Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: I 'm lost lol

Junior Member

Default I 'm lost lol

I purtchased vbet wieku temu ale zatrzymana przy użyciu jakiejkolwiek przyczyny nie pamiętam dobrze. Zdecydowaliśmy się odnowić moją licencji i zainstaluj go ponownie tylko znaleźć że wszystko zostanie zmieniona i nie jestem pewien, że są to poprawnie zainstalowane. I opuściły wszystkie ustawienia domyślne dla microsoft tłumaczenie, jak znaleźć obecnie istnieją opłaty dla niektórych i pojawia się nie traanslations niezależnie od tego, jakie Flaga kliknięciu. Czy jest coś innego, którą należy zrobić? I zostały wyszukiwania, ale znajdowanie trudne do znalezienia informacji I 'm po

Moje forum jest Digiscrap Forum

Dzięki Julienowi z góry
    Lissa

* Edycja, I got tłumaczeń do pracy po znalezieniu ogłoszenie, które pomogły, to nie tłumaczy stanowisk podczas dokonywania badań księgowania jednak tak więcej wyszukiwanie dla mnie, chyba że ktoś jest przydatne do pomocy

n/m I zostały odinstalowane to i innym $30 bucks Dren. Instrukcje są w najlepszym ubogich i słomy last został znajdowanie, że wiele sieci dodatkowe miał dodano które sporządzali dużo więcej pracy dla mnie z photopost uprawnienia do instalacji. W końcu zdecydowałem it wasn't warte udręki sorry
    Ostatnio edytowane przez Lissa; 01-07-12 W 09:02.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć. vBET może pracować bez tych grup użytkowników-jest to po prostu potrzebne, aby wyłączyć niektóre wtyczki vBET. Jeśli jesteś zainteresowany możemy wysłać Ci szczegóły

Uwaga również że tych sieci automatycznie są zarządzane przez vBET i tylko jako dodatkowy sieci, więc nie należy zmieniać żadnych uprawnień innych użytkowników sieci.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •