مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : من از دست رفته LOL

عضو جدید

Default من از دست رفته LOL

من purtchased vbet قرون وسطي پيش متوقف شد اما با استفاده از آن به هر دلیل دیگری که اسمش یادم نیست. من تصميم گرفته ام به تجديد مجوز نصب و آن را دوباره به آن همه چيز عوض شده است و من اطمینان ندارم که من آن را درست نصب شده اند. من تمام تنظیمات پیش فرض برای microsoft ترجمه كه اكنون وجود دارد، و برای برخی از پردازه من نه traanslations پرچم هر آنچه من کلیک کنید. آیا چیز دیگری هست که من باید چیکار کنم؟ من بوده اند اما در جستجوى يافتن آن بسيار مشکل است تا از اطلاعات

انجمن های گفتگوی من Digiscrap انجمن

شما نمیتوانید در پرشین تولز
    لیزا

* ویرایش، ترجمه به کار پس از پیدا کردن یک پست که کمک کرد، این پست ترجمه هنگامی که من را پس آزمون هر چند جستجوی بنابراین برای من مگر آن که کسی دستی برای کمک به

N / من این و دلار هم 30 دلار از پایین کشیدن حذف شده است. دستورالعمل های ضعیف در بهترین حالت و نی بود که بسیاری از گروهها اضافه شده بود که کار بسیار بیشتری را برای من با مجوز نصب photopost. در پایان تصمیم گرفتم آن را به ارزش بدون هیچ زحمتی نبود، ببخشید
    آخرین ویرایش توسط Lissa. 01-07-12 در 09:02.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام. vBET می تواند بدون آن دسته از گروه های کاربری کار - آن است که فقط مورد نیاز برای غیر فعال کردن برخی از پلاگین های vBET. اگر شما علاقه مند ما می توانیم برای شما جزئیات ارسال

هم لطفا توجه داشته باشید که به طور خودکار توسط vbet usergroups هستند و تنها به عنوان مكمل usergroups، پس آن تغيير نمي هیچ نحوی شكل usergroups کاربران دیگر.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •