View Full Version: Rezolvate Cum se dezactivează URL-uri traduse
Salut Vreau să-mi păstra adresele URL engleză ca vBET 2.0
Cum dezactivez tradus url-uri?
Am într-adevăr nevoie să dezactivaţi aceste, i-au fost difuzate acest mod de mult timp şi nu doresc să aibă la URL-uri indicele 1mil din nou, aceasta va dura luni şi luni. Mi-ar ţine mai degrabă structura url-ul vechi vă rugăm să ajute.
vBET 3.x face traduceri în condiţii de siguranţă în conformitate cu vBET 2.x Aceasta înseamnă că vechi (link-uri nu tradus) primi doar 301 de redirecţionare. Şi pentru Google (şi alte motoare de căutare), înseamnă - nu pierde această pagină indexate doar schimba adresa cauza este inca aceeasi pagina, care sa mutat la altă adresă.
Deci, vei pierde nimic. Este sigur pentru dumneavoastră.
Oricum, dacă totuşi doriţi faci atunci vă rugăm să vbenterprisetranslator_seo.php fişier deschis şi eliminarea (comentariu) acest cod:
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
Acesta poate fi, de asemenea, necesare pentru a găsi în CP Admin -> Produse & plugins -> plugins vBET plugin numit iniţializare pentru cârlig init_startup şi eliminarea / în comentariu există acest cod:
if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
vbet_makevBSEOTheadLink($thread);
}
}
Sunteţi binevenit:)
Aşa cum am scris aici şi vă PM în opinia noastră nu aveţi nevoie de acest lucru şi este mai bine pentru dvs. SEO NU pentru a dezactiva URL-uri traduse. Acestea vor fi mai bine poziţionat de către Google (mai multe cuvinte cheie în limba cautate) şi nu veţi pierde indexurile de URL-uri inainte de traducere (pentru că 301 de redirecţionare este utilizat).
Sunteţi binevenit:)
Aşa cum am scris aici şi vă PM în opinia noastră nu aveţi nevoie de acest lucru şi este mai bine pentru dvs. SEO NU pentru a dezactiva URL-uri traduse. Acestea vor fi mai bine poziţionat de către Google (mai multe cuvinte cheie în limba cautate) şi nu veţi pierde indexurile de URL-uri inainte de traducere (pentru că 301 de redirecţionare este utilizat).
Cea mai mare problemă am este cel mai browsere nu arată cele url-uri limba în mod corespunzător în bara de adrese a browserului, ele arată ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, asa ca oamenii legarea la mine va face legătura cu url-uri nesolicitate. Acest lucru este rău pentru SEO.
Cea mai mare problemă am este cel mai browsere nu arată cele url-uri limba în mod corespunzător în bara de adrese a browserului, ele arată ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, asa ca oamenii legarea la mine va face legătura cu url-uri nesolicitate. Acest lucru este rău pentru SEO.
Mai întâi de toate SEO este de aproximativ cizme ca te vad, nu oameni. În al doilea rând - URL-uri nu sunt nedorite - acestea sunt bine. Ceea ce este scris despre ea este modul în care IE se prezinta. Verificaţi-l în Opera, Chrome, Firefox - totul este frumos. Deoarece notaţie% este un standard. Şi, IE, de asemenea, atunci când aceasta respectă trimite cererea la server, pur si simplu nu-l arată frumos. Daca stii o limba cu caractere speciale, apoi Puteţi verifica-l chiar şi schimbarea notaţie% la scrisorile de construcţii, în unele URL - veţi vedea că este aceeaşi pagină.
În rezumat: link-uri sunt bine.
Totuşi putem lua ca cererea pentru a genera link-uri pentru IE în alt mod. Noi chiar ştiu deja cum să facă acest lucru (Lecţii învăţate cu vB4;)).
Cum pot dezactiva url-uri din nou în noua versiune? 3.3.2
Cum pot dezactiva url-uri din nou în noua versiune? 3.3.2
În acest caz, este suficient daca pur si simplu nu face modificări pentru fişier functions_vbseo_createurl.php:)
NOTĂ: Traducere de URL-uri oferă mult mai bine şi am făcut SEO OPTIMIZARE mari în acest domeniu, în special 3.3.2 Am făcut modificări pentru acest algoritm şi adaugă traduceri întârziat pentru URL-uri, pentru că anterior a existat strangulare pe care am găsit de curând. Deci, va sfatuim sa făcut doar integrarea deplină şi să verificaţi performanţele reale cu adresele URL traduse - poti fi foarte surprins pozitiv în acest domeniu:) Apoi, dacă vă decideţi că acesta nu este încă suficient puteţi dezactiva întotdeauna mai târziu. Vă rugăm să verificaţi aceasta - este foarte mare pentru SEO dumneavoastră şi vă va aduce trafic mai mult (din cauza poziţiilor mai bine index).
Deci, I a păstra fişierul vechi? un nou ithought au prezentat modificări noi, ca pe integrare vbseo?
Deci, I a păstra fişierul vechi? un nou ithought au prezentat modificări noi, ca pe integrare vbseo?
Da, şi această integrare a fost de a asigura traduceri URL-ul pe care nu doriţi să aibă (încă să încurajeze pentru a verifica performanţa reală pentru URL-urile traduse).
PS.
Făcut încă toate modificările pentru functions_vbseo_url.php
Ok, mulţumesc, au o problema cu pavilion, care nu apar ... la toate. în subsol.
În al doilea rând problema,
fix-l.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):