Acest text curs este scris în limba greacă La inceput am avut vazut upgrade-ul la vBulletin syngekrimeni am avut nici un sentiment special, făcând 2chch instalarea tuturor membrilor de pe forum pentru noastre au fost încântaţi! Dintr-o data din senin au început să apară şi utilizatorilor din alte ţări şi sunt sigur că acest lucru sa datorat pentru a face upgrade! Singura problemă este (şi este cu siguranţă o problemă în forumul meu pentru ca am instalat multe upgrade-uri şi programe / plugin-uri, dar poate serverul ce gazduieste pagina) este viteza lentă şi volumul mare de date de backup de zi cu zi în care în mod automat pe forum pentru . Fireşte inchis, cache şi 1,2 GB de rezervă a sistemului de zi cu zi (aferesa şi imagini de la a fi în baza de date), dimensiunea de rezervă de zi cu zi a scăzut la 360 în jurul valorii de MB. Acum am dezactivat cache-ul şi am doar 4 principalele limbi posibilitatea de a alege membrii de pe forum. Aşa că am aştepta cu nerăbdare 2 lucruri. 3.ch problemă care a îmbunătăţit problema de depozitare temporară, şi, desigur, în curând să fie va schimba site-ul care găzduieşte pagina. Când okoklirothei versiunea 3x şi atunci când viteza de pe forum pentru meu a crescut la niveluri care sunt aici, sunt sigur că membrii mişcării şi vizitatorii pe forum se va dubla şi, probabil, triple upgrade-ul specific. Mulţumi Nectarie Zogkos
Vezi Tag Cloud
Reguli pe forum pentru