View Full Version: Acceptăm Traduceţi salut nou utilizator inregistrat
În admincp există două setări pentru titlu salut e-mail şi corp salut. Ar fi foarte benefic dacă textul introdus în ambele domenii şi într-o limbă ar putea fi convertite la momentul transmiterii e-mail la limba indicată în profilul de utilizator al destinatarului.
Acceptate. În general, dorim să sprijinim obţinute de e-mailuri trimise prin vBulletin. În acelaşi timp, nu punem mare prioritate în acest sens. Deci, vom lucra definitiv în acest sens şi avem încă alte lucruri care trebuie să se facă înainte de aceasta. Deci, vă rugăm să fiţi rabdare:)
Am înţeles că trebuie să menţină priorităţile pentru cererile de caracteristică şi eu respect decizia ta. Cu toate acestea, aş dori doar să adaug urgenţă un pic mai mult prin a spune că, cu toate promisiunea minunată de traducere minunat vBET pentru oaspeţii care vin din întreaga lume, acesta este un pic trist că, atunci când ajunge suficient curaj pentru a deveni utilizatori înregistraţi în care sunt salutat, în cazul de site-ul meu, cu un e-mail bun venit lung, care este în întregime în limba engleză.
Bun punct. Voi l păstraţi în minte atunci când aleg funcţionalitate lângă noi să pună în aplicare:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):