Pe forum pentru meu locuieste in / forum /, vBAdvanced meu este în rădăcina domeniului.
Am adăugat declaraţiile la nivel mondial ca îndreptate într-un alt mesaj pe forum si am folosi "personalizate" de plasament pentru steaguri şi a intrat $ vbenterprisetranslatorflags doar o singură dată în şablonul mea. Pe de start, initiala mea văd (eu folosesc un "dacă" situaţia astfel încât numai administratorii a vedea steagurile) pătratelor pentru steaguri pus de două ori de mai jos navbar. Nu văd imaginile de pavilion, chiar dacă mi-am pus copii ale acestora în / imagini / vBET / steaguri.
Atunci când se face clic pătrate de pavilion, site-ul traduce cu toate acestea am trimis ajunge la / forum /, dar ar dori să staţi ghidul de pe pagina de start, atunci când faceţi clic pe un steag. Alerg NginX şi aici sunt curente mele rescrie pentru produsul dvs.. Eu nu folosesc opţiunea de SEO în setările vBET.
Start # Traducere
Locul de amplasare ~ * / forum / .* \\. (jpg | jpeg | gif | CSS valid | png | js) {
root / var / www / htdocs / expert;
}
Locul de amplasare / forum / {
root / xxx / www / htdocs / expert;
rescrie ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 ultimul;
rescrie ? / Forum / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 ultimul;
dacă (-e! $ request_filename) {
rescrie ^ / forum /(.*)$ / forum / vbenterprisetranslator_seo.php ultimele;
}
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
SCRIPT_FILENAME fastcgi_param / xxx / www / htdocs / expertul $ fastcgi_script_name;
includ fastcgi_params;
Rezolvarea # unele erori FastCGI, cu tampoane mai toleranţi şi time-out
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4 256k;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors pe;
}
Oprire # Traducere
1. De ce un set dublu de steaguri?
2. Dacă am imaginile din calea corectă, ceea ce le-ar opri de la afişarea?
3. Ştii ce mi-ar trebui să adăugaţi la fişierul meu cfg nginx pentru a permite unui utilizator să faceţi clic pe un steag pe pagina mea de acasă şi nu sa trimis la forumuri?
Mulţumesc