PDA

View Full Version: Nume de utilizator încă traduse

vBET
09-10-09, 18:47
Există multe locuri unde sunt afişate numele de utilizator. Daca ai gasit unul dintre locurile în care nume de utilizator sunt încă traduse - vă rugăm să raportaţi-l aici:)

nectons
10-10-09, 00:15
Noi nu au avut niciodată o astfel de bytheway.gr problemă. Dacă observaţi orice curs (am versiunea 3.8.4 PL1) înseamnă că ştim.

vBET
10-10-09, 00:28
Chiar acum este greu de observat - numele de utilizator ciudat nu vor fi traduse. Dar există unele zone în care este posibil ca numele de utilizator va fi în continuare traduse. Dacă aş găsi un astfel de loc, voi lucra pe el:)

dai-kun
07-11-09, 22:12
Nume de utilizator mele sunt traduse pretutindeni, care mesajele on-line, etc

vBET
08-11-09, 01:47
Nume de utilizator mele sunt traduse pretutindeni, care mesajele on-line, etc

Am verificat doar acest post în altă limbă - numele dvs. de utilizator nu este tradus aici. Poţi să-mi PM link-uri exact în cazul în care numele de utilizator este tradus? :)

dai-kun
08-11-09, 03:13
Am verificat doar acest post în altă limbă - numele dvs. de utilizator nu este tradus aici. Poţi să-mi PM link-uri exact în cazul în care numele de utilizator este tradus? :)

Pe propria mea pe forum pentru care ar trebui să aveţi acces la:)

vBET
08-11-09, 04:48
Pe propria mea pe forum pentru care ar trebui să aveţi acces la:)

Eşti folosind orice mod prin care se elimină comentariu? ... :)
A se vedea acest lucru:

Dacă au tradus peste tot atunci am presupune cazul în care sunt utilizaţi astfel de mod.

dai-kun
08-11-09, 17:48
Hmm Imi pare rau ca nu stiu ce "eliminaţi comentarii" înseamnă. Puteţi să explicaţi sau să dea un exemplu de un astfel de mod? Putem compila o listă prea de mods care "eliminaţi comentarii".

vBET
08-11-09, 21:05
Hmm Imi pare rau ca nu stiu ce "eliminaţi comentarii" înseamnă. Puteţi să explicaţi sau să dea un exemplu de un astfel de mod? Putem compila o listă prea de mods care "eliminaţi comentarii".

vBET utilizează comentarii HTML pentru a defini care părţi ale paginii rezultat nu ar trebui să fie traduse. Se pune pur şi simplu text, cum ar între:

şi

Deci, dacă sunteţi folosind unele mod care curăţă comentarii HTML apoi rezultatul care vine la plugin vBET finală (este aceasta pentru global_complete cârlig) este, fără a prezenta avizele şi vBET este traducerea totul - aşa cum a fost comanda.

Deci, vă rugăm să găsiţi cele mai Mod, care este eliminarea comentarii HTML şi dezactivaţi-l sau pentru plugin-ul acestuia utilizând cârlig global_complete, de executare a ordinelor setat la 1001. Vei face tot de către Admin CP.

Dacă aveţi nevoie de informatii de la mai mult lasati-ma sa stiu ca va ajuta cu placere:)

dai-kun
10-11-09, 07:48
Am incercat dezactivarea tuturor plugin cârlig global_complete (cu excepţia vBET şi vBSEO, desigur), dar încă traduce.

Eu va trebui să treacă prin fiecare produs acum şi dezactivaţi-l unul câte unul pentru a gasi vinovatul.

vBET
11-11-09, 16:54
Am incercat dezactivarea tuturor plugin cârlig global_complete (cu excepţia vBET şi vBSEO, desigur), dar încă traduce.

Eu va trebui să treacă prin fiecare produs acum şi dezactivaţi-l unul câte unul pentru a gasi vinovatul.

Verificaţi vBSEO de configurare daca il folosesti. Vă rugăm să trimiteţi aici lista de plugin-uri dumneavoastră, probabil, unele nume vor fi recunoscute ca fiind vinovat.

Snake
31-08-10, 01:59
Nume de utilizator sunt traduse mulţumiri caseta de mod posturi... piese de calculator Ghidul # 6 recomandările - vă rugăm să citiţi în urmă postaţi - suc de calculator (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer-parts-guide-6-please-read-before-posting-29326/)

kamilkurczak
31-08-10, 10:24
poti lipi aici un nume de acest mod? acesta este liber sau nu?

Snake
31-08-10, 12:18
Sigur, este un mod foarte popular / hack.

[AJAX] Mesaj Thank You Hack - Forum vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231666)

vBET
01-09-10, 17:30
Nume de utilizator sunt traduse mulţumiri caseta de mod posturi... piese de calculator Ghidul # 6 recomandările - vă rugăm să citiţi în urmă postaţi - suc de calculator (http://www.computer-juice.com/forums/ja/f10/recommended-computer-parts-guide-6-please-read-before-posting-29326/)

Aceasta este o problemă de integrare. Vă rugăm să reţineţi că, în vBET Consiliului Europei vor fi incluse soluţii numai pentru pagini vBulletin nativ / template-uri, dar ne va da indicii cu plăcere cum să integreze acest mod cu vBET:) Pentru a face acest lucru va trebui să editaţi şablonul care prezinta numele de utilizator şi opace cele în care nu tradus zonă. Deci, în detaliu:
1. Du-te la Admin CP -> Stiluri şi Şabloane - Căutare> în Şabloane, găsiţi şi editaţi şablonul post_thanks_box_bit
2. În şablon găsi:

{vb:raw thank.username}
3. Şi se înlocuieşte cu:

{vb:raw thank.username}
Trebuie să faceţi acest lucru pentru toate stilurile.

Snake
01-09-10, 17:46
Şi pentru VB3, vazand ca acest lucru este pe forum pentru bug VB3 .... lol.

vBET
02-09-10, 23:02
Da - dar ne-au dat legătură într-mod pentru vB4 versiune şi am fost de lucru în mod exact ne-ai punct:) Ai subliniat că aveţi probleme cu mod de vB4: p;)

Pentru VB3 lucru similare, doar găsi şi înlocui text alte:
Căutare:

$thank[username]
Înlocuiţi de:

$thank[username]

Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor:)

Smaug
27-09-10, 03:35
vBAdvanced Utilizatori activi:

Şablon "adv_portal_onlineusers"

<td class="$altbgclass"> <span class="smallfont">$activeusers</ Span> </ td>

Funcţionează perfect.

Smaug
27-09-10, 03:42
Cautam pentru cineva care are de-tradus numele de utilizator lor pentru Competiþii vB şi modernizarea Scari pentru vb 3.8.x.

Se pare ca-l foloseste java la ieşire numele.

NVM, cred că am luat partial.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1