Prosimy o monitorowanie serwera w procesora i pamięci i określić, które źródło jest wymagane.
Proszę pamiętać o wyłączeniu niektórych językach, jeśli serwer nie może jej wszystkie (start z kilku, i dodać więcej od czasu do czasu gdy serwer trzyma).
Również - widzę w naszej bazie danych, które nigdy nie pobrano żadnych vBET w licencji. Skąd wiesz, że twój serwer nie jest wystarczające dla vBET? ...
Bardzo mi przykro - to jest mój błąd. Sprawdziłem naszej bazie danych, gdzie widzimy pliki, które został pobrany przez naszych klientów. Teraz sprawdziłem zamówienie i widzę, że kupił serwis instalacji - to dlaczego nie widział pobrany plik.
Jeszcze raz - bardzo przepraszam. I było sprawdzenie, aby sprawdzić, jaki jest twój adres forum i która wersja vBET są uruchomione.
Czy możecie wysłać adres URL forum i powiedz co vBET wersji używasz.
Ostatnio edytowane przez vBET; 22-04-10 W 20:35.
Pomożemy Ci z przyjemnością. Aby to zrobić, że musimy więcej informacji. Prosimy o odpowiedzi na moje ostatnie pytania. Ponadto, która wersja vBET używasz?
Widzę, że tłumaczenia są dość szybko. Jeszcze ...
Teraz ostatecznie można powiedzieć ci że tracisz dużo wyników, ponieważ masz podwójne przekierowania, które już są eliminowane w najnowszej wersji vBET. Proszę zaktualizować do najnowszej wersji vBET i zrobić vBSEO integracji ponownie (tu masz informacje na temat nowych czynności integracji: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Należy pamiętać, że najnowsza wersja ma również wiele innych ulepszeń wydajności. Jeśli użytkownik już działa na tych-nadal ma nową integrację vBSEO-pozwoli to na bezpieczne ładowanie serwera do serwera. Zaufaj mi-wielu użytkowników napisało wielkie słowa na ten temat
Jeśli nie czujesz się dobrze w aktualizacji i integracji, możemy zrobić to za Ciebie - wystarczy yo kupić modernizacji usług.
I jeszcze jedno - widzę, że masz poważny problem z tłumaczone adresy URL. Na serwerze nie działają linki, które mają specjalne listy.
Tj.: ten w języku polskim działa, ponieważ nie mają żadnych specjalnych liter:
Nowa definicja magnetyzm
A ten ma specjalne litery (az) i nie działa:
Szkoły - forum Zoints przez
Jest to bardzo ważne - już teraz języków takich jak arabski czy japoński (i niektóre inne) nie działa w ogóle na serwerze, bo są tylko znaki specjalne dla nich.
Ostatnio edytowane przez vBET; 23-04-10 W 03:11.
Nie zbieramy dostępu do danych od użytkowników dla celów bezpieczeństwa. Również te mogą być zmieniony w każdej chwili. Dlatego też prosimy za każdym razem na rzeczywistych danych dostępu.
Pilny: Prosimy o zapoznanie mail informacji.