Моля, наблюдава сървъра си в област на процесора и използваната памет и да определи кой ресурс е необходим.
Моля, не забравяйте за изключване на някои езици, ако вашият сървър не могат да го направят с всички (Започнете с малко, и да добавите повече от време на време, ако сървърът го държи).
Също така - аз виждам в нашата база данни, че никога не сте изтеглили всяко vBET под лиценза си. Откъде знаеш, че сървърът ви не е достатъчно за vBET? ...
Много съжалявам - това е моя грешка. Проверих нашата база данни, където виждаме кои файлове е изтеглен от наши клиенти. Точно сега аз проверих и виждам, че сте купили инсталация услуга - това е защо не съм видял изтегления файл.
Още веднъж - много съжалявам. Бях проверка да се види какво е вашия нов форум URL и коя версия на vBET се работи.
Може ли да изпратите URL на форум и да каже кой vBET версия се изпълняват.
Последната промяна е направена от vBET; 22-04-10 В 20:35.
Ние ще Ви помогнем с удоволствие. За да направя, че имаме нужда от повече информация. Моля, отговор на последната ми въпроси. Също така коя версия на vBET използвате?
Виждам, че преводите са доста бързи. И все пак ...
Сега мога да окончателно ви кажа, че сте изгуби партида на работните показатели, понеже сте двойни пренасочва, които вече са премахнати в най-новите vBET версия. Моля, актуализирайте за най-новите vBET версия и не vBSEO интеграция отново (тук имате подробности за нови интеграция стъпки: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Моля, имайте предвид, че най-новата версия има и много други подобрения в производителността. Ако вече работи на тези - все още направи нова интеграция vBSEO - това ще ви сейф ЛОТ на натоварването на сървъра. Повярвай ми - много потребители написаха страхотни думи за това
Ако не се чувствате добре в актуализации и интеграции, можем да го направим за вас - просто трябва йо закупите нашите ъпгрейд услуга.
Още едно нещо - аз виждам, че имате сериозен проблем с преведени URL адреси. На вашия сървър не работят връзките, които имат специални писма.
Т.е. това в полски работи, защото са не специални писма:
Nowa definicja magnetyzm
И това имат специални букви (AZ) и тя не работи:
Szkoły - Етикети Форум przez Zoints
Това е много важно - точно сега езици като арабски или японски (и някои други) не работят на вашия сървър, защото има само специални знаци за тези.
Последната промяна е направена от vBET; 23-04-10 В 03:11.
Ние не събираме данни за достъп от нашите потребители за целите на сигурността. Също така те могат да бъдат променяни по всяко време. Ето защо ние искаме всеки път, когато действителните данни за достъп.
Спешно: Моля, вижте нашата поща информация.