PDA

View Full Version: Rezolvate Eroare la Unelte Webmasteri

jaryx
01-04-10, 08:36
Un lucru ciudat.În harta mea pe webmasteri instrumente primiţi o eroare:

URLs not followed
When we tested a sample of URLs from your Sitemap, we found that some URLs redirect to other locations. We recommend that your Sitemap contain URLs that point to the final destination (the redirect target) instead of redirecting to another URL.

HTTP Error: 301
URL: http://****.com/de/f1849/liga-360-a-9083/
Problem detected on: Mar 31, 2010

Redirect adresa arata astfel:

http://****.com/de/f1849/league-360-a-9083/

Anterior am avut adrese cu vârful şi nu a fost un astfel de lucru.Dacă vom aborda aceste subiecte nu provoacă acest tip de eroare, sau poate că google a schimbat ceva la domiciliu?

vBET
01-04-10, 12:13
O astfel de situaţie aveţi din moment ce sunt utilizaţi şi vBET cu vBSEO Generatorul de Sitemap. Acest lucru este ziwązane cu faptul că traducătorii URL vBET, dar pentru motive de performanţă pentru a merge URL-uri sitemapy netradusă. Prin urmare, 300 si primul redirecţionat Anterior, Google nu poate înregistra sau nu au plătit cu adevarat atentia. Aceasta nu este o greşeală. Google recomandă ca legăturile din sitemap a fost przekierowującymi final şi nu - în timp ce Google este corect orientate şi de a îmbunătăţi sprijinul pentru indexare. Doar nu suntem de acord cu această recomandare şi o facem în mod intenţionat pentru motive de performanţă în timp ce generatoare de sitemap.

hotslot
25-04-10, 00:30
URL-uri nu au fost urmate
Când am testat un eşantion de adrese URL din Sitemap-ul dvs., am descoperit că unele adrese URL redirecţionează către alte locaţii. Vă recomandăm ca Sitemap-ul dvs. conţină adrese URL care indică destinaţia finală (redirecţionare ţintă), în loc de a redirecţiona la o altă adresă URL.

hotslot
25-04-10, 00:31
Noi nu primesc un răspuns direct la acest lucru. Cum putem corecta această problemă? Evident, Google nu este fericit sau nu le-ar fi scazut de jumătate sunt indicii şi ne trimite acest mesaj.

vBET
25-04-10, 00:42
Este deja a răspuns în primul răspuns. Acest lucru nu este de eroare - Google ar prefera nr redirectionari, dar va ocupa în mod corespunzător. Ea nu are efect negativ asupra indicelui.

Dacă nu doriţi, atunci vă rugăm să eliminaţi doar codul de integrare suplimentare din Generatorul de Sitemap (concediu required_once). Atunci veţi avea nici link-uri pentru traduceri în sitemap si Google nu va trimite acest mesaj mai. Vă rugăm să reţineţi că Google va continuare indicele dvs. de pagini traduse, deoarece link-uri pentru cei care sunt pe forum - doar poate dura mai mult.

Aşa cum a fost deja descris în unele fire - în acest moment am decis să nu sprijine integrarea Harta site-ului Generation cu URL-uri traduse. Soluţie reală pentru a adauga Sietmap link-uri pentru pagini traduse doar prin adăugarea de Codul de limbă care - fără traducere titlu. Am decis acest fel din cauza unor probleme de performanţă - traducere a tuturor titlurilor turneu firul de la toate limbile în acelaşi timp va fi costisitoare. Ţinem cont de unele soluţii posibile cum ar fi cache separate pentru titluri, dar are prioritate scăzută, deoarece soluţie reală este un lucru, eficient, şi tu chiar nu au nevoie de nici o integrare sitemap pentru a avea paginile dvs. traduse indexate.

Ne vom întoarce definitiv la această problemă şi în acest moment avem lucruri mai mari, cu priorităţi care iti va oferi si alti clienti mai mult avantaje:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1