Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 5 gada 5 FirstPirmkārt ... 345
Rezultāti 41 līdz 43 gada 43

Thread: 3.3.4 vBET atbrīvots

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Mar 2010
    Atbildes
    31

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Pārsvarā bieži ir tā, ka cilvēki aizmirsa, ka viņiem veiktas izmaiņas robots.txt 2-3 mēnešu ātrāk (jā Google reaģē tik ilgi - tas var būt ātrāk, ja jums ir super augstas Page Rank). Arī dažreiz cilvēki jāizskatās rezultātus Google meklēšana - ja tiek ràdïta tikai tuvināti skaits indeksē lapas, nevis reāla. Tātad tuvināšanu varētu mainīt, lai labāk viens, un tas nenozīmē, ka kāds no jūsu lapas tika izņemta no indeksa. Arī - Google ir milzīgs, un ir daudz datu bāzēm, kuras laiku pa laikam tiek atjauninātas, kopēt un tā tālāk - tas var būt tikai sekas Darba Google datu bāzes algoritmiem. Arī Google maina tā indeksēšanas algoritmu un tas ir iespējams, ka daži no jūsu jau indeksē lapas, tagad uzskata par pārklāšanos (ti, lielāko biedrs lapām ir 99% tas pats) satura un izņemt no indeksiem.

Kamēr jūs neredzat daudz kļūdas jūsu webmaster rīkus, jūs varat pieņemt, ka tas ir tikai kā Google darbojas. Bet, ja redzat kļūdas, - tad tas ir jūsu pusē, un tad jums vajadzētu reaģēt.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Latvian
    Translated text
    Nedēļa ir pagājis skaits manā vietā google tikpat kā nav mainījies, un pat ļoti mazās augšup un lejup, bet nevarēja sasniegt numuru 145 000 (numurs nedēļas atpakaļ tur). 2 dienas atpakaļ tas tur 145.000. Un šodien ir 143.000. Man nav konfigurēt vai mainīt robots.txt failu pēc 6 mēnešiem. un mana robots.txt failu, konfigurēts šādi:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Neatļaut:
    Atjauninātais indekss sitemap statuss tiek ziņots kā veiksmīga, bet URL iesniegti pieaugums bija URL tīmekļa rādītājā šis attālums tiek samazināts par dienu. Es nezinu, kas notika ar mani, Vai varat palīdzēt man, kāpēc? Iemesls es nezinu, no kurienes. Es varētu izmantot apmēram mēnesi, bet vBET 2,10 man nebija vBSEO Sitemap Generator konfigurāciju, kā jūsu ceļvedi šeit) Bet, kad es varu pārslēgties uz komerciālo versiju 3.3.3 Tas mani ieinteresēja un izlasīt rokasgrāmatu config failu sitemap. Sākotnēji ar 3.3.3 es atradu ļoti satraukti par pastāvīgi palielinās indeksa Google. Tā kā uzlabot līdz 3.3.4, ir no kā šis. Es nezinu, kāpēc atkal? Ceru, ka jums palīdzēt. tikai 19 kļūdas ziņošanas laiks no savu portālu Google Webmaster rīki
    Original text
    Pēdējo reizi haiduongbk; 02-07-10 pie 01:51.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Latvian
    Translated text
    Nedēļa ir pagājis skaits manā vietā google tikpat kā nav mainījies, un pat ļoti mazās augšup un lejup, bet nevarēja sasniegt numuru 145 000 (numurs nedēļas atpakaļ tur). 2 dienas atpakaļ tas tur 145.000. Un šodien ir 143.000. Man nav konfigurēt vai mainīt robots.txt failu pēc 6 mēnešiem. un mana robots.txt failu, konfigurēts šādi:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Neatļaut:
    Atjauninātais indekss sitemap statuss tiek ziņots kā veiksmīga, bet URL iesniegti pieaugums bija URL tīmekļa rādītājā šis attālums tiek samazināts par dienu. Es nezinu, kas notika ar mani, Vai varat palīdzēt man, kāpēc? Iemesls es nezinu, no kurienes. Es varētu izmantot apmēram mēnesi, bet vBET 2,10 man nebija vBSEO Sitemap Generator konfigurāciju, kā jūsu ceļvedi šeit) Bet, kad es varu pārslēgties uz komerciālo versiju 3.3.3 Tas mani ieinteresēja un izlasīt rokasgrāmatu config failu sitemap. Sākotnēji ar 3.3.3 es atradu ļoti satraukti par pastāvīgi palielinās indeksa Google. Tā kā uzlabot līdz 3.3.4, ir no kā šis. Es nezinu, kāpēc atkal? Ceru, ka jums palīdzēt. tikai 19 kļūdas ziņošanas laiks no savu portālu Google Webmaster rīki
    Original text
    Manuprāt, iespējams, nekas nenotiek. Jums nav kļūdas webmaster rīkus. 143 000, vai 145 000 - tas izskatās novērtējums nav īsta, precīzu skaitu indeksē lapas. Un, ja tas ir novērtējums, tad lēsts rezultāti var atšķirties. No kurienes Jūs lietojat tiem numuriem?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Snake View Post
    Vēl viens bug, kad es varētu vbet, uz dažām lapām Thread Tools pārtraukumiem, ti saites augšā - nolaižamajā izvēlnē pārtraukumiem. Tad Thread Tools apakšā pavediens ir pazudis tas ikonas. Arī "post atbilde" ikona pazūd. Šo kļūdu labojumi sevi, ja es atspējoju vbet. un tas tikai notiek ar viesiem. Paldies.

Skatīt šeit - Eternal "Iegūt tīkla adrese" uz tīkla kartes - Computer Sulas

Lappuse 5 gada 5 FirstPirmkārt ... 345

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •