PDA

View Full Version: Rezolvate Fatal error: Nu se poate redeclare vbseo_thread_seotitle ()

StarBuG
11-12-09, 10:22
Bună

I a lua această eroare după instalarea vBET

Fatal error: Nu se poate redeclare vbseo_thread_seotitle () (anterior, a declarat în / usr / www / calea / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / usr / www / cale / vbenterprisetranslator_seo.php pe linia 43

Am făcut modificări include / functions_vbseo_createurl.php şi încărcat-l.
A făcut modificări în setările de vbseo.

Am adaugat codul htaccess şi încărcat-l.

Am stabilit toate opţiunile (vreau doar opţiunile de germană şi engleză ca limbă), în adminCP pentru vBET

Plz consiliere

StarBuG

ps: o opţiune în meniurile care AdminCP Setări jos este fără text (un API Google)

vBET
11-12-09, 23:21
Nu ai facut instrucţiuni de teren necultivat de instalare - să fie calm, este floare la ureche:) Vezi aici:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post169

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1