PDA

View Full Version: Vă rugăm să Ajutor

daguar
29-05-10, 01:01
OK, OK, am instalat fara eroare, dar aceasta a fost o problemă, vă rog ajutaţi-Warning: set_time_limit () [function.set-timp-limită]: Nu se poate limita de timp stabilită în modul de siguranţă în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 148 Cum ajuta Acill

web: heroesuo.net / forum

haiduongbk
29-05-10, 01:50
oh. Ai avut o problema l-am întâlnit pentru această versiune gratuită. Această eroare apare atunci când server-ul dvs. trebuie sa = modul de siguranţă pe. Programul le transformă în modul de siguranţă = off. Deci, aveţi posibilitatea să adăugaţi codul pentru a configura acest htacess sa dezactivati aceasta functionalitate:

php_flag safe_mode off
Problema va fi rezolvată în curând - Unele bloc de control gazdă prin intermediul safe_mode htaccess.. Aceasta este php_flag safe_mode off nu va funcţiona. Deci, poate fi necesar pentru a contacta angajatorii dumneavoastră gazdă de a rezolva această problemă. - Dar există o problemă atunci când am auzit de modul de siguranţă = off, potenţialul de hack superior. Deci, cum se poate rezolva această problemă nu este vBET admin

kamilkurczak
31-05-10, 12:44
Doar a dezactiva modul de siguranţă

safe_mode = off

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post15

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1