PDA

Žiūrėti pilną versiją: priimta Išimtys: "pasitiki" Google "

CThiessen
26-09-10, 09:58
Sveiki, geriausiai rasti nustatymas: "Kai rezultatas yra pasitikėjimo godzien pasitikėjimą Google" galite ne įjungti bet, kaip raštu mano forume keliomis kalbomis. Mano forume vokiečių kalba, anglų kalba ir Portugiesisch.Es būtų malonu jei funkcijai "Patikos Google" kai rezultatas yra pasitikėjimo godzien kalbomis gali būti nustatytas kaip niekada būti išverstos.GrussChristian

vBET
27-09-10, 07:25
Ar aš suprantu, aišku. Norite papildomų konfigūravimo parinktį, kuri leis jums pasakyti vBET, kad jei pranešimas yra nustatyta, turi būti parašyta konkrečias kalbas (konfigūruojama), tada jūs nenorite būti automatiškai opaqued šį pranešimą lang bbcode. Ar tai, ko jums reikia?

CThiessen
27-09-10, 15:35
Sveiki,
Man patinka turėti pasirinkimo galimybe, nurodyta:

Pasitiki "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas

Be to, lauke ar žymės langelį arba koks nors.
Bet ne, jei "Google" nuomone, jos yra: de (standartas), LT, PT

Tai tik kaip pavyzdys kalbomis. Tai naudinga forumus daugiakalbėje Vartotojai. Taigi "normalus" Vartotojas gali rašyti net ir užsienio kalbų. Bet kažkoks egzotinių kalbų bus verčiami Vartotojai.

Sveikinimai
Krikščionių

vBET
29-09-10, 18:59
Mes svarstysime apie tai konfigūruojama.

Šiuo metu jūs galite padaryti paprasta pakeitimus. Jei norite, prašome pūdymas šių nurodymų:
1. Atidaryti / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Ieškoti:

if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Pakeisti:

if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {

Atkreipkite dėmesį, kad jis nebuvo išbandytas.

CThiessen
30-09-10, 10:35
Sveiki,
aš pakeičiau kodą prieš kelias minutes.
Pirmo bandymo ieškote. Pažiūrėkime, kaip ji dirba normaliomis naudojimo.

Ačiū
Krikščionių

kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Ačiū už jūsų atsakymą.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1