Nie należy zmieniać tylko jeden i oczekiwać, że będzie działać właściwie. Trzeba wykonać integrację całego musi odłogiem wszystkie czynności integracji - nie tylko jeden. Wyślij nam adres URL, który zmienia się po szczegóły integracji i dostępu, dzięki czemu możemy sprawdzić, co się dzieje tam.
Tuż przed pisałeś, stanowiła tylko jeden krok w integracji. Tutaj w jedno zdanie, piszesz, że zrobiłeś wszystko i że nie będzie uczynić wszystko. W jaki sposób to naprawdę? Udało Ci się integracja z vbseo, czy nie? Również co zatrzymuje Cię do tego - napisał że nie można wprowadzać zmian - Sprawdź, czy masz odpowiednie uprawnienia do plików, które chcesz zmienić. Jeśli nie jest rzeczą przywileje proszę opisać, dlaczego nie jest możliwe tych zmian - co zatrzymuje Cię w toku?
Pierwsza zmiana w krypcie viki jest potrzebne dla integracji tylko w jednym przypadku specjalne - jeśli mieści się tam nie trzeba będzie zmieniać żadnych plików viki skok przez konia. Również nawet wtedy musisz zrobić to - można po prostu zignoruj krypty viki w vBET. Należy pamiętać, że ten mod wymaga jakakolwiek integracja, bo krypty viki vBulletin architektury - tak proszę adres Wszelkie reklamacje do zespołu, który rozwija krypty viki.
Po drugie - co jest denerwujące, a co nie jest osobista sprawa. Słońce może być irytujące dla Ciebie, jeśli tak zdecydujesz. Należy pamiętać, że tutaj naszą rolą jest wspieranie Cię w vBET, nie robimy tutaj żadnych coachingu, osobistych zmian ani psychoterapii. Nie jesteśmy tutaj, aby praca z emocjami - proszę skupić się na wszelkie problemy, więc możemy Ci pomóc. Rozumiem, że dla Ciebie to jest irytujące - teraz Proszę pozwala skupić się na problem. Aby zignorować stron do tłumaczenia w vBET proszę użyć opcji
Admin PK - > vBET - > Opcje tłumaczenia - > Ignoruj adresy URL. Znajdziesz tam opis jak z niego korzystać. Jeśli zdecydujesz się na integracji z krypty viki następnie proszę odłogiem tych instrukcji:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Należy pamiętać, że te instrukcje są DNS├│w, gdyby wszystkie te informacje dostępne przed posiedzeniem.
Co to są przewody o? Proszę wskazać dokładnie wtyczki co myślisz będzie wymagać zmiany kodu i dlaczego myślisz jest konieczne. Został już poinformowane, że tylko integracji, która jest obowiązkowe dotyczy vbseo, jeśli jest on używany. Dla większości mody istnieje nie wymaga żadnych integracji w ogóle. Tylko te mody, które przerywa vBulletin architektury może wymagać integracji (Proszę wnieść skargę do mody autorów o niewłaściwej rozwiązań) i również nie jest obowiązkowe - można tylko dodawać, do strony vBET ignorowane. Tak proszę punkt dokładnie które mody powoduje problemy z vBET. Również należy pamiętać, że można pracować na badania instancji tak swoje prawdziwe forum to bez szwanku raz testów.
Uwaga: możesz nie został oskarżony o cokolwiek. Został poproszony o zaewidencjonowany, również masz Moje wrażenie na podstawie instrukcje - jak tuż przed napisał ponownie o niektórych tajemniczy mody + 20, gdzie będziesz musiał mad zmiany, gdy był już poinformowane ponieważ nie przyda się prawdopodobnie do większości składników Jeśli do wszelkich. Jest jasno określone:
Jest dostępny tutaj:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
I nadal naprawdę mam wrażenie, że nie przeczytać instrukcje integracji, ponieważ powtórzysz ponownie o zmianę kodu w wszystkich mody, co nie nastąpi.
Poświęć Moje apologies jeśli Dotyk możesz - nadal jest to mój wrażenie, a nawet teraz nie jestem pewien, że naprawdę przeczytania, prawdopodobnie będziemy booth ma czegoś w naszych pamiętać pisząc o integracji instrukcje.
Potrzebujemy potwierdzenie, że wszystko, co zostało zrobione odpowiednio (które nie jestem pewien, ponieważ napisał że stanowiła tylko jeden krok, a następnie że wszystkie i w samym zdanie, z którego będzie nie go wszystkie...) przed że pójdziemy do użytkownika serwera. Tak Proszę potwierdzić dokonane integracji całego vbseo. Również podać dokładne informacje dotyczące problemu z zmieniony adres URL (dokładny adres URL przed, po i dostęp szczegóły, dzięki czemu możemy sprawdzić zmiany).