View Full Version: Laterale arată textul în limba originală
Utilizator 1Idioma utilizator implicit: PortuguêsVisualizando site-ul în limba: PortuguêsEscreveu mesaje in forum şi blog-ul pe limba: PortuguêsUsuário 2Outro utilizator (vizitator) intra site-ul şi examinaţi-l în limba: engleză (site Web implicit).Utilizator vizibilizează 2 partea baruri de mesaje CMS, Forum şi blog-ul cu titlul tradus, dar textul în limba originală.Dacă utilizatorul 2 schimba limba la oricine altcineva decât limba engleză (site-ul Web implicit) ca de exemplu spaniolă, ambele titlul ca textul mesajului este tradus corect.Clar explicaţie?Încercat atasarea de imagini, dar nu a putut. Orice contact.
Suntem conştienţi de faptul că şi în acest moment nu este considerată ca un bug, dar caracteristica (deci în problema alte cuvinte, în sacou frumos;)).
Te rugăm să-mi explic. Ceea ce scriu despre este că, în unele blocuri de CMS cum ar fi parte 'Mesaje recente pe forum "de text nu este tradus în limba originală. De fapt, nu este tradus corect la toate, deoarece textul afişat în bloc, este fără nici o BBCode. vB permite pur şi simplu pentru a scapa de bbcodes de executare, fără a-l. Şi care este motivul pentru care vedem acest text ca nu traduse.
La unele limbi (cum ar fi japoneză), puteţi vedea că textul este "tradus", pentru că într-adevăr este întotdeauna tradus, dar fără BBCode este tradus cum a fost in limba dvs. pe forum pentru originală. Deci, Google ia textul şi anume în limba portugheză, dar vBET a spus că acesta este în altă limbă (implicit pe forum pentru), deoarece vB eliminat meciului despre limba reale. Deci Google devine confuz şi întoarce, uneori, doar textul şi, uneori, să încerce să-l traducă cu rezultat foarte slab.
Noi nu suntem în stare să facă nimic cu faptul că, fără modificarea codului vB şi nu vrem să faci asta. Am cerut oficial vB echipă pentru cârlig noi care ar permite să evalueze bbcodes ales înainte de toate bbcodes vor fi eliminate. Vezi aici pentru mai multe detalii: Nu bbcodes amovibil (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)
Vom trimite această propunere de peste 2 luni în urmă şi tot nu primiti raspuns la toate ...
Deci, presupunând că - nu este de până la noi şi de aceea considerăm că este ca nu dispun de un bug. Atâta timp cât vBulleitn va permite de a elimina doar bbcodes fără parsarea ea nu putem ajuta. vBET mesaj marcheze în mod corespunzător şi a dat logica să îl traducă, dar vBulletin alege doar în unele locuri să-l ignore. Puteţi ajuta prin scrierea vocea ta în fir nostru - echipa poate vB va lua în considerare această propunere atunci.
Imi pare rau ca nu pot ajuta aici: o Sper să înţelegeţi situaţia noastră în această problemă.
Am înţeles complet :-) Este uşor să pună în aplicare această schimbare? O să încerc. Puteti da orice sfaturi cu privire la ce să schimb pentru ce? [] S Rafael
Aceasta va necesita pentru a găsi vB funcţie care elimină BBCode, selectare lang sau langtitle BBCode există în textul de intrare şi în acest caz, necesită fişier vBET cu bbcodes şi funcţia de utilizare adecvate pentru ca aceasta analiza (acestea sunt gata acum).
Nu am o fac pentru că vrem să păstrăm instalare vBET / actualizări fel de uşor ca posibil, dar, desigur, dacă într-adevăr doriţi să faceţi acest lucru, atunci vă rugăm să-mi spuneţi - o voi testa şi vă va oferi codul gata. Vă rugăm să reţineţi că va fi nevoie de a face acest lucru de fiecare data cand se va actualiza vBulletin - pentru că vă va suprascrie modificările. Deci - continuaţi?
Mai jos este o solutie foarte repede pentru cei care doresc să schimbe fişiere vBulletin. Vă rugăm să reţineţi că această soluţie nu este perfect, dar vă va da textul în traducere corespunzătoare. Problema nu este perfectă, deoarece va fi tradus de două ori - prima dată când bbcodes vor fi şterse; ora două când toată pagina este tradus.
Vă rugăm să reţineţi faptul că în mod normal, vBET are un mod de a nu permite astfel de lucruri - şi acest lucru nu este tradus zonă. Din păcate, aici se pare că ignoră conţinutul vBulletin în 2 moduri - nu numai bbcodes de benzi, dar, de asemenea, undeva mai tarziu semne de modificări cum ar fi "<" zonă a "alb html" semne (notaţia <), nu atât de tradus este rupt. Nu ne-am uita pentru soluţie mai sofisticate - cea reală dă texte traduse, nu atât de bun ca ar putea fi, dar cel mai adesea obţinute două returnează textul şi nu iau de performanţă atunci când este deja în cache. Speranţa că va fi ok pentru acum şi că echipa vBulletin răspuns în cele din urmă pentru solicitarea cârlig nostru:)
Soluţie rapidă:
1. Editeaza fisierul / include / functions.php
2. Căutare:
function strip_bbcode($message, $stripquotes = false, $fast_and_dirty = false, $showlinks = true, $stripimg = false)
{
3. Pune DUPA:
if (false !== strpos($message, '[/lang]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
$message = vbet_parseOnlyLang($message, true);
}
Vă mulţumim! Eu va testa şi a cotei de rezultate. [] S!
Errr... a functionat parţial. 1: textul este afişat în limba corectă (în funcţie de alegerea utilizatorului) 2: bbcodes au fost ciudat... de exemplu, "forum "Off" sau "Done! [Url ]..f=19 [/ url]".Consultaţi un exemplu în mandela. orgTem cum să obţineţi mai bine?
OK - îl văd. Se pare că trebuie să ne amintim ceea ce este limbajul, să permită să elimine toate tag-urile existente, iar la final se traduce. Aceasta pentru că sunt lucruri ciudate bbcodes a fost tradusă şi după faptul că în cazul în care cei care nu au eliminat. Voi lucra la acest lucru.
Vă rugăm să spuneţi nu puteţi aştepta un pic cu acest lucru - pentru săptămâna viitoare. Se pare ca sarcina perfect pentru noul nostru membru. Rece Bee - vom verifica solutia inainte de a le publica. Deci - e ok pentru a da soluţie în săptămâna viitoare? :)
Ok! Nu pot aştepta nici o problema. Mult noroc pentru noul membru. [] S Rafael.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):