Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 77

Tema: Ar ne juostelių toli NO išversti tag pavadinimą, numatytoji kalba

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Junior Member
    Prisiregistravo
    Bal 2011

Default Ar ne juostelių toli NO išversti tag pavadinimą, numatytoji kalba

vBET 4.3.0, atrodo, rankena < !--vBET_SNTA--> (minus erdvė, žinoma) žymė negerai žymės PAVADINIMĄ forume namuose.

Jei aš naudoju ne išversti tegus skirtuką naršyklėje pateikti teisingai netransliuojamoji tekstas išverstas kalbomis. Bet forumo nutylėjimą languge (bent jau kai ji yra naudojama anglų kalba) rodo, žymių skirtuką. vBET nepataikė juostelės toli tegus.

Firefox 4.0.1 ir operos 11,10

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Prašome - Man reikia url siūlų arba puslapis su šia problema
    Ačiū

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bal 2011

PM su URL išsiųstas

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Ar jūs naudojate notranslate tegus Temos pavadinimas? Jis neturėtų būti naudojamas! Atkreipkite dėmesį, kad TI norite, kad pavadinimas nėra išverstas, turite naudoti langtitle kalbos kodą, kuris neegzistuoja, pavyzdžiui langtitle = ne] (be erdvės). Atkreipkite dėmesį, kad vBulletin nepalaiko žymės pavadinimai ne visi. Mes padarėme daug pastangų remti langtitle tegus pavadinimas ir tai pažymėti palaiko tik pavadinime. Patikimumo ir našumo mes remiame ne pavadinimo vertimas pačiu bbcode pat už vertimą - langtitle bbcode.

Pasakykite Ar tai padės. Jei aš neteisingai suprato kažką, tada prašome siųsti URL į puslapį, kai mes galime pamatyti problemą.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 29-05-11 prie 15:01.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Bal 2011

Ne, aš kalbu ne apie Temos antraštė. Aš kalbu apie vyniojimo vboptions.bbtitle VBET_SNTA tegus FORUMHOME šablono dalis.

Kai žiūri į išverstą puslapį, viskas būtų tinkamai tvarkomi; addon yra tikrai skaityti tegus ten. Bet kai žiūriu į forumo puslapį su forumo numatytąją kalbą; teisingai tvarkomi visur, bet vienas, suvynioti į HTML tegus PAVADINIMAS, tais atvejais, kai jis ne juostelių toli žyma, kai jis nėra reikalingas.

Taigi, ką aš bandau išlaikyti Neišversta Forumo pavadinimas (variantas -> Svetainės pavadinimas -> Forumo pavadinimà).

Aš siunčiu jums PM su nuoroda.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai matau po to, kai jūs siunčiate nuorodą PM. Du dalykus:
    1. Jis yra nekenksmingas, nes jis yra tik html komentarą
    2. Žinoma mes patikrinti ją arčiau ir teisingai - sūnui duosiu jums daugiau informacijos.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atgaminti ir išspręsti Sprendimas bus įtrauktas į kitą spaudai.

Norėdami greitai nustatyti, prašome:
    1. Atidaryti / includes / vbenterprisetransaltor_functions_hooks.php
    2. Ieškoti:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    3. Pakeisti:
    PHP Code:
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA-->''<!--vBET_NRE-->''<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •