Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 5 z 5 FirstPierwszy ... 345
Wyniki 41 do 43 z 43

Wątek: vBET 3.3.4 wydane

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Przeważnie łączy to, że ludzie zapomnieli, że dokonane zmiany w pliku robots.txt 2-3 miesiące wcześniej (tak Google reaguje w taki czas - może być szybciej, jeśli mają bardzo wysoki page rank). Czasami ludzie patrzą na wyniki w Google - tam, gdzie pojawia się tylko w przybliżeniu ilość zaindeksowanych podstron, a nie rzeczywisty. Więc zbliżenia może zmienić się na lepsze i to nie znaczy, że każdy z Twoich stron została usunięta z indeksu. Również - Google jest ogromna i wiele baz danych, które od czasu do czasu są aktualizowane, powielane i tak dalej - może to być tylko efekt pracy algorytmów Google bazy danych. Również Google zmienia to algorytmy indeksowania i to jest możliwe, że niektóre z już zaindeksowanych stron uważane są obecnie za powielania treści (tj. większości państw stron w 99% takie same) i usuwane z indeksów.

Tak długo, jak nie widzisz dużą liczbę błędów w narzędzia dla webmasterów można zakładać, że jest, jak działa Google. Ale jeśli widzisz błędy - to jest po twojej stronie i to należy zareagować.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Polish
    Translated text
    Minął tydzień numer na mojej stronie google prawie się nie zmienił, a nawet na bardzo małych w górę iw dół, ale nie mógł osiągnąć liczbę 145 000 (liczba tygodni temu istnieje). 2 dni temu przechowywane 145.000. A dzisiaj jest 143.000. Nie skonfigurować lub zmienić plik robots.txt, po 6 miesiącach. i plik robots.txt skonfigurowany w następujący sposób:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Aktualizacji statusu indeks mapy przedstawia się jako sukces, ale URL złożony wzrost był Adresów URL w indeksie witryn internetowych że odległość zmniejsza się o dzień. Nie wiem, co mi się stało, możesz mi pomóc, dlaczego? Bo nie wiem skąd. Chciałbym używać około miesiąca, ale vBET 2,10 nie byłem vBSEO Generator konfiguracji Mapa strony jako przewodnik tutaj) Ale kiedy przejść do wersji komercyjnej 3.3.3 byłem zainteresowany i przeczytać instrukcję plik konfiguracyjny dla witryny. Początkowo z 3.3.3 znalazłem bardzo podekscytowani stały wzrost indeksu Google. Od aktualizacji do 3.3.4 będzie się tak. Nie wiem, dlaczego jeszcze raz? Mam nadzieję, że pomoże. tylko 19 błędów w sprawozdawczości czasu z mojej strony w Google Narzędzia dla webmasterów
    Original text
    Ostatnio edytowane przez haiduongbk; 02-07-10 W 01:51.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Polish
    Translated text
    Minął tydzień numer na mojej stronie google prawie się nie zmienił, a nawet na bardzo małych w górę iw dół, ale nie mógł osiągnąć liczbę 145 000 (liczba tygodni temu istnieje). 2 dni temu przechowywane 145.000. A dzisiaj jest 143.000. Nie skonfigurować lub zmienić plik robots.txt, po 6 miesiącach. i plik robots.txt skonfigurowany w następujący sposób:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Aktualizacji statusu indeks mapy przedstawia się jako sukces, ale URL złożony wzrost był Adresów URL w indeksie witryn internetowych że odległość zmniejsza się o dzień. Nie wiem, co mi się stało, możesz mi pomóc, dlaczego? Bo nie wiem skąd. Chciałbym używać około miesiąca, ale vBET 2,10 nie byłem vBSEO Generator konfiguracji Mapa strony jako przewodnik tutaj) Ale kiedy przejść do wersji komercyjnej 3.3.3 byłem zainteresowany i przeczytać instrukcję plik konfiguracyjny dla witryny. Początkowo z 3.3.3 znalazłem bardzo podekscytowani stały wzrost indeksu Google. Od aktualizacji do 3.3.4 będzie się tak. Nie wiem, dlaczego jeszcze raz? Mam nadzieję, że pomoże. tylko 19 błędów w sprawozdawczości czasu z mojej strony w Google Narzędzia dla webmasterów
    Original text
    Moim zdaniem chyba nic się nie dzieje. Nie masz żadnych błędów w narzędzia dla webmasterów. 143 000 lub 145 000 - to wygląda ocena nie prawdziwe, dokładne liczby zaindeksowanych stron. A jeśli jest to oszacowanie oszacowano wówczas wyniki mogą się różnić. , Z którego biorą te liczby?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Snake View Post
    Także kolejny błąd, po włączeniu vBET, na niektórych stronach przerwy narzędzi wątku, tzn. u góry - rozwijanego menu przerwy. Następnie narzędzia gwint na dole wątku brakuje to ikony. Również "Odpowiedz" zniknie. Ten błąd naprawia się sam, jeżeli i wyłączyć vBET. i to się zdarza tylko dla gości. Dzięki.

Zobacz tutaj - Eternal "Pozyskiwanie adresu sieciowego" na karcie sieciowej - Sok komputerowe
    Poprawione i zostaną włączone do vBET 3.3.5

Strona 5 z 5 FirstPierwszy ... 345

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •