vbenterprisetranslator_seo.php to je. Aký vplyv to bude mať?
A moju ospravedlnenie, keď prišiel hrubý. Nie je to môj zámer.
Zabitie procesu každé 4 minúty, nie je najlepšie riešenie. Je nejaké riešenie - server funguje. Ale vy neviete, čo budete zabíjať. Takže si používateľ čas od času je vidieť, že fórum nie je k dispozícii, ak vlastne jeho žiadosť bola zabitá (samozrejme, že bude k dispozícii ihneď po odoslaní žiadosti len raz).
Ako som napísal všetky požiadavky na fórum prejsť vbenterprisetranslator_seo.php (musíte nastaviť v. Htaccess). Tam ide žiadosti k videniu fóra, vlákna, albumu - tam ide žiadostí o čokoľvek. Aj pre pridávanie nového obsahu (môžete prísť nový príspevok, pokiaľ môžete zabiť skôr, než takúto žiadosť vBulletin zapísať do databázy).
Takže aj keď to vyrieši váš hlavný server, problém to nie je naozaj liek, len proti bolesti. Problém skutočne existuje. Preto dôrazne odporúčame overiť otázku. Dali sme najprv smer. Ak sa objaví tento zlý sme Vám s riešením tohto. Stále rovnako ako lekári - najprv je nutné potvrdiť / odstrániť väčšinu potenciálnych príčinou. To nie je diagnózu - to je len lekárska prehliadka. X-ray, ktorá nám umožní vyriešiť problém, alebo povedať, aby sa viac. Dúfam, že každý fanúšik Dr House sa pochopiť, o čom hovorím;)
lol, ďakujem vám za lekárske vysvetlenie. Teraz vydáva len vypnutím jedného po druhom naplánované úlohy, je, že keď mám vlastne začať robiť, že? Pretože sa zdá, že využitie procesora rastie veľmi pomaly, ako je 2 dni. To nie je, že to strieľa náhle. Potom by bolo jednoduchšie určiť, čo je naplánované úlohy.
OK, takže - som bol omyl váš opis o zabíjanie procesov každé 4 minúty ... V tejto chvíli už som trochu zmätený. Môžete mi prosím vysvetliť, prečo ste zabíjanie procesov každé 4 minúty, keď sa objaví problém za 2 dni (mimochodom - to by miesto ešte pre niektoré naplánované úlohy, ako vinu jeden).
Prosím, dajte mi presný popis situácie. Tiež - je to naozaj pravda, že spotreba procesora rastie pomaly, alebo je na podobnej úrovni po dlhú dobu a potom sa zdvihne dramaticky. Uveďte podrobné informácie. Tým, že nám zavádzajúce informácie, aby ťažšie, aby vám pomohol.
Stále vykonajte test. Ak to trvá 2 dni sa objaviť problém, potom prosím len vypnúť všetky naplánované úlohy. Reštartujte váš server a čakať. Ak sa po 3 dňoch nič nestalo - to znamená, že jeden z naplánovaných úloh je vinný. Ak sa napriek tomu stane, niečo iné je príčinou. Takže ste sa zase na všetky úlohy znovu a dajte nám vedieť, že ti je niečo iné. Alebo sa obráti na jednej naplánované úlohy za 3 dni, ak je nejaký problém naplánované úlohy. V takom prípade váš server bude stabilný až zapnete vinu jeden a budete vedieť, ktorý z nich je (zostávajúce úlohy môžu byť zapnutý potom) - prosím, povedzte nám svoj názor.
Ak tomu tak nie je problém naplánované úlohy, budete vedieť, že vo väčšine 3 dni. Ak je - budete vedieť, ktorý z nich je vinný vo viac času - v takom prípade, prosím, začne otáčať na úlohy od vBET úloh s cieľom zabrániť alebo potvrdenie, že je vBET problém.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):