Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: Cum functioneaza - Manualul despre suport multi language

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Cum functioneaza - Manualul despre suport multi language

Acest articol descrie traducere automată cum funcţionează. Pentru traducere Manual descrierea consultaţi aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html
    Dacă doriţi să evitaţi traducere de parte a textului, vezi aici: Cum sa faci un text nu este tradus?.

Nu ştiu cât de mult vă sunt impresionaţi de sprijin mai multe limbi până acum şi sper că veţi fi impresionat chiar mai mult atunci cand vei afla cât de uşor este în utilizare

Mai întâi de toate mod susţine limba maternă ghidul. Acesta este situat într-o formă de înregistrare şi pot fi modificate în CP Manual de utilizare. Deci, dacă utilizatorul a setat implicit limba lui, atunci el nu face nimic ... Scrie doar mesaje in limba lui, şi vBET se ocupa de tot. În acest caz - atunci când utilizatorul şi-a stabilit limba maternă, se presupune că postul ansamblu (inclusiv titlul) este scris în limba prestabilită lui. Acesta va fi configurabil în curând, dar in momentul lui nu există presupunerea simplă: dacă utilizatorul a seta limba implicită şi este diferită de limba implicită pe forum pentru, apoi fiecare mesajul său este într-un limbaj pe care a ales ca implicit lui.

Puteţi crea, de asemenea, mesaje mai multe limbi, în cazul în care numai anumite părţi din mesaj sunt în diferite limbi. Acest lucru este foarte simplu - tot ce trebuie sa faci pune text scris în altă limbă interiorul lang BBCode. Este nevoie de un parametru care este codul limbii. Adică dacă doriţi să scrieţi ceva în limba polonă, apoi BBCode arata ca acest lang = pl.
    A se vedea exemplul întregi (spaţii în BBCode adăugată pentru a evita evaluare):
    [ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Acest exemplu (fără spaţii în BBCode) vă va da un astfel de rezultat:
    Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Exemplu de text în limba polonă
    Original text

Există, de asemenea, o mai BBCode care funcţionează exact aşa cum lang BBCode, dar este rezervat numai pentru titlurile posturi. Este langtitle Codul BB - este utilizat de vBET pentru a marca automat mesajul de utilizator care a lor limba implicită altele decât forum limba implicită. Aceasta nu ar trebui să fie utilizate manual, şi dacă doriţi să îl utilizaţi astfel de mod, apoi nu uitaţi să puneţi tot mesajul interiorul lang Codul BB folosind codul aceeaşi limbă ca parametru în bbcodes Cabina poarta (altfel anumite părţi ale traduse canale RSS nu poate fi tradus în mod corespunzător, dar posturi va fi indicat în mod corespunzător).

Deoarece vBET 3.2.0 puteți utiliza, de asemenea, detectarea automată a limbii. Deci, în cazul în care utilizatorul va scrie un mesaj fără lang BBCode, atunci vBET va recunoaște automat care este limba acestui mesaj și îl va marca în mod corespunzător. Puteți alege chiar când să aveți încredere în detectarea automată a limbii și când să aveți încredere în autorul mesajului
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 31-08-12 la 10:56.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Traduceri Editare

Există o modalitate de a actualiza cache-ul în cazul în care Google Translation nu este tocmai corect? Administratorii pot edita the original post, dar poate ele oferă o traducere mai bună umane în loc de conţinut de la Traducator Enterprise?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de rstankiewicz View Post
    Există o modalitate de a actualiza cache-ul în cazul în care Google Translation nu este tocmai corect? Administratorii pot edita the original post, dar poate ele oferă o traducere mai bună umane în loc de conţinut de la Traducator Enterprise?
    Ne-am gandit (traduceri ar putea fi marcate, pentru a evita text eliminat din cache), dar, din păcate, Google nu permite acest lucru. În conformitate cu condiţiile Google nu vi se permite de a modifica rezultatele de traduceri Google. Deci nu putem adăuga astfel de eventual.

Noi nu putem face asta, dar ne gândim mai bună integrare cu fraze vBulletin. Nu este încă investigată, dar se află pe lista de priorităţi, pentru a face posibilă pentru a utiliza pe pagini traduse fraze, de asemenea, corespunzătoare. Această soluţie nu se va ocupa de traduceri mai bune posturi, dar aceasta se va ocupa de problema dvs., cu toate textele vBulletin. Veţi avea nevoie doar pentru a instala Expresii încolo unele limbă şi se va face. Acestea sunt planurile noastre în acest domeniu
    Ultima modificare făcută de vBET; 03-11-09 la 22:58.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Vă mulţumesc membrilor vBET pentru a citi.

Am postat acest mesaj pe pentru a seta limba Thai (implicit Thai), apoi postaţi.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de websnow View Post

Am postat acest mesaj pe pentru a seta limba Thai (implicit Thai), apoi postaţi.
    Vă rugăm să folosiţi lang codul BB sau pentru a seta limba dvs. implicit în CP Manual de utilizare - la fel cum este descris în acest manual

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Text automatically translated from: Thai to: Romanian
    Translated text

Original text

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Translated text
    Wow, foarte mare.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Romanian
    Translated text
    wow avantajos
    Original text
    Ultima modificare făcută de vBET; 08-11-09 la 20:53. Motivul: nu editaţi - a trebuit să fie cotatia - rau;)

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Buna ziua vBET

Am întrebări

1. Când m-am setate implicit la THAI meu şi apoi am răspuns mesaj in limba Thai
    După aceea, am schimba limba în engleză

Rezultatul este o văd încă postul meu în thailandeză nu engleză. aceasta ar trebui să afişeze engleză

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Translated text
    Wow, foarte mare.
    Original text

Text automatically translated from: English to: Romanian
    Translated text
    wow avantajos
    Original text
    Mă bucur că vă place Şi - nu trebuie să utilizaţi lang BBCode dacă sunteţi scris in limba pe forum. În acest caz, "wow avantajos" nu trebuie să fie în cod BB lang - acest BBCode este de a sprijini mesaje scrise în limbi diferite, care pe forum pentru dumneavoastră.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua vBET

Am întrebări

1. Când m-am setate implicit la THAI meu şi apoi am răspuns mesaj in limba Thai
    După aceea, am schimba limba în engleză

Rezultatul este o văd încă postul meu în thailandeză nu engleză. aceasta ar trebui să afişeze engleză
    Doar privirea de pe URL-ul dvs. - pe care il cautati pe pagina tradusă Pur şi simplu faceţi clic pe pavilion limba engleză şi veţi vedea pe forum pentru întreg în limba engleză - inclusiv mesajele dumneavoastră care a fost scris in limba Thai

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •