Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 3 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast
Wyniki 21 do 30 z 33

Wątek: Vbulleting 4,7 + VBSEO 3.6

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał techanalyst View Post
    vbnotifications pola są naprawdę messed up także
    Otwórz nowy wątek dla nowego problemu i opisują dokładnie problem (dokładny adres URL Wyślij możemy poznać, jeśli wymaga konta następnie PM nam dostęp do testowania konta).

Członek

Jego serwera dedykowanego, nie istnieje żadna metoda przeglądarki przekazy, I ssh pole lokalnie, a następnie ftp na serwerze ftp

Czeska działa, najbardziej tylko pobytu w formacie angielski jednak
    Otwórz nowy wątek w celu uzyskania nowego problemu. Wkrótce tutaj-sprawdź dostępność dostawców (Administrowanie CP-> vBET-> Dostępność dostawców tłumaczeń). Dostawcy ustawiają limity, a jeśli dostawca tłumaczeń odmawia wysłania tłumaczenia, to vBET nie ma żadnego tłumaczenia, aby wyświetlić i wyświetlić oryginalny tekst. Należy pamiętać, że vBET buforuje tłumaczenia tak, kiedy już zbuforowane będzie wyświetlane nawet po osiągnięciu limitu i dostawca nie wysyła nowych tłumaczeń (należy pamiętać, że limity są okresowo nie stałe). Należy również pamiętać, że vBET okresowo sprawdzać, czy dostawca jest dostępny ponownie Również należy pamiętać, że podczas korzystania z interfejsu API Google v2 można ustawić własne limity.
    Jeśli potrzebujesz więcej pomocy z tego problemu Proszę otworzyć nowego wątku dla niego i podamy zostanie więcej informacji - Oto nie umieścić, ponieważ ten wątek jest o przerwanych łączy.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Nie należy zmieniać tylko jeden i oczekiwać, że będzie działać właściwie. Trzeba wykonać integrację całego musi odłogiem wszystkie czynności integracji - nie tylko jeden. Wyślij nam adres URL, który zmienia się po szczegóły integracji i dostępu, dzięki czemu możemy sprawdzić, co się dzieje tam.

Tuż przed pisałeś, stanowiła tylko jeden krok w integracji. Tutaj w jedno zdanie, piszesz, że zrobiłeś wszystko i że nie będzie uczynić wszystko. W jaki sposób to naprawdę? Udało Ci się integracja z vbseo, czy nie? Również co zatrzymuje Cię do tego - napisał że nie można wprowadzać zmian - Sprawdź, czy masz odpowiednie uprawnienia do plików, które chcesz zmienić. Jeśli nie jest rzeczą przywileje proszę opisać, dlaczego nie jest możliwe tych zmian - co zatrzymuje Cię w toku?

Pierwsza zmiana w krypcie viki jest potrzebne dla integracji tylko w jednym przypadku specjalne - jeśli mieści się tam nie trzeba będzie zmieniać żadnych plików viki skok przez konia. Również nawet wtedy musisz zrobić to - można po prostu zignoruj krypty viki w vBET. Należy pamiętać, że ten mod wymaga jakakolwiek integracja, bo krypty viki vBulletin architektury - tak proszę adres Wszelkie reklamacje do zespołu, który rozwija krypty viki.
    Po drugie - co jest denerwujące, a co nie jest osobista sprawa. Słońce może być irytujące dla Ciebie, jeśli tak zdecydujesz. Należy pamiętać, że tutaj naszą rolą jest wspieranie Cię w vBET, nie robimy tutaj żadnych coachingu, osobistych zmian ani psychoterapii. Nie jesteśmy tutaj, aby praca z emocjami - proszę skupić się na wszelkie problemy, więc możemy Ci pomóc. Rozumiem, że dla Ciebie to jest irytujące - teraz Proszę pozwala skupić się na problem. Aby zignorować stron do tłumaczenia w vBET proszę użyć opcji Admin PK - > vBET - > Opcje tłumaczenia - > Ignoruj adresy URL. Znajdziesz tam opis jak z niego korzystać. Jeśli zdecydujesz się na integracji z krypty viki następnie proszę odłogiem tych instrukcji: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Należy pamiętać, że te instrukcje są DNS├│w, gdyby wszystkie te informacje dostępne przed posiedzeniem.

Co to są przewody o? Proszę wskazać dokładnie wtyczki co myślisz będzie wymagać zmiany kodu i dlaczego myślisz jest konieczne. Został już poinformowane, że tylko integracji, która jest obowiązkowe dotyczy vbseo, jeśli jest on używany. Dla większości mody istnieje nie wymaga żadnych integracji w ogóle. Tylko te mody, które przerywa vBulletin architektury może wymagać integracji (Proszę wnieść skargę do mody autorów o niewłaściwej rozwiązań) i również nie jest obowiązkowe - można tylko dodawać, do strony vBET ignorowane. Tak proszę punkt dokładnie które mody powoduje problemy z vBET. Również należy pamiętać, że można pracować na badania instancji tak swoje prawdziwe forum to bez szwanku raz testów.

Uwaga: możesz nie został oskarżony o cokolwiek. Został poproszony o zaewidencjonowany, również masz Moje wrażenie na podstawie instrukcje - jak tuż przed napisał ponownie o niektórych tajemniczy mody + 20, gdzie będziesz musiał mad zmiany, gdy był już poinformowane ponieważ nie przyda się prawdopodobnie do większości składników Jeśli do wszelkich. Jest jasno określone:

Jest dostępny tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    I nadal naprawdę mam wrażenie, że nie przeczytać instrukcje integracji, ponieważ powtórzysz ponownie o zmianę kodu w wszystkich mody, co nie nastąpi.
    Poświęć Moje apologies jeśli Dotyk możesz - nadal jest to mój wrażenie, a nawet teraz nie jestem pewien, że naprawdę przeczytania, prawdopodobnie będziemy booth ma czegoś w naszych pamiętać pisząc o integracji instrukcje.
    Potrzebujemy potwierdzenie, że wszystko, co zostało zrobione odpowiednio (które nie jestem pewien, ponieważ napisał że stanowiła tylko jeden krok, a następnie że wszystkie i w samym zdanie, z którego będzie nie go wszystkie...) przed że pójdziemy do użytkownika serwera. Tak Proszę potwierdzić dokonane integracji całego vbseo. Również podać dokładne informacje dotyczące problemu z zmieniony adres URL (dokładny adres URL przed, po i dostęp szczegóły, dzięki czemu możemy sprawdzić zmiany).
    ADRESY URL

Gry PC | Gracze PC & pary gier -Dla języka angielskiego teraz pozostaje ten sam jako, nie podział łącza, jak nie mogę użyć 301 przekierowania ze względu na konflikty CDN CName
    PC hry | hraní jej na PC herní pary (česky) -Wydaje się z pracy, vbnotification pokazuje wyświetlonych weird kodu
    Gry PC | Gracze PC & pary gier (grecki) -Angielski pobyty

VBSEO zmiany - niektóre działania sprzeczne z określonych ustawień na moje Mod Re-writes, Im, nie zastępując vbseo kod, VBSEO działa doskonałe atm, im, nie zmieniając ich kodu, okres, żadnego sensu mnie o wymagać zmienić kod w aplikacji, która działa, nie mam do manipulowania kodu, co się dzieje, gdy mam ktoś uaktualnieniu lub zastosować poprawkę do tego oprogramowania? Trzeba wrócić i wykonaj te kroki, z mojego obecnego wtyczki mam nie musisz wykonywać tej.

WikiVault - nigdy nie spowodował me problemu

Senior Member

Vbseo zmiany kodu są istotne. Bez nich i tam są tylko dwa je (i kilka zmian w ustawieniach w PK vbseo) Vbet nie będzie działać zgodnie z przeznaczeniem. Mam około piętnaście mody uruchomiona w jednym z moich fora i nigdy nie miałam problem w którymkolwiek z nich w czasie był korzystanie z Vbet. Tak długo, jak długo wykonaj instrukcje instalacji do rzeczy listu będzie działać.

Członek

Tak aby to mam do manipulowania VBSEO kodu: P, które do mnie nie ma sensu, podczas uaktualniania lub zastosować poprawkę VBSEO chorych musiał wrócić i ponownie wprowadzić zmiany, to scenariusz pracy Im uniknąć podobnych plague

Członek

Ok.... Odpowiedź z oferty zostały odpadowy, dopóki nie mogę wyłączyć ten dodatek: P

ADRESY URL

Gry PC | Gracze PC & pary gier -Dla języka angielskiego teraz pozostaje ten sam jako, nie podział łącza, jak nie mogę użyć 301 przekierowania ze względu na konflikty CDN CName
    PC hry | hraní jej na PC herní pary (česky) -Wydaje się z pracy, vbnotification pokazuje wyświetlonych weird kodu
    Gry PC | Gracze PC & pary gier (grecki) -Angielski pobyty

VBSEO zmiany - niektóre działania sprzeczne z określonych ustawień na moje Mod Re-writes, Im, nie zastępując vbseo kod, VBSEO działa doskonałe atm, im, nie zmieniając ich kodu, okres, żadnego sensu mnie o wymagać zmienić kod w aplikacji, która działa, nie mam do manipulowania kodu, co się dzieje, gdy mam ktoś uaktualnieniu lub zastosować poprawkę do tego oprogramowania? Trzeba wrócić i wykonaj te kroki, z mojego obecnego wtyczki mam nie musisz wykonywać tej.

WikiVault - nigdy nie spowodował me problemu
    Hi już powiedziałam do otwarcia nowego wątku dla każdego problemu. To jest tylko o przerwanych łączy i inne problemy nie zostaną tu omówione. Nie jesteśmy w stanie mają kilka dyskusje w jednym miejscu. Problem 1 = jeden wątek. Proszę otworzyć nowy wątek nie przetłumaczonych stron, które powinny być tłumaczone (I już odpowiedział wam krótko, jeśli potrzebujesz więcej Proszę otworzyć nowy wątek to). Również otworzyć nowy wątek dla vbnotifications (ze szczegółami - nie "bunch of weird kod", ale dokładnie jakiego czy masz na myśli).

Jeśli instalacja lub integracji nie jest dokonane odpowiednio może mieć jakiegokolwiek rodzaju problemy. Aż do uzyskania vBET odpowiednio zainstalowane i zintegrowane na użytkownika forum, które jest naszym odpowiedź na Twoje problemy - użyj instrukcji zawartych w readme.html i to forum. Wprowadzone błędne paliwa samochodzie - czego można się spodziewać? Który samochód będzie działał z wody? Jeżeli chcesz zrobić jest wybór - można również powiedzieć istnieje żaden sposób będzie przesyłać do FTP pliku X - masz prawo do tego i vBET ma prawo do złamania. Użytkownik będzie nie mają translacji adresów URL bez integracji z vbseo. Mogą mieć problemy z tłumaczonej łącza i przekierowań. I co to jest osobiście uzgadniają - OK rozumiemy, że zgadzają się na który. Po prostu proszę pamiętać, że jest wybór, gdy trzeba będzie wszelkich kwestii i że możemy już daliście was roztwór, który zostanie odrzucone. vbseo nie działa perfect z vBET bez integracji i jest to przyczyna integracji. Tak nie chcemy zmienić doskonale kod pracy — chcemy dokonać zmian ona doskonale pracy.
    WikiVault ma swój własny piaskownicy i nie zmieniają wszystko wokół. vBET działa globalnie i to wszystko, co wpływa na (o ile nie użyto parametru pominięciu). Nie jesteśmy tu do omówienia WikiVault (o ile mają problemy z integracją - potem Proszę otworzyć nowy wątek). Pozostań w kwestii - jakie adresy URL są łamane? Proszę podać dokładne przykłady łamanego adresów URL. Dla wszelkich innych kwestii otworzyć nowy wątek. Jeśli nie masz łamanego adresy URL następnie możemy rozważyć tę kwestię jak rozwiązał. Tak proszę - Państwo przekazać nam przykład łamanego adresu URL. Wszystkie łącza, który dał nam nie są uszkodzone.

Ok.... Odpowiedź z oferty zostały odpadowy, dopóki nie mogę wyłączyć ten dodatek: P
    NOWY WĄTEK NA NOWE WYDANIE -od teraz usuniemy każdej wiadomości z tego wątku, których nie dotyczy problem. Tylko po to, aby zmusić Cię do otwarcia nowego wątku dla niego. Jest to naprawdę konieczne - ufają nam, nie będą wszystkie mamy problemy w komunikacie. Został już uruchomiony tutaj co najmniej 4 problemy i ja zapytałem zostanie kilka razy, aby otworzyć nowe wątki dla osób. Zamiast tego próbujesz dodać więcej problemów tutaj. Tylko jeden problem zostanie omówione powyżej. Dla innych - utwórz jeden nowy wątek na każdego problemu. Wiemy dokładnie to, co nadal jesteśmy w pracy z, co i w jaki sposób został już rozwiązany. Można obrazu z całego forum w jeden wątek? Dlaczego próbują dokonać takich rzeczy tutaj. Po prostu proszę - proszę - proszę - otwarcie nowego wątku dla każdego problemu

Również Pamiętaj dodać tyle szczegóły można inaczej otrzymasz nic więcej jak pytanie (adres URL, w przypadku gdy przykład sposobu odtworzenia i tak dalej).

Członek

Dwie rzeczy:

1.) Integracja - Case Modding VBSEO nie było wymagane, nigdy nie, po czy muszę manipulowanie plikami fizyczne, integracji nie oznacza zmiany kodu, oznacza musiały mod 3 Strona produktu sprostania wymogom własne, co oznacza podczas aktualizacji VBSEO, należy wrócić i wprowadzić ponownie uruchomić wiele wtyczek, vbtube, wszystkie smok bajt wtyczki, vbseo, vaultwiki itd itp.,, oznacza więcej pracy dłużej dół
    2.) Łącze - działają obecnie, ale miałem dokonywanie zmian w moim wprowadzanie adresu URL dla moja firma akamai CDN usług: P ponownie miałem do modyfikowania strony trzeciej do spełnienia wymogu Twojego plugin

Zamierzam, ale I nie może Moje forum przechowywać Łamanie aby przetestować wtyczka, VBET ma już koszt me około 6 - 7 godzin testowania i szybkiego tworzenia i zmiany asortymentu wtyczki włączone. Odpowiedź z do blokowania apostrofów = Broke, I można go godzin bez tego, vbnotifications = bardzo ważne, i Wasze wsparcie trwa do długo, aby uzyskać wstecz, więc nie można wydać 6 godzin z nim na rozerwanie forum oczekiwanie na odpowiedź.

Strona 3 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •