PDA

View Full Version: Rezolvate Nr licenţă

prejf
22-05-11, 21:20
Max an în urmă am cumpărat o licenţă de numărul facturii dvs. script [* CUT *], astăzi, după panoul de intrare care nu pot vedea permisul meu (desi scenariul am folosit doar o singura data), am obţine informaţiile pe care am să cumpere jeszcez timp, eu nu înţeleg ceva aici? Am plătit pentru licenţele 2010-04-25 cu atenţie şi deodată dispare? Ce este aceasta?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
ai dreptate - am detaliile facturii. Această tranzacţie este legat cu un alt cont de utilizator. Sunteţi utilizaţi cont de utilizator fără licenţă (un alt cont de utilizator au această licenţă). Puteti explica de ce?
Vă mulţumim pentru cererea

vBET
23-05-11, 21:25
Buna ziua. Cum Kamli verifica licenţă nu a dispărut, pur şi simplu aparţine unui alt cont. Vă rugăm doar jurnal în contul din care aţi achiziţionat licenţa şi nu veţi avea opţiuni asociate cu licenţă de management:) Deci, nimic nu poate fi pierdută - doar aţi uitat de la care aţi achiziţionat licenţa dvs.:) Dacă aveţi nevoie de ajutor, Camille vă va trimite un PM cu numele contului . Vă rugăm să scrieţi, sau este deja OK, dacă aveţi nevoie de un memento? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1