PDA

View Full Version: Rezolvate mesaj de eroare la actualizare

simit patel
16-11-09, 17:46
Buna ziua,

i dispun în prezent de vBET 2.21 ruleaza pe site-ul meu, cu vbulletin 3.8.1 si 3.3.2 vbseo. M-am dus să faceţi upgrade la vBET 3.12. Am încărcat toate fişierele pentru a suprascrie pe cele existente. Am mers apoi la admincp pentru a încărca produsului. Cu toate acestea, atunci când m-am dus la admincp, am primit următorul mesaj de eroare:

Nu poate redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / UTILIZATOR Director / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php pe linia 38

astfel încât nu am putut logati pentru a admincp pentru a încărca produsului.

i-au revenit la vBET 2.21 fişierele pentru acum.

stii care e problema? Cum pot rezolva acest mesaj de eroare?

mulţumiri
simit

vBET
16-11-09, 17:59
Buna ziua,

i dispun în prezent de vBET 2.21 ruleaza pe site-ul meu, cu vbulletin 3.8.1 si 3.3.2 vbseo. M-am dus să faceţi upgrade la vBET 3.12. Am încărcat toate fişierele pentru a suprascrie pe cele existente. Am mers apoi la admincp pentru a încărca produsului. Cu toate acestea, atunci când m-am dus la admincp, am primit următorul mesaj de eroare:

Nu poate redeclare vbseo_thread_seotitle () in / home / UTILIZATOR Director / public_html / includes / functions_vbseo_createurl.php pe linia 38

astfel încât nu am putut logati pentru a admincp pentru a încărca produsului.

i-au revenit la vBET 2.21 fişierele pentru acum.

stii care e problema? Cum pot rezolva acest mesaj de eroare?

mulţumiri
simit

Acest lucru este normal, pentru că nu ai facut de integrare întregi cum este descris în manualul si l-au făcut deja parţial (deja stabilite norme htaccess.). Vă rugăm să consultaţi aici:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post169

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1