View Full Version: vBET isue cu Google API
Buna ziua, eu sunt un admin de un site care ruleaza versiunea gratuită a vBET2.3.8 recent site-ul a fost blocat de către Google. Le-am contactat în legătură cu această problemă şi mi-au spus că am nevoie pentru a adăuga parametrul userip să furnizeze adresa IP a utilizatorului final în numele căreia este serverul care face cererea API dacă vreau să mă deblocare.
Aş dori de ajutorul tau pe această temă după cum am într-adevăr nevoie de a stabili acest lucru, dacă vă face cant schimbărilor reale, cel puţin mă va îndruma spre direcţia cea bună, aşa că am putea face modificările mine ca am limitat oarecum php capacitatea de programare.
Am deja o soluţie pentru ceva timp. Nu m-am făcut de presă în versiune gratuită pentru ca, eu ştiu userip este doar recomandat nu este obligatorie. Încă nu am timp să elibereze făcute acum, deci vă rugăm să urmaţi acest instrucţiuni:
1. fişierul deschis / include / vbenterprisetranslator_functions.php
2. funcţia de găsire a vbet_getTranslationURL (de la $, $ to)
3. înlocui funcţia de întregi (nu numai această linie) prin:
function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}
După ce că Google de contact. Văd că vom avea în curând să elibereze 2.3.x (toate celelalte versiuni deja l-au inclus ca imi amintesc). Nu avem timp astăzi - dar, probabil, va fi lansat mâine, dacă nu doriţi să vă face schimbări:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):