PDA

View Full Version: Deja adoptată Excepţii pentru: "trust Google"

CThiessen
26-09-10, 09:58
Max, cel mai bun găsi setarea: "Google de încredere atunci când rezultatul este încrederea demn" poate nu activez dar, ca scris în forumul meu în mai multe limbi. În forumul meu în limba germană, engleză şi Portugiesisch.Es ar fi frumos dacă pentru funcţia "Google de încredere" atunci când rezultatul este încrederea demn limbi pot stabili să nu fie traduse.GrussChristian

vBET
27-09-10, 07:25
Nu am înţeles foarte clar. Vrei optiune de configurare suplimentare, care vă va permite să-i spuneţi vBET, că, dacă mesajul se dovedeşte a fi scrise în anumite limbi (configurabil), atunci nu vrei acest mesaj să fie în mod automat de către opaqued lang bbcode. Este că ceea ce ai nevoie?

CThiessen
27-09-10, 15:35
Bună,
Îmi place să aibă opţiunea prevăzută la:

Trust Google atunci când rezultatul este demn de încredere

Şi plus, un câmp sau casetă sau ce vreodată.
Dar nu cred că în cazul în care Google sa este: de (standard), en, pt

această limbi doar ca un exemplu. Acest lucru este util pentru forumuri cu utilizatori multilingvă. Deci, "normală" Manual de utilizare sunt capabili să scrie chiar şi în limbi străine. Utilizatorii dar cu un fel de limbi exotice vor fi traduse.

Salutări
Creştin

vBET
29-09-10, 18:59
Vom lua în considerare pentru a face configurabile.

In acest moment poti face modificarea simplu pentru a avea acest lucru. Dacă doriţi, vă rugăm să necultivat acestor instrucţiuni:
1. Deschideţi / include / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Căutare:

if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Înlocuiţi de:

if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {

Vă rugăm să reţineţi că nu a fost testat.

CThiessen
30-09-10, 10:35
Bună,
Am schimbat codul de câteva minute în urmă.
Primul test cautati bine. Să vedem cum funcţionează în condiţii normale de utilizare.

Mulţumiri
Creştin

kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1