Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Nu benzi departe tag-ul nu-traduce pentru TITLUL, limba maternă

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

Default Nu benzi departe tag-ul nu-traduce pentru TITLUL, limba maternă

vBET 4.3.0 pare să se ocupe de <!--vBET_SNTA--> (minus de spaţiul desigur) Tag-ul greşit pentru tag-ul titlu în forum acasă.

Dacă aş folosi tag-ul nu traduce, fila în browser-ul prezent în mod corect un text netradus pentru limbi traduse. Dar pentru languge implicit pe forum pentru (cel puţin atunci când este în engleză) prezinta tag-uri în tab-ul. vBET ratează la benzi departe tag-ul.

Firefox 4.0.1 si Opera 11.10

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Vă rugăm să - Am nevoie de url la firul sau pagina cu această problemă
    Mulţumiri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

PM cu URL-ul trimis

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Eşti folosind tag-ul notranslate în titlu fir? Acesta nu ar trebui să fie utilizate acolo! Vă rugăm să reţineţi faptul că TI doriţi să le păstraţi titlu tradus nu, atunci trebuie să folosiţi langtitle cu Codul de limbă care nu există, în exemplul [langtitle = nu] (fără spaţiu). Vă rugăm să reţineţi faptul că vBulletin nu acceptă etichetele în titluri de la toate. Am facut multe eforturi pentru a sprijini tag langtitle în titlu şi acest lucru este acceptat numai în etichetă titlu. Pentru fiabilitate si performanta nu ne sprijin traducere a titlului de către bbcode aceleaşi ca pentru traducere - deci de către bbcode langtitle.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o ajuta. Dacă am înţeles greşit ceva, vă rugăm să trimiteţi apoi la adresa URL de pagină atunci când putem vedea problema.
    Ultima modificare făcută de vBET; 29-05-11 la 15:01.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

Nu, eu nu vorbesc despre titlul subiect. Vorbesc despre ambalaj vboptions.bbtitle cu tag-ul VBET_SNTA în partea de şablon FORUMHOME.

Dacă ne uităm la o pagină de tradus, totul este corect manipulate; astfel addon este citirea tag-ul cu siguranta acolo. Dar când mă uit la pagina de forum cu limba maternă pe forum pentru; este corect manipulat peste tot, dar cel învelit în TITLUL tag-ul HTML, în cazul în care nu se indeparteaza tag-ul atunci când nu este necesară.

Deci, ce am încearcă să menţină netradusă este numele pe forum pentru (opţiunea -> Nume site-ului -> Numele forumului).

Vă trimit un PM cu un link.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK văd eu după ce trimite în legătură într-PM. Două lucruri:
    1. Este inofensiv, deoarece este în comentariu doar html
    2. Desigur, vom verifica o mai aproape şi corecte - fiul voi da mai multe detalii.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Reprodus şi rezolvate Soluţia va fi inclus în următoarea lansare.

Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Deschideţi / include / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Căutare:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Înlocuiţi de:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •