PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Looping

Taurus
20-10-10, 21:12
Pagal mano priimančiosios Turiu didelę problemą vbenterprisetranslator_seo.php veikia mano forumuose katalogas, atrodo tiesiog kilpų ir valgyti procesoriaus ciklų. Ar galite, prašome patikrinkite šį. Ačiū.

kamilkurczak
21-10-10, 08:07
Kaip matau, keisti svetainės stilių ir vertimo darbai greitai dabar.

Taurus
21-10-10, 21:11
Vyras, jūs galite prašome patikrinti, ką aš klausiu apie vbenterprisetranslator_seo.php veikia mano forumuose katalogas, atrodo tiesiog kilpų ir valgyti procesoriaus ciklus.

Turiu nuolat žudyti!

kamilkurczak
22-10-10, 11:24
Sveiki,
vbenterprisetranslator_seo.php tik priekinio valdiklio, todėl, jei turite kilpa - jos priežastis gali būti kita mod. Taigi, prašome kreipkitės į priimančiosios teikėjui - Kodėl jis sakė, kad tai yra ciklų (loop) ir, kas yra priežastis - mes žinoti, kur pradėti.

Jūs buvote informuoti apie, kas gali sukelti šią problemą Michał (spalio 9) Ar jums padaryti ką nors iš Michał sąrašą? Ar galite patvirtinti?
Čia jūs turite informaciją iš Michał:

"If after restart it is all ok then I see those possibilities:
- Your Apache broke
- Your php broke
- Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server

In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time.
If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Prašome pirma patikrinti, ar (nes pagal savo duomenis su anksčiau pranešimų, mes manome, kad ji netaikoma vBET klausimas, tačiau vienas iš šio variantų).
Prašome patikrinti ypač šiuo klausimu: - Kai kurie bėgo foninės užduotys (kai sheduled užduotis), kuri buvo nužudyti jūsų serveryje
todėl prašome patikrinti: tiesiog eikite į savo admincp> Numatoma užduočių> Numatoma Task Manager ir išjungti visus - jei jis padėjo - tai yra priežastis (vienas procesas) - tiesiog, kad po vieną, ir rasti šį procesą.
Jei ne - patikrinti pirmojo ir antrojo taško iš šio sąrašo.

Prašome ją patikrinti, nes mes vBET parama, ir mes turime su vBET klausimus - ne serverio parama.
Atminkite:
vbenterprisetranslator_seo.php tik priekinio valdiklio. Visi prašymai siunčiami į jūsų serverį eina per šį failą, kad ji visada bus matomas.

Ačiū

Taurus
22-10-10, 14:30
Taip, vBET niekada jokių problemų. Ji visada yra kažkas kita. Aš dabar mano serveryje cron darbą, patikrinti ir žudyti vbenterprisetranslator_seo.php kas 4 minutes. O kadangi aš, mano CPU apkrova buvo mažesnė nei 3 daugiau nei 24 valandas. Nors su vbenterprisetranslator_seo.php ji veiks iki daugiau nei 20 kartais. Taigi, kaip tai gali būti kažkas kita!??
Taigi, kas nevykęs pasiteisinimas yra šalia?

EDIT: Kas yra vbenterprisetranslator_seo.php tikslas??

kamilkurczak
22-10-10, 15:03
turite nurodymus ką daryti ir ką patikrinti iš vBET.
Taigi pabandykite tai padaryti ir patvirtinkite čia. Jūs paprašė mūsų apie tai, - Michał davė jums patarimų sąrašą.

vbenterprisetranslator_seo.php yra priekyje kontrolieriaus. Visi prašymai į savo serverį (visi modifikacijos et.) Eina per šį failą. Tai labai trumpas failą. Pažvelkite į failą.
Šis failas yra vadinamas kiekvienas interneto sesijos prašymu, todėl šis failas yra visada matomas.
Daugiau informacijos apie priekinio valdiklio: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern

vBET
22-10-10, 15:36
Taigi, kas nevykęs pasiteisinimas yra šalia?

Jei jūs neturite pūdymas mūsų patarimų ir nenaudoja mūsų pagalbos - kodėl jūs klausiate už jį? Jau turite ir ją ignoravo. Ji tikrai nėra svarbu jūsų serveryje, jums gydyti mūsų patarimų, kaip nevykęs pasiteisinimų ar eksperto nuomonės. Kur kas svarbiau jūsų kanalizacijos jums pateikti bet kokių veiksmų, ar ne.

Taigi, prašome pūdymas instrukcijas, kurias turite ir patikrinkite tai sukėlė kai kurių numatytų darbo.

Tai galutinai nėra vbenterprisetranslator_seo.php kaltės, nes nėra bet kilpos. Kiekvienas su mažiau, kad elementarios žinios apie PHP, jums pasakys, kad. Ir tai ne tema diskutuoti - tai yra faktas. Atidarykite failą ir patikrinkite patys - yra tik kai sąlyginis pareiškimus ir kintamųjų pokyčius. Atkreipkite dėmesį, kad tiesiog mesti blogas žodžiai nieko nepakeis čia. Jei esate tikri, kad tai tik nevykęs atsikalbinėjimas, tada prašome taško, bet linijos viduje vbenterprisetranslator_seo.php failą ...
Priešingu atveju, jei jūs nežinote, kas atsitiks - tada prašome pirmiausia patikrinti.

Jeigu egzistuoja bet Looping ji bus kitą failą, kuris yra nekilnojamojo prašymo tikslą arba kai kuriose numatytas užduotis (kas jums buvo paprašyta patikrinti). Taip pat mes jau tikrina jūsų forume (kol aš davė jums patarimų kotiruojamos Kama) peradresavimo kilpos įvyksta ir niekas.

Kaip jau žinote, mums reikia informacijos, kurie bus patvirtinti arba paneigti, tai yra kai numatytas užduotis kaltės. Informacijos nėra nuomonę keiksmažodžius ir ant nieko.

Taurus
22-10-10, 18:48
Taigi tiesiog pasakyk man tai. Po žudyti vbenterprisetranslator_seo.php kodėl mano CPU naudojimas sumažėjo nuo 20 iki 2? Viskas, ką aš noriu žinoti.

Ir jūs įpratęs rasti mano forumas kilpa dabar, nes vbenterprisetranslator_seo.php žūsta kas 4 minutes cron job.

Edit: Ne visi čia turi žinių apie visų šių techninių dalykų, žinote! Ar tai taip sunku suprasti? Matau, mano CPU pakyla ir iki tol, kol ji nulūžta mano svetainė. Aš nuolat klausia mano hostingo kompanija, kas sukelia šią, ir jie man tos pačios priežasties kiekvieną kartą. vbenterprisetranslator_seo.php
Taigi, ką aš manau padaryti? Jie nesakykite man, yra šiek tiek mod veikia numatytas užduotis yra kilpų, jie sako, kad vbenterprisetranslator_seo.php

Jie saugo, kad suteikėte man šie:

17.616 niekas 25 0 80.640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php
28.305 niekas 25 0 80.780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php
24.296 niekas 15 0 76.876 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php
22.259 niekas 15 0 75.036 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php
24.294 niekas 15 0 70.600 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / forumai / vbenterprisetranslator_seo.php

Taigi, dabar aš esu tikrai visa tai labai nusivylė, nes jei jis buvo mod, tai kaip aš turiu sužinoti apie tai.

Aš Apgailestauju, kad aš nesu genijus kaip jus.

vBET
22-10-10, 20:40
Kodėl Jūs klausiate vėl ką turėtų daryti, kai mes jau rašė, ką turėtumėte daryti. Jei norite, kad jūsų bendrove hostingową jums šiuo klausimu - eiti ten. Jei norite mus paremti šį klausimą, tada skirtą paramą, kuriuos jūs jau turite.

Mes visiškai suprantame, kad ne visi turi techninių žinių - tai yra, kodėl mes suteikiame nemokamą pagalbą mūsų forume. Štai kodėl jūs turite žingsnis po žingsnio instrukcijas, ką jums reikia padaryti. Prašome naudoti šias instrukcijas ir suteikti mums atsiliepimą.

Taip pat - mes ne sakau, kad kai kurie kiti mod todėl jis numatytas užduotis. Nuo pat pradžių mes sakau, kad galima išdavimo priežastis, ir nuo pat pradžių mes prašome jus tai patikrinti. Jūs jau gavo instrukcijas, kaip tai padaryti. Prašome tai padaryti.

Jūsų statistika nieko nesako apie tikslią priežastį - tuos, kurie tik sakė, kad problema yra kažkur viduje jūsų forumą (nes visi forumo prašo eiti per vbenterprisetranslator_seo.php). Jūsų talpinimo firmos, nežinau, mūsų produktas, ir nesupranta, kad. Mes neprašome, jums suprasti, jei nenorite ar neįmanoma - mes prašome jus pūdymas tiksliai nurodymų, kuriuos turite. Jei nepasitiki mūsų informaciją, kad ji nėra failą vbenterprisetranslator_seo.php kaltės, kodėl jūs net klausia mums vėl apie tai? Jūs nenorite išgirsti tiesos iš mūsų. Ir mes ne melas, mes duos jums vėl tiesa - nėra linijos viduje, vbenterprisetranslator_seo.php. Gal pradės suprasti, kai jūs suprantate, kad nėra jokių kitų vBulletin failą savo Statistika - ir tai yra, nes visi prašymai vBulletin per vbenterprisetranslator_seo.php (išskyrus admin cp ir tt). Mes nežinome, kurie prašymai yra tikroji priežastis išdavimo ir atrodo, kad esate tikrai domina apie sprendžiant šią problemą, nes jums vėl ir vėl toliau ignoruoja nurodymus, kuriuos gavote iš vBET ekspertų, tvirtindami, kad kažkas, kas visiškai jokio supratimo apie vBET Jums sakė, kad vbenterprisetranslator_seo.php yra kilpos. Jei norite juos manyti, tada paprašykite jų ieškoti viduje šį failą ir parodyti jums, bet kodo eilutę, kurioje yra bet kilpos.

Atkreipkite dėmesį, kad mes negalėsime jums padėti, kai atsisako naudoti mūsų pagalbos. Mums bus labai malonu, kai jūsų klausimas bus dingo, vis dar neturi manyti, jis pasitraukė pats.

Nėra prasmės aptarti nebėra, kad ji yra vbenterprisetranslator_seo.php kaltės, ar ne. Ji nėra. Jūs neturite suprasti pūdymas mūsų instrukcijas. Mes jau aprašė, kodėl vbenterprisetranslator_seo.php neturi kilpų ir parašė, kad jei jūs norite nuolat pasakoja, kad ji, tada Prašau parodyti. Tol, kol jūs nežinote, ką rašote apie nustokite kenkia tai. Koks yra jūsų tikslas - išspręsti problemą arba aptarti tai, kaip jūs jau rašė jūs neturi žinių apie? Atkreipkite dėmesį, kad diskutuoti apie vyrių į vbenterprisetranslator_seo.php visiškai laiko jūsų juosmens, ir mūsų, ir juda ne į priekį su savo problemą.

Aš dalykas, kurį būtų daug mažiau nusivylė, jei nustosite klausytis pople kurie nežino vBET, pradėkite klausytis mus, ir pūdymas mūsų patarimų, o ne nuolat pasakoti, kad mes jums nevykęs pasiteisinimų, net patikrinti, ką mes rašyti apie ...

Taip pat atsakyti į jūsų klausimą, kurį tiesiog davė:

, jei ji buvo mod, tai kaip aš turiu sužinoti apie tai.
Jūs jau turite atsakyti už tai, ir nusprendė ignoruoti ... Prašome naudoti:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1113-looping.html # post5580
Jūs turite aprašyti, kaip galite išjungti suplanuotų užduočių. Tiesiog išjungti po vieną. Išjungti ir pamatysite, kad klausimas vis dar vyksta. Jei taip, išjunkite kitą ir vėl ... Jei problema sustoja atsitiks - tada paskutiniais neįgaliesiems numatytas užduotis yra atsakingas. Jei išjungti visas numatytas užduotis, ir klausimas dar bus atsitikti net po serveryje iš naujo paleiskite tada bus patvirtinti, kad tai nėra kaltės suplanuotų užduočių. Tokiu atveju mes ją išnagrinėti. Šiuo metu turime patvirtinimą, apie šį galimą priežastį, nes ji mums atrodo labiausiai tikėtina.

Taurus
22-10-10, 20:58
Gerai, ačiū. Galiu daryti tai, ką sakote.

Ar galiu paprašyti jus tik šioje. Aš šiame etape vbenterprisetranslator_seo.php žuvo per 4 minutes, jei yra. Iki šiol nematė jokių problemų dėl mano forumas tai daryti, ir taip pat mano CPU apkrova buvo itin žemas kaip 2 dienas, nes aš tai padarė.

Taigi, aš tik noriu žinoti, ar tai yra blogas dalykas? Žudymas vbenterprisetranslator_seo.php. Kas turi įtakos tai turi?

Ir mano atsiprašymą, jei aš atėjau per grubus. Ne mano intencijomis.

vBET
22-10-10, 21:13
Žudymo proceso kas 4 minutes, nėra geriausias sprendimas. Tai kai sprendimas - jūsų serveris veikia. Bet jūs nežinote, ką žudo. Taigi, laikas nuo laiko savo vartotojo galite pamatyti, kad jūsų forumas nėra, jei iš tikrųjų jo prašymas buvo nužudytas (žinoma, ji bus nedelsiant tik išsiuntęs prašymą vėl).
Kaip rašiau į forumą eiti per vbenterprisetranslator_seo.php (jūs turite jį. Htaccess) visus prašymus. Ten eina prašymus pamatyti forumus, temas, albumai, važiuoja nieko prašymus. Net pridedant naują turinį (galite prarasti naujas pranešimas, jei jums nužudyti tokį prašymą prieš vBulletin rašyti duomenų bazės).
Taigi, net tada, kai jis sprendžia savo pagrindinio serverio problema, tai tikrai ne vaistas, tik skausmą malšinančių vaistų. Problema tikrai egzistuoja. Taigi mes primygtinai rekomenduojame ištirti šį klausimą. Mes jums suteikė pirmąją kryptį. , Jei tai pasirodys neteisinga vienas, mes jums išspręsti šią. Dar kaip gydytojai - mes pirmiausia turi patvirtinti / pašalinti didžiausią potencialą sukelti. Tai ne diagnozuoti - tai tik medicininę apžiūrą. X-ray ", kuris leis mums išspręsti problemą, arba pasakyti mums atrodyti. Tikiuosi, kad visi dr House ventiliatorius suprasti, ką turiu galvoje;)

Taurus
22-10-10, 21:22
Lol, ačiū, kad medicinos paaiškinimo. Tik dabar išjungus vieną numatytas užduotis, yra tai, kad, kai aš iš tikrųjų pradėti tai daryti? Nes atrodo, kad CPU naudojimas labai lėtai auga daugiau kaip 2 dienas. Ji nėra, kad ūgliai iki staiga. Tada ji būtų lengviau nustatyti, koks numatytas užduotis.

vBET
23-10-10, 13:18
Gerai taip - buvau suklaidintas savo aprašymą apie savižudybę procesų kas 4 minutes ... Šiuo metu aš šiek tiek supainioti. Ar galėtumėte paaiškinti, kodėl žuvo procesų kas 4 minutes, kai klausimas atrodo per 2 dienas (beje - tai taškas dar labiau kai numatytas užduotis kaltas vienas).

Prašom duoti man tikslią situacijos aprašymas. Taip pat - tai tikrai tiesa, kad procesoriaus vartojimas auga lėtai, arba jis ilgą laiką yra panašaus lygio ir tada pakyla drastiškai. Pateikite išsamią informaciją. Suteikdamas mums klaidinančios informacijos jums, kad sunkiau padėti Jums.

Dar prašom atlikti testą. Jei trunka 2 dienas pasirodys klausimas, tada prašome tiesiog išjunkite visas numatytas užduotis. Iš naujo paleiskite serverį ir palaukti. Jei po 3 dienų nieko blogo atsitiks, - tai reiškia, kad vienas iš suplanuotų užduočių yra kaltas. Jei vis dar vyksta kažkas yra priežastis. Taigi, jūs įjungti visas užduotis ir vėl leiskite mums žinoti, kad TI yra kažkas. Ar jums įjungti viena numatytas užduotis, kas 3 dienas, jei ji yra, kai numatytas užduotis klausimas. Tokiu atveju jūsų serveris bus stabilus, kol jūs įjungiate kaltas vienas, ir jūs žinosite,, kuris tai (poilsio užduotys gali būti įjungta tada), prašome pateikti mums savo atsiliepimą.

Jei jis nėra numatytas užduotis klausimas, jūs žinosite, daugiausia po 3 dienų. Jei jis yra - jūs žinosite, kuris yra kaltas, daugiau laiko - tokiu atveju prašome pradėti tekinimo vBET užduotis, užduotis, pašalinti arba patvirtinti, kad ji yra vBET klausimas.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1