Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: Cautare avansata prezinta nici un rezultat

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Default Cautare avansata prezinta nici un rezultat

Tocmai am observat că atunci când mă conectez pe un cont de test, care a stabilit germană în ghidul de cp (pe forum pentru limba prestabilită este engleza) faptul că nu primesc nici rezultatele returnate de căutare avansată pentru unii termeni care se întorc într-adevăr, rezultatele în limba prestabilită. Bănuiesc că acest lucru s-ar putea intampla in alte limbi prea.

Acest lucru se întâmplă pe contul meu propriu prea. Am folosit doar de căutare avansată pentru a căuta un cuvânt (Bannführer) şi a obţinut rezultate folosind limbajul standard pentru forum de limba engleza. Am trecut apoi la limba germană (făcând clic pe steagul sub navbar meu), efectuat de căutare şi aceeaşi primit nici un rezultat pentru acelaşi cuvânt. Orice idei?
    Ultima modificare făcută de norku; 22-03-11 la 10:50.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Doar pentru a lua scenariul din ecuaţie m-am dus la Usercp mea şi a schimbat limba mea implicit în germană, a efectuat aceeaşi căutare avansată şi din nou am primit nici un rezultat de căutare. Nu este bine dacă vorbitori de limbi straine nu se poate căuta în propria lor limbă de curs.

Edit: incercat doar o pereche de alte limbi şi, deşi cuvintele pe care le introduceţi în căutare sunt vizibile atunci când vorbitorul limbă străină este lectură pe forum pentru care nu sunt returnate în rezultatele de căutare avansată.
    Ultima modificare făcută de norku; 22-03-11 la 10:59.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am fost pe site-ul dvs.. În detaliu ghidul meu am languege - poloneză.
    Eu am folosit-vă căutarea avansată pentru a căuta cuvântul - "pe forum pentru"Şi eu. Am un site complet al rezultatelor.

Puteţi explica mai bine?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Unii termeni nu funcţioneze aşa cum vă spun, dar a comuta la germană şi încercaţi Bannführer şi Stammführer de exemplu. Nu există rezultate. Comuta la alte norvegian şi căutare pentru bronse. Nici un rezultat, deşi am un fir cu acel cuvânt în titlu atunci când am vedea pe forum pentru norvegiană în ...?
    Ultima modificare făcută de norku; 22-03-11 la 11:42.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ai dreptate!
    Pot să-l reproduce pe forum pentru mea de test, aşa că am vor muta în secţiunea acest bug.

Nu este problemă, probabil, cu codare - eu voi verifica şi repara pe forum mea de test.
    Mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Multumesc Kamil.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

încă de lucru pe ea

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rectificat şi vor fi incluse în următoarea lansare. Vă rugăm să reţineţi că, în acest moment, ne-am schimbat doar datele necesare (acolo a fost problema codare) testarea pe fir căutare. Dacă vi se pare nu de lucru pentru filtre suplimentare, vă rugăm să anunţaţi-ne.

Quick fix - în acest moment vă poate repara prin adăugarea de plugin nou:
    - Du-te la Admin CP -> plugins & Produse -> Plugin Manager -> Add New Plugin
    - Set:
    • Produs = vB Enterprise Traducator
    • Locul de amplasare Hook = search_process_start
    • Title = criterii de căutare incorect pentru pagini traduse
    • Ordinul de execuţie = 5
    • Plugin PHP Code:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin este Activ = Da

- Salvaţi şi check functioneaza

În cazul în care veţi găsi orice probleme suplimentare în acest domeniu va rugam sa scrieti vom redeschide problema atunci. La data de pe forum pentru testul nostru este de lucru bine

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Bună,

Testat doar plugin-ul şi, din păcate, nu este de lucru. Iată un exemplu:

Dacă eu comuta la limba franceză, de exemplu, şi introduceţi "Jeunesses Hitlériennes" în căutare, fie sau căutare avansată primesc nici un rezultat. Cu toate acestea, dacă am intra "Tineretul Hitlerist" Am Apoi a obţine o listă de rezultate care conţin "Jeunesses Hitlériennes" ". Acest lucru se întâmplă indiferent dacă plugin dvs. este activ sau nu. Acest lucru nu este evident modul în care un utilizator ar franceză căutare în mod normal. El vrea să caute în propria sa limbă, desigur, şi doreşte să vadă rezultatele returnate în această limbă.
    Ultima modificare făcută de norku; 06-05-11 la 10:46.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Am fost pe site-ul dvs. şi a testat-o. tot ceea ce este lucru bun. dacă încercaţi să căutaţi teză dvs. de cautare avansata, nu traduse - nici un rezultat prea.

Am încercat să găsească o Führerschnur cuvânt cu privire la toate limbile pe site-ul dvs. şi am avut o rezultate pentru toate limbile, astfel încât problema este rezolvata.

puteţi dezactiva vBET şi să încerce să găsească teză dvs. din nou - încă nici un rezultat, astfel acest lucru nu este bug vBET.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •