I purtchased vbet wieku temu ale zatrzymana przy użyciu jakiejkolwiek przyczyny nie pamiętam dobrze. Zdecydowaliśmy się odnowić moją licencji i zainstaluj go ponownie tylko znaleźć że wszystko zostanie zmieniona i nie jestem pewien, że są to poprawnie zainstalowane. I opuściły wszystkie ustawienia domyślne dla microsoft tłumaczenie, jak znaleźć obecnie istnieją opłaty dla niektórych i pojawia się nie traanslations niezależnie od tego, jakie Flaga kliknięciu. Czy jest coś innego, którą należy zrobić? I zostały wyszukiwania, ale znajdowanie trudne do znalezienia informacji I 'm po
Moje forum jest Digiscrap Forum
Dzięki Julienowi z góry
Lissa
* Edycja, I got tłumaczeń do pracy po znalezieniu ogłoszenie, które pomogły, to nie tłumaczy stanowisk podczas dokonywania badań księgowania jednak tak więcej wyszukiwanie dla mnie, chyba że ktoś jest przydatne do pomocy
n/m I zostały odinstalowane to i innym $30 bucks Dren. Instrukcje są w najlepszym ubogich i słomy last został znajdowanie, że wiele sieci dodatkowe miał dodano które sporządzali dużo więcej pracy dla mnie z photopost uprawnienia do instalacji. W końcu zdecydowałem it wasn't warte udręki sorry