Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 21

Thread: vBGallery probleme de integrare.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Înainte de a încerca a doua opţiune, I a lua această acum:

Avertizare: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nu există un astfel de fişier sau director în / Home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php pe linia 35

Avertizare: Include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: Failed to open stream: Nu există un astfel de fişier sau director în / Home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php pe linia 35

Avertizare: Include () [function.include]: "DirnameVBET_FORUMDIR / index.php" deschidere a eşuat pentru includerea (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / 'php), în / Home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php pe linia 35

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK ... bla ... scuze .... greşit din nou. Am înlocuit de acum dirname (__FILE__) a VBET_FORUMDIR, dar acum I a lua această:

Avertizare: Necesită (/ include / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nu există un astfel de fişier sau director în /Home/Windows/public_html/vb/bootstrap.php pe linia 30

Avertizare: Necesită (/ include / class_bootstrap.php.) [function.require]: Failed to open stream: Nu există un astfel de fişier sau director în /Home/Windows/public_html/vb/bootstrap.php pe linia 30

Eroare fatală: Require () [function.require]: Failed deschidere necesară ". / Include / class_bootstrap.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / 'php), în /Home/Windows/public_html/vb/bootstrap.php pe linia 30

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK, aşa că va trebui să aştepte o altă zi.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am de gând pentru a verifica ceea ce ai acolo acum.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK, mulţumesc!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am verificat directorul php reale de getcwd de executare () si rezultatul este: / Home / windows / public_html / galerie
    Am încercat să folosească chdir (VBET_FORUMDIR); controler în faţă, dar se produce alte probleme.

Aşa cum am scris pe care îl utilizaţi nu este suportat acum redirectionari fel. Eu petrec mult timp şi pentru a găsi nici o soluţie. Dacă doriţi ca noi să lucreze mai mult pe această vă rugăm să cumpere integrare de servicii. Sau de a folosi doar numai .htaccess în loc de vBSEO redirectionarile interne.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Modalitate de a integra acest lucru cu vbseo este cel mai bun mod posibil. Şi acum să-i spuneţi-mi voi nu acceptă "că" este un fel IMHO pic nerezonabile.
    Acest mod functioneaza 100% corecte în vBulletin cu vbseo. Dar pentru că nu este ceva în neregulă cu vBET de a lucra cu el nu vei sprijini? OK .... mulţumesc Michal.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi că este vBET traducator vBulletin. Va garantam ca vBulletin va fi tradus. Noi facem, de asemenea, cele mai bune noastre de a sprijini alte mod-uri care sunt generatoare de conţinut propriu, dar concediu arhitectura vBulletin.

Acesta este motivul pentru am creat operatorului faţă, care permite de a traduce pagini generate de catre moderatori, care pauzele de arhitectura vBulletin şi să nu utilizeze cârlig global_complete. Şi am dezvoltat mod generic pentru a susţine cele mai multe astfel de plugin-uri. Încă nu suntem în măsură să garanteze că nu ştiu fiecare de noi, sau chiar nu încă existente, Mod, care este scris într-o manieră rău şi concediu arhitectura vBulletin va lucra cu procedura standard de integrare - mai ales atunci când ai pe propriul tau forum abordare nu standard (. htaccess), pentru că a spânzurat-l să se integreze cu vbseo. Deci, da - acest lucru este ceea ce v-am scris înainte şi acest lucru este valabil şi astăzi: în acest moment nu avem sprijin atunci când cazul mod concediu arhitectura vBulletin şi să nu folosească cârlig global_complete, utilizează propriul director şi, în loc de htaccess sunt utilizate vbseo. redirecţionare norme.

Aşa cum v-am scris înainte de a - eu personal am fost de lucru pe ea pe forum, sperand ca este mica problema, dar nu este. Este caz de mare, aşa că dacă vrei ca noi să-l integreze pentru dumneavoastră - vă rugăm să cumpere de servicii de integrare. De asemenea, puteţi obţine doar scăpa de vbseo redirectionari interne şi de a folosi htaccess -. În cazul în care aveţi deja astfel de instrucţiuni gratuit cum să se integreze.

Şi motivul pentru care nu este acceptat, totuşi, este foarte uşor - nimeni nevoie de ea înainte de... Vă rugăm să - ştim reciproc şi ştiţi că ne sunt de folos, încă sprijinul nostru gratuit nu includ cheltuieli zile pe cineva server atunci când nu este vBET bug-ul, doar sa problemă de configurare cu mod care nu este deplin compatibil cu vBulletin şi în plus, este deja analizat prin alt mod... Am fost acolo am cheltui peste oră fără chiar încercarea de a percepe, pentru că a fost posibilitatea că e bug în vBET. Acum ştim că nu este. Acest lucru nu este problema de vBET - aceasta este problema de configurare care in acest moment nu au deja descris de integrare soluţie, dar puteţi integra mai uşor dacă te scapa de vbseo redirectionarile interne şi de a folosi curat .htaccess reguli. Dacă doriţi să-l integra pe server cu vbseo interne redirecţionarea reguli - apoi vă sunt cer pentru serviciul de integrare, care a costa $30 şi puteţi cumpăra-o aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Noi sprijinim în totalitate gratuit în forum noastre oferindu indicii şi răspunsuri. Totuşi dacă clienţii noştri doresc ca noi să facem loc de muncă - avem, de asemenea, oferim pentru ei - este integrarea / instalare / actualizare serviciu

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am înţeles. Vreau să mulţumesc de asemenea, pentru timpul si efortul cheltuite în acest sens. Am dezactivat acum vbgallery, deoarece se dovedeşte a fi prea mult de un hassle cu vb noi, de asemenea, 4.1.5.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

In acest moment vBET nu a fost testat cu vBulletin 4.1.5, deoarece este considerat instabil şi nu este susţinută încă.

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •