Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Не перуть не-переклад тег TITLE, мову за замовчуванням

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Не перуть не-переклад тег TITLE, мову за замовчуванням

компанія vbet 4.3.0 здається обробляти < !--vBET_SNTA--&ГТ; (мінус простір звичайно) неправильно тег для тега title форумі будинку.

Якщо я використовую не переводити тег, вкладку в браузері даний правильно неперекладені текст для перекладу мовами. Але для languge замовчуванням форуму (принаймні, коли вона англійською) показує теги в закладки. vBET нудьгує в смузі від тега.

Firefox 4.0.1 та опери 11,10

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Будь ласка, - мені потрібно URL для різьби або сторінки з цим питанням
    Спасибі

ПМ з URL послав

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Чи використовуєте ви notranslate тег в потоці назва? Вона не повинна бути використана там! Зверніть увагу, що ти ви хочете зберегти назва не перекладається, то ви повинні використовувати langtitle з мовою код якого не існує, у прикладі [langtitle = немає] (без пробілів). Зверніть увагу, що VBulletin не підтримує теги заголовків всіх. Ми зробили багато зусиль для підтримки langtitle теги в заголовку і це тільки теги підтримуються в назві. Для надійності і продуктивності, ми підтримуємо не переклад титул BBCode само як і для перекладу - так по-кодів langtitle.

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе. Якщо я неправильно зрозумів щось, то будь ласка, відправте URL сторінки, щоб, коли ми можемо розглядати цю проблему.
    Востаннє редагувалось vBET; 29-05-11 в 15:01.

Ні, я не кажу про Заголовок теми. Я говорю про упакування vboptions.bbtitle з міткою VBET_SNTA в FORUMHOME частина шаблона.

При погляді на перекладеної сторінки, все правильно оброблені, тому аддон, безумовно, читання тегів там. Але коли я дивлюся на сторінку форуму з мовою за замовчуванням, форуму, це правильно оброблені скрізь, але один, загорнутий в HTML-теги TITLE, де він не перуть теги, коли вона не потрібна.

Так що я намагаюся зберегти неперекладені є форумом ім'я (Option -> Назва сайту -> Назва форуму).

Я посилаю вас PM з посиланням.

ОК, я бачу це після відправки посилання в личку. Дві речі:
    1. Він нешкідливий, тому що це просто HTML-коментар
    2. Звичайно, ми будемо перевіряти її все ближче і правильно - син, я дам вам більш детальну інформацію.

Відтворюється і вирішена Рішення буде включений в наступний випуск.

Для швидкого вирішення, будь ласка:
    1. Відкрити / входить / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Замінити на:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •