Hi.
1. Proszę zaktualizować vBSEO. Używasz starej wersji.
Z wersji można nadal korzystać z vBET, ale nie będzie zintegrowany z vBSEO, więc linki nie są tłumaczone. Wszystkie inne funkcje vBET będzie działać dobrze.
Możesz również sprawdzić się pod kątem kodu, który jest odpowiedzialny w tej starej wersji vBSEO za zdobycie tytułów wątków i zastąpienie go odpowiednimi, jeśli nie chcesz aktualizować vBSEO. Jako wskazówkę mogę stwierdzić, gdzie jest używana funkcja vbseo_thread_seotitle. Proszę zwrócić uwagę, że starsze wersje vBET pracowałem z vBSEO 3.2.x (jak pamiętam nasze forum praca w dniu 3.2.2) i procedura integracji była inna, ale w tej chwili to nie będzie działać, więc nie mogę dać Ci stare instrukcje integracyjne. VBSEO zmienił swój kod, a także vBET, więc integracja musiała być również zmieniona.
Właśnie sprawdziłem i vBSEO 3.2.2 kod można znaleźć:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Więc po prostu za stary - nie obsługiwanej wersji. Proszę zaktualizować lub użyj vBET bez tłumaczenia linki (nie najlepsze dla Twojego SEO), lub znaleźć kod, który należy zmienić i to zmienić.
2. W tej chwili ta opcja ma być wyłączona. Należy pamiętać, że nie wpływa na SEO, ponieważ wyszukiwarki po prostu ignoruje znacznik meta słowa kluczowe i wykorzystuje prawdziwe zawartości strony do indeksowania.