Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 33

Wątek: Vbulleting 4,7 + VBSEO 3.6

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał techanalyst View Post
    Im coraz mniej wygodnych co potrzebne z tym mod, jak korzystać z dalszych działań:

1.) Wszystkie wtyczki Tech bajt Dragon, wszystkie zainstalowane i wszystkie uruchomione
    2.) WikiVault
    3.) VBSEO

Mogę również wymagają szczególnych re-writes, ponieważ Firma Akamai można używać jako Moje CDN

Szczerze nie chcę, aby zmodyfikować wszystko już, nie chcę, aby zmienić moje buforowanych łącza w google, nie chcę re wpisać wszystkie moje mody, aby uczynić je tutaj pracy człowieka.

Może możemy tylko zajęcia się refundacji i zrobić?
    Hi.

Nie trzeba modyfikować wszystko - dokładnie określono, że podczas integracji vbseo trzeba zmodyfikować 2 vbseo pliki. Cała reszta pozostaje niezmieniona. Powiedz, których częścią integracja ta nie rozumiesz.
    Nie trzeba zmienić łączy już indeksowane przez Google - Dlaczego sądzisz, że masz do?
    Nie potrzeba szybkiego zapisu wszystkich mody vBET pracy. vbseo jest tylko te wtyczki, trzeba integracji, jeśli go używasz. Sitemap generator integracji nie jest potrzebna w ogóle - mimo to działa. Nie innych wtyczek wymaga zmiany pliku i nie wymagają większości wtyczki mają zostać włączone w ogóle (tylko tych, którzy podziały vBulletin architektury i nie używać hak global_complete). I nawet w przypadku haków ładunkowych, które są najświeższe architektury vBulletin, w której nie masz integracji, jeśli użytkownik nie chce - można zignorować ich w opcji vBET.

Powiedz, co nie rozumiesz w integracji? -Zapraszamy Prawo, teraz czytania komentarz mam wrażenie, że nawet nie przeczytać instrukcje integracji.

Nie ma żadnych powodów refundacji i możemy nie tylko refundacji, ponieważ użytkownik twierdził, że miał problem, który nigdy nie widzieliśmy. Dzięki temu każdy pirackie oprogramowanie można kupić, stwierdzić, że kwestia ta będzie on nie wykazują i nie umożliwiają obsługę, wniosku o refundację i wykorzystanie produktu mimo to na niektóre inne forum. Czyli nie możemy przelać, zwłaszcza że najprawdopodobniej nie masz problem z vBET tylko z instalacji/integracji. Również nawet w przypadku błędu, vBET zespołu koryguje błędy.

Proszę odpowiedzieć na wszystkie podane pytania i jeśli uważasz, że masz wszystko w porządku i nadal nie działa, proszę PM szczegóły dostępu (Admin CP, FTP, vbseo CP), więc będziemy w stanie to sprawdzić i pomóc Ci

I odpowiedział, folder zawierający dane podlega forum trasy, faktycznie I odpowiedział, że dwa razy
    Niestety, było bez oferty i nie jestem pewien co to jest około - zadawane pytanie, lub całej instalacji, lub forum katalogu lub co. Dziękujemy za wyjaśnienie - Zobacz moje poprzednie ogłoszenie.

Członek

Jednym z zmiany miały instrukcji, kiedy robiłam łącza na stronie zmianie nawet dla standardowego angielskiego, nie chcę Moje łącza dla języka angielskiego zmienić okresu, i zastosowali się instrukcje, ale I nie testowałem ani będzie dokonać wszystkich tych zmian, również za pomocą wiki krypty, które nie zamierzam zmodyfikować jego kod, to tylko irytujące, gdy przynoszą aktualizację choroby muszą nadal, robiąc tego samego, z 20 + wtyczki możemy niedomiar siedzieć i przerwać witryny, aby sprawdzić, czy działa lub nie, okres.

Oskarżając klienta "nie czytania instrukcje"? Tak robiłam, ja spędziłem cztery godziny, włączone wszystko t, zauważył łączy z google zatrzymana, praca, ruiny shouldnt plugin witryny i nie można używać 301s, ponieważ używać Firma Akamai dla mojego cdn tak wprowadzanie musi być szczególne

Członek

Nie ma żadnych FTP, jego serwera dedykowanego, zawierający tylko port 80 jest otwarty do niego, i ftp z serwerem ftp dedykowany

Im nie tylko twierdząc, nie chcę manipulować moją witrynę do punktu, że łącza z wyszukiwania google przestają działać, uważają jego dość ważnej przyczyny

Członek

re włączona kliknij język i zobacz, co robi

Członek

vbnotifications pola są naprawdę messed up także

Członek

Czeska działa, najbardziej tylko pobytu w formacie angielski jednak

Testowałem jednej zmiany instrukcji miał, kiedy robiłam, że łącza na stronie zmianie nawet dla standardowego angielskiego, nie chcę Moje łącza dla języka angielskiego zmienić okresu
    Nie należy zmieniać tylko jeden i oczekiwać, że będzie działać właściwie. Trzeba wykonać integrację całego musi odłogiem wszystkie czynności integracji - nie tylko jeden. Wyślij nam adres URL, który zmienia się po szczegóły integracji i dostępu, dzięki czemu możemy sprawdzić, co się dzieje tam.

zastosowali i instrukcjami, ale nie mogę ani będzie dokonać wszystkich tych zmian
    Tuż przed pisałeś, stanowiła tylko jeden krok w integracji. Tutaj w jedno zdanie, piszesz, że zrobiłeś wszystko i że nie będzie uczynić wszystko. W jaki sposób to naprawdę? Udało Ci się integracja z vbseo, czy nie? Również co zatrzymuje Cię do tego - napisał że nie można wprowadzać zmian - Sprawdź, czy masz odpowiednie uprawnienia do plików, które chcesz zmienić. Jeśli nie jest rzeczą przywileje proszę opisać, dlaczego nie jest możliwe tych zmian - co zatrzymuje Cię w toku?

również za pomocą wiki krypty, które nie zamierzam modyfikować jego kod, to tylko irytujące, gdy przynoszą aktualizacji
    Pierwsza zmiana w krypcie viki jest potrzebne dla integracji tylko w jednym przypadku specjalne - jeśli mieści się tam nie trzeba będzie zmieniać żadnych plików viki skok przez konia. Również nawet wtedy musisz zrobić to - można po prostu zignoruj krypty viki w vBET. Należy pamiętać, że ten mod wymaga jakakolwiek integracja, bo krypty viki vBulletin architektury - tak proszę adres Wszelkie reklamacje do zespołu, który rozwija krypty viki.
    Po drugie - co jest denerwujące, a co nie jest osobista sprawa. Słońce może być irytujące dla Ciebie, jeśli tak zdecydujesz. Należy pamiętać, że tutaj naszą rolą jest wspieranie Cię w vBET, nie robimy tutaj żadnych coachingu, osobistych zmian ani psychoterapii. Nie jesteśmy tutaj, aby praca z emocjami - proszę skupić się na wszelkie problemy, więc możemy Ci pomóc. Rozumiem, że dla Ciebie to jest irytujące - teraz Proszę pozwala skupić się na problem. Aby zignorować stron do tłumaczenia w vBET proszę użyć opcji Admin PK - > vBET - > Opcje tłumaczenia - > Ignoruj adresy URL. Znajdziesz tam opis jak z niego korzystać. Jeśli zdecydujesz się na integracji z krypty viki następnie proszę odłogiem tych instrukcji: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html Należy pamiętać, że te instrukcje są DNS├│w, gdyby wszystkie te informacje dostępne przed posiedzeniem.

Chore muszą kontynuować, robiąc tego samego, z 20 + wtyczki, które możemy niedomiar siedzieć i przerwać witryny, aby sprawdzić, czy działa lub nie, okres.
    Co to są przewody o? Proszę wskazać dokładnie wtyczki co myślisz będzie wymagać zmiany kodu i dlaczego myślisz jest konieczne. Został już poinformowane, że tylko integracji, która jest obowiązkowe dotyczy vbseo, jeśli jest on używany. Dla większości mody istnieje nie wymaga żadnych integracji w ogóle. Tylko te mody, które przerywa vBulletin architektury może wymagać integracji (Proszę wnieść skargę do mody autorów o niewłaściwej rozwiązań) i również nie jest obowiązkowe - można tylko dodawać, do strony vBET ignorowane. Tak proszę punkt dokładnie które mody powoduje problemy z vBET. Również należy pamiętać, że można pracować na badania instancji tak swoje prawdziwe forum to bez szwanku raz testów.

Oskarżając klienta "nie czytania instrukcje"? Tak robiłam, ja spędziłem cztery godziny, włączone wszystko t, zauważył łączy z google zatrzymana, praca, ruiny shouldnt plugin witryny i nie można używać 301s, ponieważ używać Firma Akamai dla mojego cdn tak wprowadzanie musi być szczególne
    Uwaga: możesz nie został oskarżony o cokolwiek. Został poproszony o zaewidencjonowany, również masz Moje wrażenie na podstawie instrukcje - jak tuż przed napisał ponownie o niektórych tajemniczy mody + 20, gdzie będziesz musiał mad zmiany, gdy był już poinformowane ponieważ nie przyda się prawdopodobnie do większości składników Jeśli do wszelkich. Jest jasno określone:
    Instalacja vBET jest łatwe nadal integracji z innych wtyczek może być kłopotliwe. To, ponieważ każdy mod jest praca w inny sposób i za pomocą innych haki. Ale przede wszystkim:
    NIE musisz włączyć vBET z wszystkich innych modów. Większość modów działają bez zarzutu vBET bez żadnych dodatkowych kroków.
    Jest dostępny tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    I nadal naprawdę mam wrażenie, że nie przeczytać instrukcje integracji, ponieważ powtórzysz ponownie o zmianę kodu w wszystkich mody, co nie nastąpi.
    Poświęć Moje apologies jeśli Dotyk możesz - nadal jest to mój wrażenie, a nawet teraz nie jestem pewien, że naprawdę przeczytania, prawdopodobnie będziemy booth ma czegoś w naszych pamiętać pisząc o integracji instrukcje.
    Potrzebujemy potwierdzenie, że wszystko, co zostało zrobione odpowiednio (które nie jestem pewien, ponieważ napisał że stanowiła tylko jeden krok, a następnie że wszystkie i w samym zdanie, z którego będzie nie go wszystkie...) przed że pójdziemy do użytkownika serwera. Tak Proszę potwierdzić dokonane integracji całego vbseo. Również podać dokładne informacje dotyczące problemu z zmieniony adres URL (dokładny adres URL przed, po i dostęp szczegóły, dzięki czemu możemy sprawdzić zmiany).

Nie ma żadnych FTP, jego serwera dedykowanego, zawierający tylko port 80 jest otwarty do niego, i ftp z serwerem ftp dedykowany

Im nie tylko twierdząc, nie chcę manipulować moją witrynę do punktu, że łącza z wyszukiwania google przestają działać, uważają jego dość ważnej przyczyny
    Dlatego prosimy PM jako dane dostępu do Twojego systemu plików. Należało przekazywać plików vBET jakoś - Zakładam, że niektóre przeglądarki klienta w tym celu.

Jeśli wszystko będzie przebiegać aright, następnie żaden z istniejących łączy przestanie działać.

re włączona kliknij język i zobacz, co robi
    Prosimy o:
    1. Opisz swoje problemy. Nie zgadywania - Jeśli chcesz nam pomóc szybko, a następnie opisz swój problem.
    2. Przechowywać jeden wątek na jedną z kwestii. Jeśli jest coś innego, nie działającymi adresami URL, a następnie otwórz nowego wątku dla niego. Będziemy nie mogli zarządzać go ani pomocy, którą jeoli kilka problemów zostanie podzielona w jeden wątek, które będziemy wszystkie utracone w tym. Proszę przechowywać jedną z kwestii na jeden wątek
    3. należy pamiętać, że zaleca się użyć SEO linki zamiast language = linki

Strona 2 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •