Moja forum živi v / forumi /, moj vBAdvanced je v korenu domene.
Sem dodal globalne izjave, kot je predpisano v drugo delovno mesto na vašem forumu in ga uporabljam "po meri" praksa za zastav in je začel $ vbenterprisetranslatorflags le enkrat v moji predlogi. Na moji domači strani vidim (I uporabite "če" izjavo, tako da le administratorji videli zastave) kvadratov za zastavice dal dvakrat pod vrhu. Ne vidim zastavo slike, čeprav sem dal njihove kopije v / images / vBET / zastavice.
Ko so kliknili zastavo kvadratov, stran prevede pa bom poslala / forums / vendar želi, da bi uporabniku, da ostanejo na domači strani, ko bodo kliknili zastavo. Vodim Nginx in tukaj je moj trenutni preoblikuje za vaš izdelek. Ne uporabljam možnosti SEO v vBET nastavitvah.
# Začni prevod
lokacija ~ * / forums / .* \\. (jpg | JPEG | gif | css | png | js) {
root / var / www / htdocs / čarovnik;
}
lokacija / forums / {
root / xxx / www / htdocs / čarovnik;
Reportaža ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 zadnji;
Reportaža ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 zadnji;
if (!-e $ request_filename) {
Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
}
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / čarovnik $ fastcgi_script_name;
vključujejo fastcgi_params;
# Reševanju nekaterih FastCGI napake, z bolj strpni odbojniki in časovnih omejitev
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4 256k;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors na;
}
# Stop prevod
1. Zakaj dvojni niz zastav?
2. Če imam slike na pravi poti, kar bi jih ustaviti prikazovanje?
3. Ali veste, kaj bi morali dodati, da moj Nginx datoteko cfg, da se omogoči uporabniku, da kliknete zastavo na moji spletni strani in ne bi poslali na forumih?
Hvala