Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Serwerów Power

Członek

Default Serwerów Power

Text automatically translated from: Italian to: Polish
    Translated text
    Staraliśmy się, aby sprawdzić wszystkie parametry, które zostały nam w ostatnich tygodniach, ale serwer nie może zrobić.
    Wtedy mój gospodarz poprosił mnie zapytać, jakie funkcje ma mojego serwera w przyszłości pracować dobrze z Twoją wtyczki biorąc pod uwagę tych miesięcznych wizyt:

Statystyki ruchu
    Wszystkie statystyki ruchu są Szacunki Worldwide

Unikalnych użytkowników (cookies)
    65K

Unikalnych użytkowników (użytkowników)
    33K

Wyświetleń strony
    120K

wizyt
    71K

https://www.google.com/adplanner/sit...ype=1&lp=false

Który serwer oferuje wskazówki?
    Twoje innych klientów podobnych wniosków do mojego serwera z nich korzystać?
    Dzięki
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Prosimy o monitorowanie serwera w procesora i pamięci i określić, które źródło jest wymagane.

Proszę pamiętać o wyłączeniu niektórych językach, jeśli serwer nie może jej wszystkie (start z kilku, i dodać więcej od czasu do czasu gdy serwer trzyma).

Również - widzę w naszej bazie danych, które nigdy nie pobrano żadnych vBET w licencji. Skąd wiesz, że twój serwer nie jest wystarczające dla vBET? ...

Członek

Translated text
    Przepraszam, nie rozumiem:, który wygląda jak ja zainstalować vBET do Ciebie ....
    można wyjaśnić to lepiej?
    Original text

Członek

Translated text
    I "jednak mój hosting provider powiedział, żebym na to pytanie: serwer używam teraz zapłacić około 600 € na rok, nie może jej wspomóc forum.
    Jego cechy to:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB dedykowanej pamięci RAM
    Flat 1Mbps
    Centos OS 5.x

Czy wydaje się normalne, że mamy do czynienia lub nie jest to problem oprogramowania?
    Próbowaliśmy wszystkiego, a nie piasek, aby uniknąć ciągłego spadku połączenia.
    dzięki
    Original text

Quote Napisał Valdo View Post
    Translated text
    Przepraszam, nie rozumiem:, który wygląda jak ja zainstalować vBET do Ciebie ....
    można wyjaśnić to lepiej?
    Original text
    Bardzo mi przykro - to jest mój błąd. Sprawdziłem naszej bazie danych, gdzie widzimy pliki, które został pobrany przez naszych klientów. Teraz sprawdziłem zamówienie i widzę, że kupił serwis instalacji - to dlaczego nie widział pobrany plik.
    Jeszcze raz - bardzo przepraszam. I było sprawdzenie, aby sprawdzić, jaki jest twój adres forum i która wersja vBET są uruchomione.

Czy możecie wysłać adres URL forum i powiedz co vBET wersji używasz.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-04-10 W 20:35.

Quote Napisał Valdo View Post
    Translated text
    I "jednak mój hosting provider powiedział, żebym na to pytanie: serwer używam teraz zapłacić około 600 € na rok, nie może jej wspomóc forum.
    Jego cechy to:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 MB dedykowanej pamięci RAM
    Flat 1Mbps
    Centos OS 5.x

Czy wydaje się normalne, że mamy do czynienia lub nie jest to problem oprogramowania?
    Próbowaliśmy wszystkiego, a nie piasek, aby uniknąć ciągłego spadku połączenia.
    dzięki
    Original text
    Krople połączenia nie są do końca czymś normalnym w ogóle.

Na jakim poziomie masz połączenia problemy? Między serwerem przeglądarki? Między serwerem i Google? Między VB i MySQL?
    Co to jest szybkość tłumaczenia? Można prześlij nam adres URL forum?

Członek

Translated text
    Url forum Szkoły - Forum ogólnej wiedzy i gdy jest w dół.
    Mamy kilku tygodniach testów, ale nie możemy rozwiązać nasze problemy.
    Niezależnie od pomocy, jak również niezbędne, jest lubiany.
    Dzięki
    Original text

Pomożemy Ci z przyjemnością. Aby to zrobić, że musimy więcej informacji. Prosimy o odpowiedzi na moje ostatnie pytania. Ponadto, która wersja vBET używasz?

Widzę, że tłumaczenia są dość szybko. Jeszcze ...

Teraz ostatecznie można powiedzieć ci że tracisz dużo wyników, ponieważ masz podwójne przekierowania, które już są eliminowane w najnowszej wersji vBET. Proszę zaktualizować do najnowszej wersji vBET i zrobić vBSEO integracji ponownie (tu masz informacje na temat nowych czynności integracji: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
    Należy pamiętać, że najnowsza wersja ma również wiele innych ulepszeń wydajności. Jeśli użytkownik już działa na tych-nadal ma nową integrację vBSEO-pozwoli to na bezpieczne ładowanie serwera do serwera. Zaufaj mi-wielu użytkowników napisało wielkie słowa na ten temat
    Jeśli nie czujesz się dobrze w aktualizacji i integracji, możemy zrobić to za Ciebie - wystarczy yo kupić modernizacji usług.

I jeszcze jedno - widzę, że masz poważny problem z tłumaczone adresy URL. Na serwerze nie działają linki, które mają specjalne listy.
    Tj.: ten w języku polskim działa, ponieważ nie mają żadnych specjalnych liter:
    Nowa definicja magnetyzm
    A ten ma specjalne litery (az) i nie działa:
    Szkoły - forum Zoints przez
    Jest to bardzo ważne - już teraz języków takich jak arabski czy japoński (i niektóre inne) nie działa w ogóle na serwerze, bo są tylko znaki specjalne dla nich.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 23-04-10 W 03:11.

Członek

Translated text
    ok, właśnie kupiłem usługę aktualizacji.
    iść dalej, jeśli chcesz: dostępu do danych powinny mieć je innym razem, ponieważ mam zainstalowane vBET, nie uległy zmianie.
    Original text

Nie zbieramy dostępu do danych od użytkowników dla celów bezpieczeństwa. Również te mogą być zmieniony w każdej chwili. Dlatego też prosimy za każdym razem na rzeczywistych danych dostępu.

Pilny: Prosimy o zapoznanie mail informacji.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •