Istnieje wiele miejsc, gdzie nazwy użytkowników są wyświetlane. Jeśli uważasz, że jednym z miejsc, gdzie użytkowników są jeszcze przetłumaczone - zgłoś go tutaj
Istnieje wiele miejsc, gdzie nazwy użytkowników są wyświetlane. Jeśli uważasz, że jednym z miejsc, gdzie użytkowników są jeszcze przetłumaczone - zgłoś go tutaj
W tej chwili trudno jest zauważyć - dziwne nazwy użytkowników nie są tłumaczone. Ale są pewne obszary, w których możliwe jest, że nazwy użytkowników będą zrealizowane. Jeśli znajdę takie miejsce będę nad nim pracować
Ostatnio edytowane przez vBET; 13-10-09 W 15:59.
Moja nazwa użytkownika są tłumaczone na całym świecie, kto jest online, słupki, itp.
Ostatnio edytowane przez vBET; 08-11-09 W 01:46. Powód: Zły BBCode
Czy używasz żadnych mod, który usuwa komentarze? ...
Zobacz ten:
http://www.vbenterprisetranslator.co...t.html # post213
Jeśli masz przetłumaczone wszędzie zakładam, że używasz takich mod.
Hmm Niestety nie wiem co "usuwania komentarzy" na myśli. Czy możesz wyjaśnić lub podać przykład takiego moda? Możemy stworzyć listę zbyt modów, które "usuwania komentarzy".
vBET jest za pomocą komentarzy HTML, aby określić, które części strony wyniki nie powinny być tłumaczone. To po prostu stawia takiego tekstu pomiędzy:
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->
i
<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->
Więc jeśli używasz jakiś mod, który czyści komentarze HTML następnie wynik który przyjechał do ostatecznego vBET plugin (jest to jeden dla global_complete haku) jest bez tego ogłoszenia i vBET jest tłumacząc wszystko - tak jak to było polecenie.
Więc proszę znaleźć mod, który usuwa komentarze HTML i wyłączyć go lub jego wtyczki za pomocą global_complete hak, zestaw egzekucji do 1001. Będziesz robić to wszystko przez Admin CP.
Jeśli potrzebujesz więcej wskazówek daj znać Chętnie pomoże
Próbowałem wyłączyć wszystkie global_complete wtyczki haka (z wyjątkiem vBET i vBSEO oczywiście), ale wciąż tłumaczy.
Będę musiał przejść przez każdy produkt teraz i wyłączyć jeden po drugim, aby znaleźć sprawcę.